South Baylo University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

alapító Filozófia

Dél Baylo Egyetem a legrégebbi és a nagyobb akupunktúra iskola az országban, és ez alakult három fő célja van: Érték, a béke és a szakmaiság.

David J. Park, Ph.D., alapítója, Dél Baylo Egyetem

Dr. David J. Park, alapítója Dél Baylo Egyetem az évek is kiemelkedett a területeken az üzleti és a közgazdaságtan. Az egyetemi előkészítő tartalmaz egy főiskolai diplomát Business és Államigazgatási Claremont McKenna College, és a mester és doktori fokozatot közgazdaságtanból szerezte a University of Southern California.

Több mint három évtized, a késő 90-es, Dr. Park professzor volt közgazdasági La Verne Egyetem, University of Maryland, és Kalifornia állam Műszaki Egyetemen. A 1977 tavaszán, megalapította Dél Baylo University amelyet elfogadnak, mint egy non-profit közhasznú társaság a 1980.

Mivel az alapító a legnagyobb AOM oktatási intézmény az Egyesült Államokban, Dr. Park csuklós alapító filozófiája Dél Baylo Egyetem felvázolja három fő célja van: Érték, Béke, és a szakmaiság.

Érték

Az egyetem ösztönzi a kritikus vizsgálatát saját értékítéletek és a felfedezés igazi értékeket, amelyeken az ismeretszerzést alapul. A nevelési értékeit dél Baylo Egyetem megpihenjen irányítja a tanulót, hogy felfedezzék ezeket az értékeket és hasznosítani azokat az ismeretszerzést.

Béke

Az egyetem elfogadta a politika magára találkozóhelye a különböző kultúrák és értékek. Ily módon a kölcsönös egyetértést és együttműködést előfordulhat. Emiatt az egyetem ösztönzi a vétel a nemzetközi diákok, akik vágynak megismerése különböző kultúrák és a megértés mások hitének. Az egyetem oktatási programokat kínál olyan környezetben, ahol a kultúrák keverednek, hogy hozzon létre egy nemzetközileg elismert oktatási tapasztalat.

A profizmus

Az egyetem arra törekszik, hogy segítse a diákok elérni a szakmai kiválóság azáltal nagyon speciális kurzusok szövetséges egészségügyi ellátás területén. Az egyetem lehetőséget kínál a szakmai fejlődés elérésének lehetőségét a szakmai kiválóság és az alapjait létrehozó kielégítő szakmai élet az elkötelezettség és a társadalom számára.

SBU története

Dél Baylo Egyetem 1977-ben alakult, a City of Los Angeles, mint egy középfokú oktatási intézmény. Az egyetem felöleli két iskola: a School of Akupunktúra és Keleti gyógyászat, valamint a School of Business Administration. Az egyetem költözött Garden Grove, California, a tavaszi 1982, mint nonprofit, közhasznú vállalat és az őszi 1994, ismét megmozdult a jelenlegi helyére az Anaheim, Kalifornia. Majd 1997-ben, az iskolák elválasztva, és minden lett önálló iskola. Szabadon álló, akkreditált iskolai Akupunktúra és Keleti gyógyászat, SBU tovább növekedett, és vált az egyik legnagyobb és legrangosabb AOM iskolák az USA-ban.

Mint vezető ázsiai gyógyászat, SBU nyújt tanuló központú oktatás és képzés alapján az alapvető értéke a harmónia. Harmónia a testi funkciók, harmóniája elme és a test, és a harmónia az élet és a természet az alapjaiban Akupunktúra és Keleti gyógyászat.

Mission, érték és cél

Dél Baylo Egyetem olyan intézmény szentelt halad Akupunktúra és Keleti gyógyászat (AOM) elősegítve magas színvonalú tanuló, a felfedezés új tudás és kiválóság a klinikai alkalmazása akut otitis media oktatás javára a különböző közösségek, beleértve a diákok az AOM szakma, a betegek és a nyilvánosság számára. Arra törekszünk, hogy elismerik a diákok kivételes jellegű és tudományos teljesítmény az oktatás és képzés legyen hozzáértő és gondoskodó egészségügyi alapellátás szakemberek AOM, tudós és tanár.

Dél Baylo University Küldetés

A misszió Dél Baylo Egyetem bővítése szakmai, tudományos és klinikai ismeretek keleti gyógyászat és holisztikus egészségügyi hallgatók körében, oktatók, alkalmazottak, és a lakosság hatékony oktatási, tudományos tevékenység és a minőségi betegellátás.

Dél Baylo University Value

Az érték a Dél Baylo Egyetem megtekinteni Harmónia, hogy a kiváló ár-érték, példát Harmónia a testi funkciók, harmóniája elme és a test, és a harmónia az élet és a természet. Ők tartják az alapja a Akupunktúra és Keleti gyógyászat (AOM)

Dél Baylo Egyetem célja

A cél a Dél Baylo Egyetem célja, hogy elősegítse a jó egészség és a wellness az oktatás, a kutatás és a gyakorlat AOM.

Oktatási célok:

Annak érdekében, hogy teljesítse küldetését, Dél Baylo Egyetem elkötelezett a következő célkitűzéseket:

Elkészítéséhez a hallgatók ismereteket és készségeket, hogy sikerül a mai egészségügyi környezetben, és hogy hozzájáruljon a közösség saját vezetői, üzleti betekintést, és a szakmai ismeretekkel. Ahhoz, hogy a kiválóság elősegítése a tudományos oktatás, hatékony diákok tanulási, kiemelkedő keleti gyógyászat, holisztikus egészségügyi programok. Hogy hatékony betegápolás keleti gyógyászat és egyéb holisztikus megközelítés. Hogy ösztönözze és támogassa a kutatást, tudományos tevékenység és a szakmai fejlődés. A lehetőségeket és a környezetet a diákok tapasztalatokat szerezzenek tudományos és klinikai ismeretek. Annak érdekében, hogy támogassák és időszerű és pontos oktatási lehetőségeket, hogy megerősítse a hatáskörébe azok, akik belépnek pályára az akupunktúra és a keleti orvoslás, és a hozzá kapcsolódó egészségügyi területeken. Hogy felkészítse a diákokat, hogy legyen hozzáértő és sikeresen működő egészségügyi szakemberek számára.

Helyszínek

Anaheim

South Baylo University

Address
1126 North Brookhurst Street
92801 Anaheim, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 714-533-1495

Los Angeles

Address
2727 West 6th Street

90057 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Annandale

Address
7535 Little River Turnpike, Unit 325-A

22003 Annandale, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket