Hivatalos Leírás

A kar, az adminisztráció és a személyzet szívesen látja Önt a Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture Iskoláján ("SCUSOMA") .

Ez az oldal segít megismerni az iskolát és annak politikáit és eljárásait. Nem feltétlenül tartalmazza az összes kérdésre adott válaszokat, de arra fogja szolgálni, hogy az egyes hallgatókat a rendelkezésre álló szolgáltatások, tevékenységek és egyéni felelősségek felé irányítsa az Ön korában a SCUSOMA-ban.

Miközben minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a hallgatói testület tájékoztatást kapjon a változásokról, az SCUSOMA irányelvei, eljárásai, tudományos és nem tudományos követelményei és díjai előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Az oldalon található információk pontosak a nyomtatás idején, de az állami testületek, szövetségi vagy állami irányító szervek vagy más szabályozó ügynökségek követelményei szerint megfelelőnek tekinthetők.

Ezek a változtatások előzetes értesítés vagy kötelezettség nélkül is megvalósíthatók. Ezenkívül, hacsak nincs másképp meghatározva, a változtatások akkor is hatékonyak, ha elkészültek.

A változtatásokat a hirdetőtáblákon vagy írásos értesítéseken, az egyetemi kampányok kiadványain, az iskolai összejövetelen szóbeli bejelentéseken vagy a negyedév elején terjesztett regisztrációs információs csomagokon keresztül közlik a diákokkal.

A SCUSOMA diákjainak felelőssége, hogy jól ismerik a jelen kézikönyvben foglalt szabályokat, szabályokat, követelményeket és felelősségeket, valamint az év során közzétett különböző frissítéseket.

Küldetés

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") elkötelezett a legmagasabb eszmék mellett a keleti orvosi oktatásban.

Nem csak a diplomások lesznek a legprofesszionálisabb és kompetens egészségügyi szolgáltatók az orvosi területen, hanem egy érett és együttérző ember erényeit is példázzák.

A SCUSOMA értékeseket, ismereteket és készségeket nyújt a diplomások számára a dinamikus világ igényeinek kielégítésére. A SCUSOMA készíti a diplomásokat a keleti orvosi oktatásban és a közszolgálatban való vezetésre.

Támogatjuk:

 • Kiválóság az oktatásban és a tanulásban;
 • Társadalom és együttműködés a kollégákkal, a közösséggel és más egészségügyi szakmákkal;
 • Az emberek, az ötletek és a tapasztalatok sokfélesége;
 • Hatékony és együttérző kommunikáció;
 • Tiszteletteljes és etikus viselkedés; és
 • Elkötelezettség a társadalom egészségére és jólétére.

Oktatási célok

A diplomások képesek lesznek átadni a Kaliforniai Állami Licenszvizsgát, amelyet a keleti orvoslás összes elsődleges ellátójától kell megkívánni.

A diplomások képesek lesznek üzleti terveket készíteni, hogy sikeres átmenetet érjenek el a diákoktól az egészségügyi szolgáltatókig.

A diplomások képesek lesznek bemutatni:

 • A keleti orvosság elmélete, alapelvei és terápiás megközelítéseinek ismerete és klinikai alkalmazása. Ezek közé tartoznak, de nem kizárólag, az akupunktúra, a herbológia, a tui-na, a cupping, a moxibustion és a qi gong.
 • A biológiai és a keleti orvosi perspektívák betegségeinek különböző okainak ismerete, valamint a testen való működésük módja.
 • A szervezet normális és patológiás struktúráiról és funkcióiról, valamint a biológiai és a keleti egészségügyi perspektívákból származó fő szervrendszereiről.

A diplomások képesek lesznek a legmagasabb minőségű betegellátást nyújtani a keleti orvoslásban, képesek:

 • Pontos orvosi előzmények beszerzése, diagnózis megfogalmazása és megfelelő kezelési tervek kidolgozása.
 • Végezzen el megfelelő fizikai és keleti orvosi vizsgálatokat.
 • Páciens kezelési protokollok kidolgozása és pontos orvosi feljegyzések fenntartása.
 • Ha szükséges, hatékonyan kommunikáljon, és más egészségügyi szolgáltatókkal, vagy szükség esetén sürgősségi ellátással, illetve szükség esetén gondoskodjon velük.

Örülünk, hogy veled együtt dolgozhatunk, amikor elkezdi az oktatását!

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture

A Karibi Orvostudományi és Akupunktúra Programba való bejutás megköveteli, hogy minden pályázó legalább két tanév (60 féléves kredit vagy 90 negyedéves kredit) kielégítőe ... [+]

A keleti orvoslásban és az akupunktúrában (MSOMA) a tudomány mestereinek felvételi követelményei

A Karibi Orvostudományi és Akupunktúra Programba való bejutás megköveteli, hogy minden pályázó legalább két tanév (60 féléves kredit vagy 90 negyedéves kredit) kielégítően befejezze az érettségi szintű képzést, amely megfelelő előkészítést biztosít a diplomás szintre munka.

Alternatív megoldásként a pályázóknak egyenértékű tanfolyamot kell végeznie egy olyan egyetemen, amelyet az Egyesült Államok oktatási minisztere elismert ügynökség által akkreditált vagy jóváhagyott. Az ilyen egyenértékű tanfolyamnak 2.0-as vagy annál magasabb kumulatív GPA-nak kell lennie.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul