Northeastern Illinois University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kezdje meg északkeleti részén

Végezzen célokat kiváló karokkal és kis osztályokkal.

Az északkeleti parton találja magát egy barátságos és sokszínű tudósok közösségének közé, akik ugyanolyan komolyan gondolkodnak az oktatásukban, mint te.

Az 1867-ben alapított Northeastern ma a világ minden tájáról vonzza a hallgatókat. A 67 hektáros fő campusunk Chicagóban barátságos és biztonságos közösség 8 100 hallgató számára. Diákjainknak minőségi választást kínálunk, több mint 80 alapképzési és posztgraduális programot kínálva a művészetek és a tudomány, az oktatás és az üzleti élet területén.

Küldetés

Northeastern Illinois University , mint egy átfogó állami egyetem, amelynek székhelye egész Chicagoban található, kivételes környezetet biztosít a tanuláshoz, oktatáshoz és ösztöndíjakhoz. A diákok sokszínű közösségét felkészítjük vezetésre és szolgálatra régiónkban és a tágabb multikulturális világban.

Látomás

Northeastern Illinois University vezető szerepet tölt be a nagyvárosi egyetemek között, és ismert a városi küldetés iránti elkötelezettségéről, a programok minőségéről, a diplomások sikeréről és a tanulási környezet sokféleségéről.

értékek

Northeastern Illinois University elkötelezett egy olyan közös értékrend iránt, amely együttesen irányítja tevékenységünket és interakcióinkat, amikor együtt dolgozunk, hogy felkészítsük a hallgatókat az állampolgárság felelősségteljes gyakorlására. Úgy gondoljuk, hogy kritikus jelentőségű a demokrácia számára egy olyan hely létrehozása, amelyben az ezen értékek iránti elkötelezettség olyan virágzó oktatási közösséget eredményez, amely mindenki életét átalakítja. A jelen áttekintésekor és a jövőre nézve ezek az értékek mérföldkőként szolgálnak annak megtervezéséhez, hogy miként érjük el legjobban a rájuk bízott oktatási küldetést.

becsületesség

NEIU elszámoltatható azoknak, akiket szolgálunk, és azoknak, akiktől támogatást kapunk. Elkötelezettek vagyunk az őszinteség, a tisztelet és az átláthatóság szempontjából szavakban és tetteinkben. Ebben a tekintetben arra törekszünk, hogy a felhasználásra bízott erőforrások jó tisztviselői legyenek. Ide tartoznak az emberi, fizikai, fiskális és környezeti erőforrások.

Kiválóság

A kiválóság iránti törekvés és elkötelezettségünk során értékeljük a tanulás és tanítás, az ösztöndíj és a szolgáltatás legmagasabb színvonalát. Nagyra értékeljük azokat a lehetőségeket és tapasztalatokat, amelyek támogatják a személyes és szakmai fejlődést közösségünk minden tagja számára. Mindent, amit mondunk és teszünk, elkötelezettek vagyunk a kiválósági folyamat és termékek iránt.

Hozzáférés a lehetőséghez

NEIU értékeli a lehetőségekhez való hozzáférést; értékeljük egy barátságos környezetet, amely megfelelő támogatást nyújt, valamint ösztönzi a kölcsönös felelősséget és elkötelezettséget a tanulás iránt.

Sokféleség

NEIU értékeli a hallgatók, az alkalmazottak és oktatók széles körének bevonását az egyetem életébe. Ünnepeljük és támogatjuk a globális perspektívákat. Ösztönözzük az ötletek nyitott és tiszteletteljes kifejezését, valamint a gondolatok, tapasztalatok és vélemények különbségeit.

Közösség

NEIU különleges kötelezettséget érez a támogató, ápoló és részvételi környezet biztosítása iránt. Az ilyen környezetet az udvariasság, az emberiség és az elkötelezettség elősegítése, valamint a befogadás, a kölcsönös tisztelet és az önértékelés révén a közösség érzetének megteremtése jellemzi. NEIU nagyvárosi környezetünket mint tanulási laboratóriumot értékeli, és a közjó előmozdítása érdekében az egész dinamikus régióban támogatjuk a tanulási, kutatási és szolgáltatási partnerségeket.

Felhatalmazás a tanulás révén

NEIU elkötelezett egy olyan kultúra megteremtésében, amely élethosszig tartó tanulási lehetőségeket kínál az egyetemi közösség minden tagjának. Különösen elkötelezettek vagyunk azért, hogy átalakítsuk a hallgatók életét azáltal, hogy olyan oktatási tapasztalatokba vonjuk be őket, amelyek képességekkel és ismeretekkel ösztönzik őket arra, hogy hatékony vezetőkké és polgárokké váljanak személyes és szakmai életükben.

Egyetemi áttekintés

17_about_graphics-01

Helyszínek

Avondale

NEIU

Address
Northeastern Illinois University 5500 N St Louis Ave Chicago Illinois Chicago IL
60625 Avondale, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 773-583-4050