NYU New York University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A NYU ról

1831-es alapítása óta a NYU újítóként működik a felsőoktatásban, elérve egy feltörekvő középosztályt, átfogva a városi identitást és a szakmai összpontosítást, és előmozdítva a globális jövőképét, amely a 19 iskoláját és főiskoláját tájékoztatja.

Manapság ez a lenyűgöző szellem teszi a NYU a világ egyik legszembetűnőbb és legelismertebb kutatóegyetemévé, amely a legmagasabb rangú tudományos programokat kínálja, és ötnél kevesebb egyetemi hallgatót fogad be. New York Cityben letelepedve, valamint Abu Dhabiban és Sanghajban diplomát nyújtó egyetemen és 11 oktatási helyszínen szerte a világon, a NYU vezető szerepet tölt be a globális oktatásban, több nemzetközi hallgatóval és több külföldi hallgatóval, mint bármely más amerikai egyetemen.

NYU hallgatói szinte minden államból és 133 országból származnak, és az egyetem oktatóink, munkatársaink és hallgatóink eltérő hátterére támaszkodik, biztosítva az ösztöndíját és az oktatást számos szempontból. NYU komolyan veszi a társadalmi mobilitás motorjaként betöltött szerepét, és kiemelkedik az Egyesült Államok legnépszerűbb egyetemei között az alacsony jövedelmű és az első generációs hallgatók képviseletében a közösségben.

Az USA legnagyobb magán egyetemeiben a NYU szigorú, igényes oktatást nyújt több mint 50 000 hallgató számára, és évente közel milliárd dollár kutatást vállal. Az oktatók között a legmagasabb tudományos kitüntetések részesülnek, és a szabadalmak és az engedélyekből származó bevételek legnagyobb gyártója az amerikai egyetemek körében. NYU nak olyan hatalmas hálózata van az öregdiákoktól, akik a világ minden táján sikeresek voltak, a tudományoktól a művészetekig és a kormányzatig.

Epidemiológiai Tanszék

Források, kutatás és bizonyítékok a szájüreg egészségének helyi és globális szintű javítására

"Következő" epidemiológia és megelőzés

A járványügyi osztály

120682_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Intézményi elkötelezettség a változatos és befogadó környezet mellett

A New York-i Egyetem 1831-es megalapítása óta az intézmény missziót folytatott, amely a városban, a városban és a világban található. A Fogorvosi Főiskola osztja ezt a filozófiát és elkötelezettséget arra, hogy folyamatosan törekedjen a dinamikus és szigorú oktatási és tanulási környezet előmozdítására, amely perspektívak, tapasztalatok és megközelítések sokféleségét képviseli a folyamatos szisztematikus és célzott erőfeszítések elvégzése érdekében a hallgatók, oktatók és alkalmazottak vonzása és megtartása érdekében. különféle háttérrel rendelkezőkből, és szisztematikusan értékelje az átfogó stratégiákat a sokszínűség intézményi légkörének további javítása érdekében. A Kollégium határozottan elkötelezett a sokféleség és a befogadás terén a Kollégium felépítésében, tantervében és intézményi környezetében, és szándékosan működik az intézmény számos területén, hogy erőforrásokat, programokat és támogató szolgáltatásokat nyújtson az oktatás ápolásához és fenntartásához. olyan környezet, amely eltérő háttérrel és történelmileg alulreprezentált csoportokkal rendelkezik a faj, etnikai hovatartozás, kultúra, életkor, vallás, képesség, szexuális irányultság, nemi és nemi identitás, társadalmi-gazdasági helyzet, nemzeti származás és oktatási háttér területein.

NYU Fogászat küldetési nyilatkozatán keresztül fogalmazza meg tudományos közösségének sokszínűségére vonatkozó elvárásait a helyi és nemzeti felelősségvállalások összefüggésében: "Partnerként kell működnie a hallgatókkal az akadémiai kiválóság elérésében, a legjobb szájhigiénés ellátásban, valamint a kutatásban, ösztöndíjban és kreatív tevékenységekben való részvételben. arra törekszik, hogy javítsa a rendkívül sokszínű lakosság egészségét New Yorkban és az egész világon. "

120683_pexels-photo-Dentistry.jpeg

Helyszínek

New York

Address
NYU College of Dentistry,
345 E. 24th Street,
(corner of First Avenue)

10010 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok