Hivatalos Leírás

Mercy College dinamikus, változatos New York egyetemen, amelynek hallgatók egy személyes küldetés: a legtöbbet hozza ki az élet a legtöbbet hozza ki az oktatás.

1950-ben alapították, Mercy kínál több mint 90 egyetemi és posztgraduális képzési és bizonyítvány programok keretében öt iskola: Business, oktatás, egészség és Természettudományi Kar, Bölcsészettudományi és Szociális és Magatartástudományi Intézet. Mercy College támadja kar és a személyzet, hogy a felsőoktatás munka bárki éhes elég keresni egy jobb helyet az életben. Az egyetemen a Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan és Yorktown Heights, az élénk Főiskola kultúra által elszenvedett sokszínű hallgatói szervezet szerte a régióban.

Mercy102

Átalakító Oktatási gyakorlat


Mercy vitatja annak minden graduális és posztgraduális hallgatók, hogy meghaladja a személyes és szellemi elvárásainak. Mercy diplomások a sikert és bizalom egész szakmai és szakmai spektrumok, valamint a hatás vannak azok a közösségek vagy a világon bárhol tanúskodik, hogy felhatalmazó oktatási tapasztalat.

Mercy pezsgő tudományos közösség nagy jelentőséget érték a tanulás az osztálytermen kívül a valós tapasztalatok. Ez a megközelítés az ösztöndíjas ösztönzi a diákokat, hogy alkalmazni, amit tanulnak az osztályban az élet a diploma megszerzése után. Mercy világhírű kar szorosan együttműködik a hallgatók ezek a projektek.

Mercy_York

Mercy elkötelezett az összekötő hallgatók a világ. A Kollégium gazdag hagyománya van a közösségi szolgálat, a "Mercy Hozzáad" kezdeményezés, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt, és az ólom, a szolgáltatás-tanulási lehetőségeket. Ez tükrözi a Mercy történetét és értékeit szereplő Mercy College tömítés (Inserviendo Consumere, elfogyasztott szolgáltatás).

On-campus események és nemzetközi utazási élmények segítségével a diákok felfedezzék, és értékelik a kultúrák messze otthonról. A diplomások elkötelezett állampolgárok.

Mercy101

A Paktum Advantage


Elkötelezetten támogatja a hallgatók egész oktatás, Mercy College kínál személyre szabott tanulási élményt, amely magában foglalja az Akadémia személyre szabott Achievement Szerződés (Szerződés) programot. PAKTUM egy országosan elismert mentorprogram, amely modellként szolgál hallgatói sikert. www.mercy.edu/ 877-KEGYELEM-GO.

A PAKTUM mentor a lényeg, aki segít eligazodni egyetemi élet. A mentor segít megérteni és alkalmazni a pénzügyi támogatásra, válassza ki a megfelelő nagy, válassza ki és osztályok, nyomon követheti a tudományos haladás, vezetői készségek kialakítása, a föld egy szakmai, és előkészíti az állásinterjúk.

Mercy_ny

A kívánt Campus Környezet


A lélegzetelállító környezetben, a Hudson folyó megkülönbözteti Mercy festői campus a festői Dobbs Ferry. Dobbs Ferry főutcája, pár lépésre a campus, hangulatos éttermek, butikok, üzletek, kávézók és élénk közösségi élet. A Metro-North pályaudvar található az egyetemen, ami New York City hozzáférhető. Érkezik a Manhattan szívében, a Grand Central Station, kevesebb, mint 30 perc alatt. Vizsgáljuk art a MoMA, a tapasztalat Broadway, korcsolya Bryant Park, fedezze opera a Met, elkapni egy játék a Yankee stadionban vagy a Citi Field, felfedezni a Central Park, a Metropolitan Museum of Art és a botanikus kert, és a tapasztalatszerzés, számtalan szakmai és munkalehetőségek.

