University of San Francisco - School of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Education ünnepli négy évtizedes érintett tanárok, odaadó vezetők és gondoskodó tanácsadók.

A kar és a diákok a tudósok és a társadalmi igazságosság hívei részt a különböző San Francisco-öböl térségben és azon túl. A több mint húsz mesterképzések és doktori képzések, beleértve a programokat a mi ág campus és online, üdvözöljük a diákok, akik igyekeznek, hogy hatást, és akik elkötelezettek, hogy szolgálja a leginkább rászorulók.

Dean köszöntő

Üdvözlet a University of San Francisco School of Education dékánja az iskola, Én szenvedélyes olyan környezet megteremtése, ahol a jövőben a pedagógusok, vezetők és tanácsadók is szenteli a szolgáltatás és a kutatás, hogy közvetlen hatással közösségeinket.

Mint egykori tanár és oktatási aktivista, otthon érzem magam a USF School of Education, ahol a kar, a diákok és a személyzet érdekel létre változást. Azt javasoljuk, hogy tárja fel a SOE közösség, és ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége a programjainkról, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Nevében a kar és a személyzet a USF School of Education, köszönöm figyelembe véve a programok, és remélem, hogy lesz is csatlakozik ez a társadalmi igazságosság fókuszált közösség.

Tisztelettel,

Kevin K. Kumashiro, Dean

USF School of Education

Helyszínek

San Francisco

University of San Francisco

Address
USF School of Education
2130 Fulton Street

94117-1071 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
415-422-5467

San Jose

Address
San Jose, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Sacramento

Address
Sacramento, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Santa Rosa

Address
Santa Rosa, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok