Hivatalos Leírás

A GYERMEKKOLÁKRÓL

Az Egyesült Államok legfrissebb 50 amerikai orvostudományi iskolájának egyikeként kutatott

Az orvosi iskola táplálja az orvostanhallgatók, a rezidens orvosok és a klinikai és alaptudományi tudósok fejlődését, és támogatja a kutatási eredmények terjesztését a társadalom javára.

Orvostudományi Tények

 • Minden évben az iskola több mint 400 orvosi hallgatót oktat és több mint 600 lakost és fickót oktat az UC Irvine Orvosi Központban és kapcsolt intézményekben.
 • Az iskola 560 teljes munkaidős és 1300 önkéntes oktatója részt vesz a tanításban, orvosi ellátásban és kutatásban a 21. századi egészségügyi kihívásoknak.
 • Az iskola 26 osztályból áll, kezdve az alapkutatásoktól a klinikai orvosi és sebészeti specialitásokig. Kutatási, klinikai és oktatási kapcsolata van a VA Long Beach Egészségügyi Rendszerrel és a Long Beach Memorial Medical Centerrel.
 • Az iskola egy MD fokozatot, kombinált MD / Ph.D. orvosszakértő képzési program, mesterképzés genetikai tanácsadásban, kombinált MD / MBA program a Paul Merage School of Business és egyedülálló kombinált MD / mester program, az úgynevezett program orvosi oktatás a latin közösség (PRIME-LC).

Az UC Irvine Medical Center az UC Irvine Health fő klinikai létesítménye és az UC Irvine Egészségügyi Orvostudományi Kar oktatási és kutatási programjai. 16 egymást követő éven át az orvosi központot az Egyesült Államok legjobb hírei közé sorolták a nemzet legjobb kórházai között

2009 elején az UC Irvine Health megnyitotta az UC Irvine Douglas Kórházat, amely modern eszköz a legfrissebb orvosi kutatások és továbbképzések folytatására és a gyakorló orvosok számára. A hétemeletes kórház tágas, többnyire magánszobákkal és 15 korszerű műtőszobával rendelkezik. Ezenkívül a kórház olyan környezetet biztosít a transzlációs kutatás számára, amely lehetővé teszi a kutatók és a klinikusok számára a betegellátás terén való együttműködést.

Az egészségügyi központ is otthont ad az UC Irvine Health Chao Family Átfogó Rákkutató Központjának, az egyetlen Nemzeti Rákkutató Intézetnek, amely az Orange County megyei átfogó rákközpontja, és az ország mindössze 48 ilyen magas szintű központja.

Az Orvostudományi Kar szoros kutatási, klinikai és oktatási kapcsolata az orvosi központtal segített a klinikai vállalkozásnak a transzlációs orvoslás regionális és nemzeti vezetőjeként való pozíciójában. Az UC Irvine Health a legújabb klinikai kutatásokat használja, beleértve a kutatók által elindított tanulmányokat, hogy a betegeket a legfejlettebb terápiákkal és kezelésekkel biztosítsák.

Farmakológiai Tanszék

Az UC Irvine Orvostudományi Kar a Farmakológiai Tanszék otthona a kutatás és a tanítás területén:

 • Molekuláris farmakológia
 • Celluláris szabályozás
 • Neuropharmacology
 • Kardiovaszkuláris biológia
 • Viselkedési farmakológia
 • Gyógyszerfejlesztés

Hangsúlyt fektetnek a neurotranszmitterek és a neuropeptidek in vitro és in vivo hatásainak vizsgálatára, valamint az új Pathways felfedezésére és fiziológiai szerepükre.

Küldetésünk

A tanszék feladata olyan kutatási irányok kidolgozása, amelyek terápiás alkalmazásokba fognak fordulni, és a gyógyszerészi felfedezést szentelő kutatók következő generációját mentorozzák.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

School of Medicine - University of California Irvine

Az MSP program erősen összhangban áll a Kaliforniai Egyetem, a Kaliforniai Egyetem, az Irvine (UCI), az UCI Orvostudományi Kar és az UCI Farmakológiai Tanszék küldetéséve ... [+]

Áttekintés

A Master of Science in Farmakológia (MSP) egy kétéves, online fokozatú program célja a tanítás a diákok:

A farmakológia alapelveiA kábítószer akció mechanizmusaA kábítószer-felfedezés aktuális témáiA kábítószer-kutatáshoz szükséges stratégiák, technikák és kritikai gondolkodási képességek

A program olyan szakemberek számára készült, akik érdeklődnek a pályafutásuk előmozdításában vagy versenyképességük növelésében más szakokba való felvétel céljából.

Az MSP program online formátuma nagyobb rugalmasságot és könnyebb részvételt biztosít a földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül.

Az UCI-ről

Az UCI Farmakológiai Kara a legjobbak közé tartozik, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten elismert tudományos kutatásaik és publikációik számára. Számos karon dolgozott és / vagy alapított gyógyszeripari vállalatokat és szabadalmakat tartott a kábítószer-felfedezésekhez képest.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Irvine
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
School of Medicine - University of California Irvine