Mercy másik egyetemen, Manhattan, Bronx és Yorktown Heights, rugalmasságot és kényelmet.Megfizethetőség
Mercy kínálja az egyik legalacsonyabb magán főiskola tandíjemelési a nemzet, és a legkisebb a New York államban. A testület azt is előírja, nagylelkű ösztöndíj csomagokat a nagy eredményt elérő tanulók. Akár a diákok lakó vagy ingázó, akkor felfedezni rengeteg lehetőséget és gazdagító főiskolai tapasztalatok egy része az országos átlagos költsége.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College elkötelezett a motivált diákok a lehetőséget, hogy megváltoztatja az életüket keresztül a felsőoktatás kínál bölcsészettudomány és szakmai programok, személyre szabott, magas színvonalú tanulási környezetek, így készül a diákok, hogy csatlakozzanak jutalmazása pályára, hogy továbbra is a tanulás egész életük és cselekedni etikailag és felelős a változó világban.

MercyMission
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Mercy College

A kereslet soha nem volt magasabb a szakemberek számára, akik szakosodtak a gerontológia Tanulja meg a készségeket, hogy meg kell élni egy jövedelmező és növekvő területe ... [+]

Mercy College Bachelor of Science programja a viselkedési tudományban olyan diákok számára készült, akik a pszichológiát és a szociológiát kívánják kiterjeszteni. A viselkedési tudomány főszereplője hasznos élettartamot biztosít az emberek számára az otthon, az iskolában, a munkahelyen és a közösségben való viselkedést illetően.

Ez segít abban, hogy felkészítse a hallgatókat minden olyan munkára és / vagy foglalkozásra, amelybe beletartoznak az emberek, többféle környezetben, beleértve az oktatást, az emberi szolgáltatásokat, az üzleti tevékenységet, a kormányzatot és a bűnüldözést.

A Mercy Behavioral Science program a struktúra és a rugalmasság kombinációját kínálja egy 36 kredites fővel, amely 4 kötelező tanfolyamot és 8 választható kurzust tartalmaz. A reprezentatív szükséges kurzusok közé tartoznak a következők: Számítógépek a szociális és viselkedési tudományokhoz, Szociálpszichológia, Módszertan a szociális és viselkedési tudományokhoz, valamint a társadalmi és viselkedési tudományok klasszikuma.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Mercy College

Teljesen online opció és rugalmas ütemezés áll rendelkezésre az RN előrehaladása érdekében. ... [+]

A Mercy College természettudományi diplomáját az ápolóképzésben olyan regisztrált ápolónők számára tervezték, akiknek van egyetemi végzettsége, vagy akik ápolói diploma programot végzettek, és azt tervezik, hogy visszatérnek az iskolába az alapképzéshez.

Három lehetőség közül választhatunk: "Hagyományos ápolás az RN-től a BS-be", "Teljesen online ápolás RN-től BS-be", valamint személyi és on-line osztályok kombinációja a működő RN menetrendek befogadására. Az összes didaktikus tanfolyam teljesen online lefedhető. A személyre szabott klinikai órákra van szükség, azonban rugalmasságot biztosítunk annak érdekében, hogy megfeleljenek dolgozó RN hallgatóink igényeinek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Egy erős alapot a tudomány. Mester a fogalmak és információt meg kell, hogy folytassa a pályafutását, mint egy egészségügyi szakember. ... [+]

Egy erős alapot a tudomány

Mester a fogalmak és információt meg kell, hogy folytassa a pályafutását, mint egy egészségügyi szakember.

Az érettségi foka az egészségügyi tudomány megfelelő alapot nyújt a bölcsészettudományi és a tudomány szükséges szakmai gyakorlat és a posztgraduális tanulmányok. A hallgatók szerezzenek ismereteket a jelenlegi egészségügyi rendszer, valamint kihívások és változások a szállítási és az egészségügyi ellátások finanszírozásának regionálisan és globálisan.

