University of South Florida College of Pharmacy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of South Florida (USF) egy nagy, nyilvános 4 éves egyetemi kínál graduális, posztgraduális, szakmai és doktori szinten fok. Az USF rendszer három, külön akkreditált intézmények: USF; USF St. Petersburg; és USF Sarasota-lamantin. Tálalás több mint 49.000 diák, a USF rendszer éves költségvetése $ 1,6 milliárd rangsorban 41. a nemzet kutatási ráfordítások között egyetemek, állami vagy magán. USF büszke arra, hogy a nagy hatású globális kutatóegyetem szentelt hallgatói sikert.

Az USF College of Pharmacy (COP) egy 14 főiskolák belül USF rendszer. USF COP része a USF egészségügyi vállalkozás, amely egy együttműködés a USF egészség a partnerség, a University of South Florida Morsani College of Medicine, a College of Nursing, a College of Public Health, a College of Pharmacy, az iskola Biomedical Sciences és a School of Physical Therapy and Rehabilitation tudományok; és az orvosok az egészségügyi USF. USF Health szerves része a University of South Florida, nagy hatású, a globális kutatóegyetemi szentelt hallgatói sikert.

Összhangban a misszió a USF COP, amelynek célja, hogy „forradalmasítja egészség” USF COP alakult az Office of Graduate Programs (OGP). Az elképzelések diplomás képzés a COP hozzátartozik egy élvonalbeli kutatás az oktatás és képzés, beleértve a didaktikai (mind on-line és szemtől-szembe) tanfolyam számos területén gyógyszertár, ami egy változatos tanulási környezetet a diákok és a tanárok, és megteremti a fejlett tanulási lehetőségek az új technológiák.

A stratégiai célok a OGP tartalmazza:

 • hogy fokozza a hazai és nemzetközi munkaerő-felvételi és megtartása végzős hallgatók, amely tükrözi a sokféleség
 • arra törekszenek, hogy fokozzák a tudományos tapasztalat és az életminőség a végzős hallgatók
 • hogy folytassa kutatási alapok és bonyolít le és közzéteszi a kutatás, amely elvezet a lehetőségeket végzős hallgatói sikert
 • hogy partnere a többi USF Főiskolák és SUS intézmények fejlesztésére kreatív kezdeményezéseket, amelyek elősegítik a végzős hallgató kutatási
 • szolgálni, mint a vezető támogatása interdiszciplináris doktori programokat.

Az oktatási programok kínálnak közé posztgraduális tanúsítvány és a Mester of Science in Gyógyszerészeti nanotechnológia. A Doctor of Philosophy (PhD) elmaradottság. Pontok Pride:

 • Dr. Shyam Mohapatra, alapító munkatársa dékánja USF COP Office of Graduate Programs, egy újonc az FL Feltalálók Hall of Fame. Ő volt az egyik hat feltalálók beiktatták az alakuló indukciós ünnepségen a hozzájárulás orvosbiológiai nanotechnológia. Ez az indukció helyezi rá mellett a soraiban a feltaláló légkondicionáló és hűtőberendezések, feltaláló Gatorade, és Thomas Edison.
 • Az USF rendszer elnyerte rekord $ 458.500.000 szerződések és támogatások költségvetési évben 2016.
 • Az USF rendszer rangsorolja 9. a nemzet körében az állami egyetemek és 21. világszerte biztosra amerikai szabadalmak között az egyetemek szerinti szellemi tulajdonra Association / NAI (2015).
 • USF Tampa nevezték az egyik Top 100 legértékesebb Public kollégiumok (# 66) Kiplinger Personal Finance 2016.
 • A University of South Florida rendszer otthon egy hallgatói szervezet közel 50.000 diák képviselő több mint 130 különböző országban.
 • US News and World Report (USNWR) rangsorolva USF Tampa mint legjobb Kollégium Veterans (2016).

Helyszínek

Tampa

College of Pharmacy

Address
12901 Bruce B. Downs Blvd.

33612 Tampa, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 813-974-5699

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket