Hivatalos Leírás

A SWOSU-ról

Üdvözöljük a Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) - egyetemre, amely minőségi akadémiai programjairól, barátságos légköréről és gazdaságos költségéről ismert. A Weatherford kisvárosában, Nyugat-Oklahoma szívében található, biztonságos, vendégszerető környezetet kínál.

A SWOSU 5000 diáknak ad otthont, ebből 250 az USA-n kívüli diák 35 országból. A hallgatók elvégezhetik a társult, alapképzési, mester- és doktori fokozatokat, miközben a hagyományos on-campus osztályokon vagy a távoktatási lehetőségekben részt vevő, legkorszerűbb technikával rendelkeznek.

SWOSU küldetés, értékek

értékek

A SWOSU megerősítette értékeit az érintettekkel.

 • Értékeljük, hogy olyan kiváló felsőoktatási intézményként működik, amely megfelel az állam és a régió igényeinek, elérhető, megfizethető, magas színvonalú munkatársakkal, főiskolákkal, mesterképzéssel és szakképzési programokkal.
 • Elkötelezettek vagyunk az oktatás, az adminisztratív szolgáltatások, a kutatás, a tudományos és kreatív tevékenységek, valamint az egyetem és a közösség számára nyújtott magas színvonalú elkötelezettség iránt.
 • Karunk, személyzetünk és ügyintézőink elkötelezték magukat a biztonságos, egészséges és sokszínű szellemi, kulturális és társadalmi környezet előmozdítására a hallgatói siker érdekében.
 • Támogatjuk régiónk gazdasági stabilitását és növekedését, és ápoljuk a művészetek, a kultúra, a tudomány és a technológia központjának szerepét.
 • Tevékenységünket igazságosság, becsületesség és integritás útján irányítjuk, mivel teljesítjük kötelezettségeinket a ránk bízott pénzügyi és természeti erőforrások bölcs felhasználásával.

Látomás

Mint egy átfogó egyetem, amely folyamatosan reagál az örökre változó világra, a SWOSU a kari, a hallgatók és a diplomás sikerek és a közszolgálat számára különféle elemeken keresztül nyújt környezetet:

 • Innovatív és elérhető tudományos programok;
 • Tanulói tevékenységek és lehetőségek;
 • A kulturális befogadás és a sokszínűség;
 • Bővített nemzetközi programok, nemzetközi diákok lehetőségei és a globális tudatosság előmozdítása;
 • A diákok, a kar és a személyzet, valamint a közösség számára előnyös közösségi és magánszektorbeli partnerségek;
 • Diák- és kar kutatási, tudományos és kreatív tevékenységek, amelyek kiterjesztik a tudás testületét és javítják az életminőséget;
 • Tevékenységek és befektetések, amelyek elősegítik az etikus, szellemi, szakmai és személyes fejlődést;
 • Az egyetemi és közösségi egészség és wellness előmozdítása;
 • Elkötelezettség az egyetemi műveletek és az osztálytermi és hallgatói távoktatás optimalizálására szolgáló technológiák előmozdítása és fenntartása érdekében;
 • Pénzügyi erőforrásaink irányítása és új lehetőségek létrehozása a minőségi programok támogatására és megőrzésére; és
 • Az öregdiákok közötti kapcsolatok bővítése, elismerése, partnerség és támogatás.

Küldetés

Az Southwestern Oklahoma State University Regionális Egyetemi Rendszerének tagjaként működő Southwestern Oklahoma State University missziója az, hogy oktatási, kutatási, tudományos és kreatív tevékenységeket, valamint biztonságos, hozzáférhető, ápoló tanulási környezetet biztosítson, amely megfelel az állam és a és hozzájárul az oktatási, gazdasági és kulturális környezethez. A SWOSU hagyományosan erős tanulmányi programokat biztosít, amelyek különböző fokozatokhoz vezetnek, a társulttól a doktori fokozatokig. Az egyetem tanulmányi területei, országosan akkreditált programok, általános oktatási tananyag, szolgáltatási és tapasztalati tanulás, valamint a hallgatói tevékenységekben és szervezetekben való részvétel lehetővé teszik a hallgatók számára a képességek, a tudás és a kulturális elismerés megszerzését, amelyek elősegítik a hallgatók és az öregdiákok eredményességét.

ESL Center - A Nyelvi Társaság

A TLC-Weatherford a TLC-Edmond kisegítő telephelye a Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) campusán. Nálunk javítani fog az angol készségeid, és ugyanakkor nagyszerű emlékeket épít az Egyesült Államok és népeinek.

Tanulni fog olyan tanárok között, akik magasan képzettek az angol nyelvtanításban a nemzetközi diákok számára. Önnek akadémiai tanácsadói fognak vezetni minden lépésedet. Együttműködő egyetemi hálózatunk megkönnyíti az Ön által kiválasztott amerikai egyetem belépését.

Ön kulturálisan és tudományosan is nőni fog. A The Language Company által támogatott tevékenységek olyan közösségek és városok feltérképezésével foglalkoznak, ahol megtapasztalják az amerikai életformát.

Általános célok

 • Minőségi programok kifejlesztése és szállítása kiemelkedően képzett személyzettel és szállítási rendszerekkel, amelyek biztosítják az ügyfél és a szponzor elégedettségét.
 • Hatékony irányítás, vezetés és kommunikáció biztosítása az egész szervezeten belül.
 • Biztosítsa a cég számára egy erős pénzügyi alapot.
 • Állítsa be a szabványokat és biztosítsa a szakszerű növekedés és fejlődés lehetőségeit minden munkavállaló számára.
 • Minőségi szolgáltatások kifejlesztése és szállítása az ügyfelek és a szponzor elégedettségének biztosítása érdekében.
 • A vállalat életképességének biztosítása az ügyfelek diverzifikációján és a költségvetési irányításon keresztül.
 • Biztosítsa, hogy a vállalat stratégiai tevékenységei és tervezése megfeleljen az ESL iparági szabványoknak és vezesse a vállalat küldetését.

Gyors tények

 • Körülbelül 5.100 hallgató jelentkezik minden esik a SWOSU campuson.
 • A SWOSU több mint 100 különböző nagyvállalatot és 1000 különböző osztályt kínál.
 • A büszke hagyományok közé tartozik az erős tudományos programok és a minőségi kar.
 • A SWOSU 14 országos akkreditált akadémiai programot kínál - a legtöbbet Oklahoma regionális egyetemei között.
 • További információért látogasson el a www.swosu.edu weboldalra
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Southwestern Oklahoma State University

A HIM szakemberei a számítógépeikben, az orvosi szókincsben, az egészségtudományban, az etikában, a jogi követelményekben, a menedzsmentben és az üzleti szférában szerzet ... [+]

Egészségügyi információkezelésA szakma

Az Egészségügyi Információs Menedzser az egészségügyi ellátórendszerek egészségügyi információs rendszereinek kezeléséért felelős szakember és más egészségügyi szervezetek. Az egészségügyi információkezelő rendszergazdája az egészségügyi nyilvántartó rendszerek világának szakértője. Ő felelős a teljes kutatási célú egészségügyi nyilvántartás megszerzéséért; olyan statisztikai információk összegyűjtésére, amelyekre a hosszú távú egészségügyi tervezési célokat kell alapozni; a bizalmas orvosi információk iránti kérelmek legitimitásának meghatározására; az egészségügyi nyilvántartások forgalmának és integritásának ellenőrzésére, és mint osztályvezető felelős az egészségügyi információs osztály munkatársainak hatékonyságáért a napi tevékenységek teljesítése során.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University

Üdvözöljük az ápolási iskolában, ahol arra törekszünk, hogy neveljük az ápoló diplomásokat, hogy kielégítsük a szakmai gyakorlat iránti igényt. ... [+]

Szerezd meg a RN-t

Üdvözöljük az ápolási iskolában, ahol arra törekszünk, hogy neveljük az ápoló diplomásokat, hogy kielégítsük a szakmai gyakorlat iránti igényt.

A kínált fokozatokBachelor of Science in NursingMaster of Science in ápolásiA program eredményeiA diplomások képesek:Gyakorolja a szakmai, jogi és etikai bánásmódot.Elemezze át az átfogó adatokat, és készítsen összetett és prioritásos döntéseket az ápolási folyamat kihasználásával.Biztosítson biztonságos környezetet ügyfeleinek, önmagának és másoknak.Ügyfélközpontú, gondoskodó, kulturális szempontból érzékeny ápolást végezni, amely az ügyfelek élettani, pszichoszociális és lelki szükségletein alapul.Integrálja az informatikai erőforrásokat az ügyfélgondozás biztosításába.Az egészséggel kapcsolatos oktatás biztosítása az egészség helyreállítása és az optimális wellness támogatása érdekében.Együttműködjenek az interdiszciplináris egészségügyi csapattal, hogy elősegítsék az ellátás folyamatosságát.Használjon vezetői készségeket a biztonságos, minőségi ügyfélgondozás kezelésében. A minőség javításának elősegítése az egészségügyi ellátás javítására irányuló gondozással kapcsolatos tervek végrehajtásában való részvétel révén.Használja a kutatásokat a bizonyítékokon alapuló ápolási gyakorlat és a klinikai megítélés alapjául.A SWOSU több szempontból is különbözik a többi programtól:Ajánlunk:Alacsony az egyetemi hallgatók arányaTöbb klinikai óra, mint más programokEgy hihetetlen szimulációs laborSzakértői karok, akik tanácsadóként is szolgálnakA vidéki és városi klinikai tapasztalatok széles köre igen kívánatos létesítményekben... [-]
Amerikai Egyesült Államok Weatherford
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Southwestern Oklahoma State University