Fokozat követelményei

Major követelmények

A diákok, hogy kiválasztott egy pre-professzionális pálya (pre-OT, PT, PA) kell egy minimális GPA 2,75 fenntartani érettségi a legfontosabb. Ha egy diák kumulatív GPA alá esik 2,75, akkor hozhatók próbaidőt, és lesz egy szemesztert, hogy állítsák vissza matriculating jelentős állapotát felemelésével kumulatív GPA fenti 2.75. Pre-szakmai pálya a diákok kell elérni a B fokozatú vagy annál jobb ENGL 112 vagy azzal egyenértékű matematika 116 vagy azzal egyenértékű. Minden diák, aki megkapja a fokozat alatti C egy nagy pálya lesz szükség, hogy visszavegye a kurzus. Major tanfolyamok lehet ismételni egyszer. Az esetleges kivételeket a program útmutatók jóváhagyása szükséges a program vezetője. A tények Online tanfolyam lehetőségek Hasznos tanácsadók koordinálja Health Professional doktori programok Program eredményei ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
On-line
Bővebben magyarul

MSc

Mercy College

Hogy hatással egészségügyi kialakítása a kutatás, az adatok elemzése, vezetői és kommunikációs készség, miközben készül a sikeres, keresett karrier az egészségügyben. ... [+]

Hogy hatással egészségügyi

Fejleszteni kell a kutatás, az adatok elemzése, vezetői és kommunikációs készség, miközben készül a sikeres, keresett karrier az egészségügyben.

Az MS Egészségügyi Menedzserképző egy 36 hitel gyorsított tanulmányi program célja, hogy megszilárdítja és megerősíti a tudás és képességek a tapasztalt egészségügyi menedzser. Választani a rugalmasságot, hogy lehet alakítani a programot, hogy saját személyes szakmai célokat.

Program Information

Cél

A mester programok Egészségügyi Menedzserképző úgy tervezték, hogy készítsen diplomások szerepe az egészségügyi vezetők a mai gyorsan változó egészségügyi ellátás környezetével. A Master of Science in Health Services Management egy 36-hitel program tanulmány célja, hogy megszilárdítja és megerősíti a tudás és képességek a dolgozó egészségügyi menedzser. A választani a rugalmasságot, hogy egy személy lehet alakítani a programot, hogy saját személyes karrier célok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online Dobbs Ferry Yorktown Heights
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Légy transzformatív egészségügyi vezető Vegye meg mélyreható ismereteit az ápolási elmélet és a gyakorlat terén, és elősegítse karrierjét a Mercy rugalmas részmunkaidős v ... [+]

Az ápolási nevelési program előkészíti az ápolói nevelőket a kollégiumi és az érettségi fokozatú karok, valamint az egészségügyi ügynökségek munkatársai számára. A hallgatók felkészültek a legmodernebb technológiák használatára az oktatási programok tervezésében, megvalósításában és megvalósításában.

Ápolási / ápolási oktatás Gyors tényekRészmunkaidős diákoknak készültHíd program a nem szoptatós Bachelor diploma ápolói számáraSzámos pénzügyi támogatási lehetőségTeljes tanfolyam onlineA program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

