Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Közösség összpontosított

Északkeleti Ohio Orvostudományi Egyetem elkötelezett az egészség, a gazdaság és az életminőség északkeleti Ohio területén a gyógyszerek, gyógyszertárak és egészségtudományok oktatásában a diákok és a szakemberek minden szintjén; az új tudás fejlesztése az orvosbiológiai, közösségi egészségügyi és viselkedési tudományok kutatásain keresztül; valamint a közösségi szolgálat és a wellness oktatás biztosítása a régióban.

A NEOMED az ország egyik legjobb egészségügyi régiójának központjában található, az országos rangú kórházak, kutatóintézetek és felsőoktatási intézmények között, amelyek az egészségtudományokban virágoznak.

A NEOMED-ről

3 6 1

3 főiskola, 6 kutatási fókuszterület, 1 oktatás és wellness-központ

2300

Klinikai és egyetemi kar

9

Egyetemi és Főiskolai Pathway partnerek

100

Kórházi, klinikai és gyógyszertári partnerek az oktatáshoz és a gyakorlati lehetőségekhez

40 év egészségügyi ellátás

A NEOMED több mint 40 éve együttműködött oktatási, klinikai és kutatási partnereivel, hogy sikeresen képezze az egészségügyi szakembereket és az orvosi kutatókat, akiknek többsége származik és visszatér Észak-Ohio régióba. Az egyetem egy csapat-alapú, interprofesszionális környezetben oktat diákokat, és az orvostudományi doktor és a gyógyszerész doktora (Pharm.D.) Fokozatot kínál a mester- és doktori fokozatokon és más orvosi területeken folyó kutatási lehetőségek mellett.

Akkreditáció

A NEOMED és számos akadémiai programja rendelkezik az akkreditációs ügynökségek akkreditációjával és az adott szakterületre jellemző akkreditációs ügynökségek által elért oktatási minőségi normákkal.

Adminisztráció

A NEOMED világszínvonalú oktatói és munkatársai szerves részét képezik a NEOMED diákok előrehaladásának és az egészségügyi ellátás jövőjének az északkeleti Ohio-ban és azon túl.

Oktatás

A NEOMED kitűnő szakmai képzést biztosít az orvosi és gyógyszertári hallgatóknak más egyetemekkel és több mint 150 klinikai létesítménygel együttműködve.

Történelem

Az 1973-as alapítása óta a NEOMED elkötelezte magát az orvosok, gyógyszerészek és egészségügyi kutatók következő generációjának képzésében.

Küldetés

Északkeleti Ohio Orvostudományi Egyetem, az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás révén javítja az Északkelet-Ohio különböző közösségeinek egészségét, gazdaságosságát és életminőségét.

Látomás

Az Egyesült Államokban a közösségen alapuló, professzionális szakmai tudományok egyetemének lenni.

értékek

Értékeink tükröződnek oktatási, kutatási és munkakörnyezetünkben: a kompetencia, a kommunikáció, a gondoskodás, a kíváncsiság, a karakter és a közösség.

Egyetemi vezetés

A NEOMED vezetői csapata elkötelezett az egyetem küldetésének, jövőképének és értékeinek teljesítésében és az egyetem jövőjének előmozdításában.

Helyszínek

Rootstown település

Address
Ohio 44,4209
44272 Rootstown település, Ohio, Amerikai Egyesült Államok