Hivatalos Leírás

Otthon bátor nő fényes álmok óta 1833.

Stephens College egy női főiskola büszkén található Columbia, Mo., otthont kiemelt állami egyetem és számos magán főiskolák.

Mivel az alapító 1833-ban, akkor már kínál innovatív, karrier-orientált programok hangot a szabad művészetek, amelynek középpontjában a kreatív művészetek és a tudományok. Veszünk egy gyakorlati, tapasztalati oktatási koncepció, ügyelve a diákok, hogy a minőségi iskolai oktatást és külső munka tapasztalatait, amelyek kiegészítik a tanfolyam.

Azt is előírják, diplomás, az online és a tanúsítvány rendelkezésre álló programok a nők és a férfiak közötti elkötelezettségünk az élethosszig tartó tanulás.

Stephens büszke arra, hogy egy élénk része Columbia, mely a közösségi programozás és kiállítások, nyilvános előadások, a Citizen Jane Filmfesztiválon. Keresztül gyermekek iskolai, a TRYPS Intézet Stephens College és a nyári teljesítmény, sport és tudományos táborok, büszkén nevelés lányok és fiúk minden korosztály számára.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Stephens College

Karrier szakemberek regisztrált egészségügyi információs adminisztrátor (RHIA) hitelesítő nagy az igény az egészségügyi ágazat. ... [+]

Karrier szakemberek regisztrált egészségügyi információs adminisztrátor (RHIA) hitelesítő nagy az igény ma kórházak, klinikák és egyéb egészségügyi intézmények. Az amerikai Munkaügyi Minisztérium, hogy a növekedés várhatóan nem csak folytatni, de lehagy számos más iparágban.

A Stephens, a program célja, hogy a tudományos kihívás, a gyakorlati valós tapasztalat, és egy-egy mentori kell ahhoz, hogy végzős jól felkészült excel ebben a magas növekedési területen.

Tények 100%-os online, saját ütemezésű tanfolyamok - CAHIIM-akkreditáció - Kitűnő vizsga át arány - Gyakornoki komponens bővíti karrier potenciál - Elkötelezett Kar támogatás Ökumenikus Segélyszervezet a Stephens ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Kolumbia
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
120 órák
On-line
Bővebben magyarul

Stephens College spotlights graduate and online programs

Stephens College spotlights graduate and online programs