Az ápolási biopszichoszociális területek, a genetika, a közegészségügy, a minőségjavítás és a szervezeti tudományok eredményeinek értékelése a fejlett szoptatási gyakorlat folyamatos javítása érdekébenOlyan vezetői magatartásformákat kell kifejleszteni, amelyek hangsúlyozzák az interprofesszionális együttműködést, a rendszergondolkodást, valamint az üzleti és pénzügyi hozzáértést az egészségügyi rendszerek fejlesztése feléTervezzen olyan fejlett ápolási gyakorlatokat, amelyek felismerik a szabályozást és a nemzeti referenciaértékeket, hogy azonosítsák a folyamatok és rendszerek tényleges vagy lehetséges hibáit, és hozzanak létre egy igazságos kultúrát, amely biztosítja a folyamatos minőségjavítást és a biztonságotRészvétel vagy vezető munkacsoportok a bizonyítékokon alapuló gyakorlatban, a minőségjavítási kezdeményezésekben és az etikus magatartásban vagy kutatásban a transzlációkutatással, hogy létrehozzák és terjesszék a tudást az ellátás eredményeinek javítása érdekébenÉrtékelje a biztonságos és eredményes információs technológiák használatát a döntéshozatal, az ellátás koordinálása, az egészségügyi dolgozók, az ügyfelek és a gondozók támogatása érdekében az optimális egészségügyi eredmények elérése érdekébenAz egészség elősegítése és az egészségügyi ellátórendszer irányítása az olyan érdekképviseleti és szakpolitikai folyamatok segítségével, amelyek elősegítik az értékeket és javítják az emberek egészségi állapotát és az egészségügyi ellátási rendszereketVezesse és koordinálja az interprofesszionális csapatokat az ellátás körülményei között az akadályok csökkentése, az ellátáshoz való hozzáférés megkönnyítése és... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Legyen vezető a mai összetett és változó egészségügyi környezetben Rugalmas program a részmunkaidős vagy a nappali tagozatos hallgatók számára, hogy elősegítse karrierjét ... [+]

Az ápolási adminisztrációs program felkészíti a nővérigazgatókat az interprofesszionális gyakorlatra a mai összetett, változó, dinamikus egészségügyi környezetben. Az előrehaladott ápoláskezelési elvek alkalmazása a végső gyakorló tanfolyamon történik.

Ápolási / ápolói közigazgatás Gyors tényekRészmunkaidős diákoknak készültHíd program a nem szoptatós Bachelor diploma ápolói számáraA legkorszerűbb számítógépes laborok használataOnline tanulás szakértőkA program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

Az ápolási biopszichoszociális területek, a genetika, a közegészségügy, a minőségjavítás és a szervezeti tudományok eredményeinek értékelése a fejlett szoptatási gyakorlat folyamatos javítása érdekébenOlyan vezetői magatartásformákat kell kifejleszteni, amelyek hangsúlyozzák az interprofesszionális együttműködést, a rendszergondolkodást, valamint az üzleti és pénzügyi hozzáértést az egészségügyi rendszerek fejlesztése feléTervezzen olyan fejlett ápolási gyakorlatokat, amelyek felismerik a szabályozást és a nemzeti referenciaértékeket, hogy azonosítsák a folyamatok és rendszerek tényleges vagy lehetséges hibáit, és hozzanak létre egy igazságos kultúrát, amely biztosítja a folyamatos minőségjavítást és a biztonságotRészvétel vagy vezető munkacsoportok a bizonyítékokon alapuló gyakorlatban, a minőségjavítási kezdeményezésekben és az etikus magatartásban vagy kutatásban a transzlációkutatással, hogy létrehozzák és terjesszék a tudást az ellátás eredményeinek javítása érdekébenÉrtékelje a biztonságos és eredményes információs technológiák használatát a döntéshozatal, az ellátás koordinálása, az egészségügyi dolgozók, az ügyfelek és a gondozók támogatása érdekében az optimális egészségügyi eredmények elérése érdekébenAz egészség elősegítése és az egészségügyi ellátórendszer irányítása az olyan érdekképviseleti és szakpolitikai folyamatok segítségével, amelyek elősegítik az értékeket és javítják az emberek egészségi állapotát és az egészségügyi ellátási rendszereketVezesse és koordinálja az interprofesszionális csapatokat az ellátás körülményei között az akadályok csökkentése, az ellátáshoz való hozzáférés megkönnyítése és az egészségügyi eredmények javítása érdekébenOlyan bizonyítékokon alapuló... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul

We are Mercy College

Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 877-637-2946
Address
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined