Hivatalos Leírás

Loyoláról

Loyola University Maryland egy jezsuita, katolikus egyetem elkötelezett a Jézus Társaságának oktatási és szellemi hagyományaival és az egész ember fejlődésével. Ennek megfelelően az Egyetem arra ösztönzi a tanulókat, hogy tanuljanak, vezetjenek, és változatos és változó világban szolgáljanak.

A Loyola-ban az ötletek, amelyek közel 500 éve irányították a jezsuita egyetemeket - akadémiai kiválóság, cura personalis , szolgálat, igazságosság, sokszínűség és integritás - többek között folytatják a diákok számára kínált tudományos, társadalmi és szellemi tapasztalatok megformálását. az általunk követett programok és a velünk körülvevő közösségekkel kialakított kapcsolatok.

110784_rsz_adobestock_61764258.jpg

Loyola küldetés

Loyola arra törekszik, hogy a hallgatókat mind az egyetemi, mind a diplomások szintjén felkészüljenek az értelmes szakmai szolgálat és a vezetés életére. A Loyola-ban ez azt jelenti, hogy a tanterv szigorú, és a karok elvárásai magasak. A diákok kihívást kapnak arra, hogy megértsék a személyes és szakmai élet etikai dimenzióit, és megvizsgálják saját értékeiket, attitűdjeiket és hiedelmüket.

Az akadémiai tanfolyamokon kívül a jezsuita missziót számos különböző program és rendezvény támogatja, amelyeket különböző egyetemi tanszékek támogatnak.

Jövőkép nyilatkozat

Az együttérzéssel és kompetenciával rendelkező férfiak és nők oktatását, akiket az Isten nagyobb dicsőségének megpróbáltatására vágyott, a Loyola University Maryland tartós törekvését képviseli. Ez az ideális, először a Loyola Szent Ignác, a Jézus Társaság alapítója és egyetemünk névadója, továbbra is irányítja a Loyolát, mert arra törekszik, hogy a hallgatókat, a karokat, a személyzetet, az öregdiákokat és a barátokat vezesse a vizsgált szellemi, társadalmi és szellemi megkülönböztetés.

E célok elérése érdekében Loyola merész látomást tanúsít, amelyet az Egyetem azáltal biztosít, hogy az egyetemi hallgatókat olyan liberális oktatással látja el, amely átalakítja őket, ami biztosítja, hogy a legmagasabb értéket képviseljék a szellemi életre, és megértik, hogy a vezetés és a világnak nyújtott szolgáltatás szorosan kapcsolódik. Hasonlóképpen, a Loyola elismert vezető lesz a diplomás képzésben, amely olyan programokat kínál, amelyek megfelelnek az általa szolgáltatott szakmai és tudományos közösségek igényeinek, inspirálva a végzős hallgatókat a vezetésre, és bátorítják benne azt a tudást, hogy a nagyobb világnak nyújtott szolgáltatás egy szakmai felelősségük teljes mértékű megértése.

Mindezek során Loyola mindenképpen tudatában lesz a jezsuita előírásainak, hogy az oktatás célja végső soron az emberi lélek ápolása.110787_rsz_adobestock_206335315.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Loyola University Maryland

Loyola beszédnyelv-patológiájú diplomás programja oktatást és képzést nyújt, hogy a hallgatók képzett és gondoskodó beszédnyelv-patológusokká váljanak. A tanterv akadémia ... [+]

Loyola beszédnyelv-patológiájú diplomás programja oktatást és képzést nyújt, hogy a hallgatók képzett és gondoskodó beszédnyelv-patológusokká váljanak. A tanterv akadémiai, klinikailag és személyesen kihívást jelent a szakemberekre. A program a klinikai képzésbe integrált akadémiai tanfolyamokból áll, amelyek a csecsemők, gyermekek és felnőttek értékelésére és kezelésére szolgálnak.

A program lehetőséget biztosít a hallgatók számára a beszéd, a nyelv, a hallás és a kommunikációs rendellenességek és a különbségek természetének megismerésére és bemutatására, valamint a kommunikációs és lenyelési rendellenességek megelőzésére, értékelésére és beavatkozására az egész élettartam során. A program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy ismereteket szerezzenek és mutassanak be az etikai magatartás normáiban, a bizonyítékokon alapuló klinikai gyakorlat kutatási elveiben és a kortárs szakmai kérdésekben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Baltimore
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

What's Your Strong Truth?