Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Milwaukee School of Engineering egy magán, nonprofit egyetem, amely bachelor és mesterképzést végzett a mérnöki, üzleti, matematikai és ápolási és intenzív angol a tudományos célú program azok számára, akik szeretnék javítani az angol nyelvtudás. A MSOE-ban megtalálja a hallgatók és a karok gondoskodó közösségét. Együtt elköteleztük magunkat az egyetemi programozás és kutatás magasabb színvonalának előmozdítása mellett, valamint személyre szabott szolgáltatást, oktatást és útmutatást nyújtva.

Miért válassza a MSOE-t?

A diákok a valódi élményt élvezhetik a legmagasabb rangú programokban, a szakértői karokon. A diploma megszerzése előtt készen áll arra, hogy beírja a legkeresettebb karriereket. Tény, hogy 2014-15-ben a diplomások 96% -a kapott munkát, vagy a választott posztgraduális iskolába. Sok oka van annak, hogy az MSOE kiemelkedik a többi magas rangú egyetemhez képest. Itt csak néhány.

Szakértõk

A tanítás elsőként a MSOE-ban történik. Minden osztály (ami átlagosan csak 21 hallgató) és a labor kínálunk tanítják a tapasztalt oktatók. Nincs itt tanári asszisztens.

Valódi világélmény

A legtöbb egyetem a gyakorlati munka kínálkozik, de kevesen lehetnek a 600 órányi laboratóriumi tapasztalat átlagában, amit a MSOE-ban hallgatnak meg. Valójában több laborunk van a campusunkon, mint az osztálytermekben, és mindegyikük elérhető az egyetemisták számára.

Legfelsőbb programok

Az MSOE egyetemi mérnöki programjai az Egyesült Államok hírneve szerint a 10. helyen szerepelnek a nemzetben

Négyéves szakképzési garancia

Az MSOE egyike az országban csak egy maroknyi egyetemnek, amely garantálja a hallgatók számára, hogy négy év alatt megkapják az osztályokat, amelyekre szükségük van.

Karrier elhelyezési díjak

Néhány egyetem az országban megdöntheti átlagosan 96 százalékos elhelyezést - nem is beszélve a diplomások átlagos 56,522 $ kezdő fizetéséről.

Helyszín, helyszín, helyszín

Élet és tanulás Kelet-városban - élénk belvárosi környékünk és a Milwaukee egyik legizgalmasabb és legbiztonságosabb helye - a szakmai lehetőségek, az akadémiai, a kulturális és a szabadidős lehetőségek körében. És mi csak a Michigan-tó partjai!

Egy hely, ahol be lehet illeszteni

Rengeteg lehetőséged van arra, hogy illeszkedj, bekapcsolódj, vagy egyszerűen csak olyan hasonló gondolkodású, hasonló érdeklődésű barátaiddal vegyél részt. Az MSOE több mint 70 tudományos, szakmai és társadalmi szervezetet, valamint klub- és intercollegiális sportokat kínál.

Arról szól, honnan jöttünk

Az 1903-as alapítás óta az MSOE diákjai, karjai, tantervei és történelme tovább fejlődött. Az üzleti és ipari vezetők együttműködtek az intézmény fejlődésében, és szoros kapcsolat alakult ki, amely az egész MSOE történetében folytatódott.

Jövőkép nyilatkozat

Az MSOE mindig a szakmai nevelés élvonalába fog fordulni, különös hangsúlyt fektetve mind az elméletre, mind a technikára, valamint az intenzív laboratóriumok és a karrier-gyakorlat.

Küldetésnyilatkozat

Az MSOE fenntartható interaktív oktatási környezetet biztosít a diákok számára, akik jól átgondolt, technikailag tapasztalt diplomások és rendkívül produktív szakemberek és vezetőkké válnak.Működési filozófia

A misszió szervezett környezetben valósul meg, amely gondosan beválasztott hallgatókat helyez el a magasan képzett oktatók között, egy dedikált támogató személyzet és stratégiai partnerek az üzleti életben és az iparban - mindezt elkötelezetten teljesíti a végső cél elérése érdekében, amely teljes mértékben felkészült az azonnali termelékenységre és fejlett tanulmányokra. Az ilyen szinergizmus a következő elemeket foglalja magában:

Kar - szakképzettségükben közösen rendelkezik a tanterv fogalmával; elkötelezett az oktatásban és a fennmaradásban az ipar / karrier tapasztalat, tudományos eredmények, alkalmazott kutatás, szakmai társasági tevékenység és folyamatos oktatás révén; folyamatosan értékelték a jövőbeli alkalmazásokhoz szükséges élvonalbeli technológiai információk beépítésének módjait.

A személyzet - elkötelezett amellett, hogy teljes körű támogatást nyújtson, beleértve az egyetemi, adminisztratív, pénzügyi és fejlesztési lehetőségeket, segítséget nyújtva a hallgatóknak és a tanároknak, ha szükséges, a tudás, a munkatapasztalat és a vezetés megszerzésében. Továbbá együttműködnek a karokkal, hogy olyan tevékenységeket nyújtsanak és támogassanak, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy hasznot húzzanak az üzleti, ipari / karrier- és közösségi tevékenységekből származó tapasztalatokból, valamint közvetlen bevonást gyakoroljanak a gyakorlati szakemberek belépési szintjére a vezető vállalati vezetők felé.

Üzlet és Ipar - elkötelezett az egyetem és a végzősök kölcsönösen előnyös támogatása iránt. A folyamatos oktatási erőfeszítésekben az MSOE széles körű lehetőségeket nyújt az információs tevékenységekben, amelyek magukban foglalják a képzési programokat, a hitel- és a nem-kredit kurzusokat, valamint a személyre szabott és / vagy szakmai előmeneteleket igénylő személyre szabott ajánlatokat.

Intézményi alapelvek

A Milwaukee School of Engineering alapgondolata a következő:

 • A hangsúly az egyéni hallgatón van.
 • Az egész életen át tartó tanulás elengedhetetlen a sikerhez.
 • A releváns, naprakész tapasztalattal rendelkező tanári kar a tanítási folyamatunk középpontjában áll.
 • A tudományos és matematikai érvelés és folyamatok elengedhetetlenek.
 • Alkalmazott kutatások és fejlődő és interdiszciplináris technológiák létfontosságúak a lehetőségek kihasználásában.
 • A kommunikációs készségek fejlesztéséhez hatékony működésre van szükség.
 • A hallgatói élményt erősíti az üzleti, az ipar és az egészségügy kölcsönhatása.
 • Elengedhetetlen a vezetés és a vállalkozói jellemzők fejlesztése.
 • A hallgatók, a tanárok, a személyzet és az önkéntesek mind megosztják a tanulás felelősségét.
 • Erős személyes értékek szükségesek a sikerhez.
 • A diákok erősítik az intézményt tanácsadásuk, bátorításuk és támogatásuk révén.
 • A felelősségteljes szabadság a szabad vállalkozás alapja.
 • Erősség van a sokféleségben.
 • A globális tudatosságnak tükröződnie kell minden tevékenységben.
 • A változások kezdeményezése és elfogadása szükséges a lehetőségek előrejelzéséhez és hasznosításához.

Akkreditáció


Teljesen akkreditált egyetem vagyunk./>

Az Egyesült Államok akkreditációs ügynökségeinek két fő típusa regionális szövetségek és szakmai szövetségek. Ezek az egyesületek függetlenek a kormánytól, és tisztelt pedagógusokat és szakembereket alkotnak. Az egyesületek szakemberei rendszeresen látogatják a kollégiumokat és az egyetemeket, hogy értékeljék és beszámoljanak a minőségükről. A Milwaukee School of Engineering akkreditált a Felsőoktatási Bizottság , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

A következő MSOE programokat az ABET Akkreditációs Bizottsága ( http://www.abet.org) akkreditálja

 • Építészmérnöki (BS)
 • Biomedical Engineering (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Számítástechnika (BS)
 • Villamosmérnöki (BS)
 • Mérnöki (BSE)
 • Ipari mérnöki (BS)
 • Gépészmérnöki (BS)
 • Szoftverfejlesztés (BS)

Az ápolási érettségi programot a College Collegiate Nursing Education (CCNE) , az One Dupont Circle, a NW, a Suite 530, Washington, DC 20036 akkreditálja; telefonszámon (202) 887-6791 és teljes körűen jóváhagyja a Wisconsin Igazgatótanácsát és engedélyezését, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Az építőmérnöki felsőoktatási programot az American Council for Construction Education (ACCE) , az 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefon (210) 495-6161, fax (210) 495-6168, email acce@acce-hq.org

A Perfusion Master of Science-t akkreditálja a Bizottság az Allied Health Education Programs (CAAHEP) akkreditációjáról , a 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefon (727) 210-235, fax (727) 210-2354

Helyszínek

Milwaukee

Milwaukee School of Engineering

Address
Milwaukee School of Engineering
1025 N. Broadway

53202-3109 Milwaukee, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 414-277-6763