Hivatalos Leírás

Mivel 1935, Logan Egyetem Megmaradt Kiropraktika oktatás, Miközben fokozatosan gazdagítja az akadémiai lehetőségeket a fokozatot kínálja egészségtudomány.

Logan Egyetem A diplomások holisztikus megközelítést alkalmaznak az egészségre és a wellnessre, hogy kielégítsék a kevésbé invazív, alacsonyabb költségű kezelések és átfogó ellátás iránti igényt, és vezessék az integrált egészségügyi ellátást. Az innovatív, eredményorientált tudományos tananyagon keresztül, amely hangsúlyozza a bizonyítékokon alapuló gondozásra, a különböző klinikai merülési lehetőségekre, a feltörekvő technológiákra és bevált gyakorlatokra, A Logan egyetemi hallgatók képzettek, magabiztosak és felkészültek a jövőre. -On Logan, Diákjaink tanítják a betegközpontú egészségügyi ellátás elveit. Diákjaink, oktatóink és orvosaink megkérdőjelezik A betegek egészségének javítása, miközben az egészségügyi ellátórendszer minden beteg számára jobb.

Ha ezt a vezetői szerepet vállaljuk, akkor a beteg előnyös lesz. Az integrált egészségügyi ellátás vezetőjeként biztosítjuk a betegek számára a bizonyítékokkal kapcsolatos, egészséges ellátást. Visszaállítjuk a funkciót, enyhítjük a fájdalmat, elősegítjük a wellness és a betegek jobb életminőségét biztosítják. Az a Logan különbség.

International Student Felvételi

Készen állunk, hogy üdvözöljünk Önt a Logan közösségben! A Logan Egyetem kiváló minőségű akadémiai célpont, amely az egész világon piacvezető egészségügyi szakembereket hoz létre - mindezt az Egyesült Államok egyik legszebb egyetemen.

Dedikált Nemzetközi Befizetési Koordinátoraink

  • Segítség az alkalmazással és az Egyesült Államokba való átmenethez.
  • Kiadja az I-20-at és segít az F-1 Student Visa megszerzésében
  • Bemutatjuk Önt a Logan Egyetem hallgatói klubjainak, szervezeteinek, valamint a Chesterfield és a St. Louis város élénk városának.

A Logan Egyetem Nemzetközi Diákként való alkalmazása

Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, vagy az Egyesült Államokon kívüli középiskolában tartózkodik, akkor a Logan Egyetemen való jelentkezés általában három lépést tesz:

  • Töltse ki az online alkalmazást.
  • Küldj át minden középiskolai tanulmányodat Logan-nak.
  • Küldje el az összes hivatalos szabványos teszteredményt.

A kulturális különbségek a kiropraktika révén

Az egyén főiskolai tapasztalatát gyakran az akadémiai érdeklődésük határozza meg, hogy mennyire kiválóak a programban és mennyire sikeresek az érettségi után. De a Logan-ban a főiskolai tapasztalat nem csak az akadémikusok által definiált, hanem a támogatást és bátorítást is, amelyet a diákok azoktól kapnak, akik körülveszik őket, kibővítve világszeretetüket és felkészítve őket a jövőbeli sikerre az élet minden területén.

A Logannél a diákpopuláció több mint 15 országot képvisel, köztük Kanada, Brazília, Puerto Rico és Venezuela. A növekvő nemzetközi diákpopuláció és az amerikai diákok külföldi klinikákon való részvételének köszönhetően a Logan elindította a Nemzetközi Diákszövetséget (ISA), amely a logan campus és a közösség körében elősegíti a kulturális sokszínűséget és tudatosságot.

"A nemzetközi hallgatók és a Logan hallgatói testület közötti interakció platformot biztosítunk, amely ösztönzi és támogatja az együttműködési kapcsolatokat a kulturális különbségek között" - mondta Kemmy Klein Ritter, a trimeszterben 5 diák Brazíliából és az ISA elnöke. "A célunk a globális chiropractic szakma elősegítése és egyesítése inspirációval, integritással és vezetéssel." A Chiropractic Diákok Világkongresszusával (WCCS), a chiropractic hallgatók nemzetközi együttműködésével, az ISA bemutatja a tanulóknak a tanulási és együttműködési lehetőségeket A világ minden tájáról jövő egészségügyi szakemberek különböző csoportja.

Kemmy szerint a csoport alkalmanként bevonja az orvosokat a világ más területein való gyakorlati kiropraktika gyakorlására vonatkozó valós világélményeket. "Különböző az Egyesült Államokon kívül, és fontos, hogy ismerjük a különböző országokban alkalmazott csontkovács különböző szabályait és szabályait" - mondta.

Bár Kemmy jelenleg a harmadik trimeszterben jár el szövetségi elnökként, a szervezet elképzelései csak most kezdődnek. Reméli, hogy több diákot von be globális szinten, és ezzel egyesíteni fogja a szakmát, és támogatja egymást. "Sokan álmodnak a jövőről, és mi vagyunk a jövő" - mondta Kemmy. "A bevonás most azt jelenti, hogy megvan a lehetőségünk, hogy elkezdjük a jövőt a jelenben." A Logan hallgatói testület és számos kari tag támogatásával Kemmy és tisztjei három fő közös érdekkel kapcsolták össze a diákokat az egész világról: Az egészségügy, a kiropraktika iránti szenvedélyük és a körülöttük lévő világ. "A diákok és orvosok élettani tapasztalatai a chiropractic területén a Logan klinikán túl nagyon megalázó élmény és egy egyedülálló lehetőség, hogy jövőbeli DC-ként növekedjenek".

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Logan University

... [+]

Az Emberi Biológia tudományok Bachelor-fokozatának jelöltjei a Logan-ban a szükséges főbb kreditek legalább 50% -át szerezték meg. [-]
Amerikai Egyesült Államok Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Logan University

A Master of Science in Sport Tudomány és Rehabilitáció (MSR) diplomát egy interdiszciplináris, átfogó diplomát program célja, hogy egyedülálló előkészítése a sport sérülé ... [+]

A továbbképzés elengedhetetlen azoknak a szakembereknek, akik a sportolókkal való együttműködést tervezik. Egy speciális fejlettségi fokozat a mester szintjén fogja a gyakorló szakembereket a társaiktól elkülönítve. Ez a program a diplomások számára is előkészíti a kutatási és oktatási lehetőségeket.

A Master of Science in Sport Tudomány és Rehabilitáció (MSR) diplomát egy interdiszciplináris, átfogó diplomát program célja, hogy egyedülálló előkészítése a sport sérülések és a teljesítmény menedzsment. A diákok didaktikus tanulási lehetőségekkel készülnek az akut és krónikus fájdalom, valamint a mozgásszervi patológia értékelésére, kezelésére és rehabilitálására. Az MSR fokozat kedvezményezettje rendelkezik a sporttal kapcsolatos sérülések értékeléséhez, kezeléséhez, rehabilitációjához és kezeléséhez szükséges képességekkel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Logan University

A tananyagot összekeverő kutatások és a jó klinikai alkalmazások révén a Master of Science in Nutrition és a Human Performance programban végzettek megtanulják elemezni a ... [+]

A tananyagot összekeverő kutatások és a jó klinikai alkalmazások révén a Master of Science in Nutrition és a Human Performance programban végzettek megtanulják elemezni az étrendet és az egészségi állapotot, értékelni a táplálkozási hiányosságokat és ételallergiákat, és bizonyítékokra alapozni a táplálkozási és életviteli ajánlásokat.

A Logan fokozza a diákok tudását a táplálkozási biokémia, az anyagcsere, az egészség és a wellness alapjainak integrálásával a táplálkozás során alkalmazott kutatási módszerekkel. A diplomások pályát találnak a közegészségügyi programok, az oktatás, a táplálkozás és az egészségügyi kommunikáció, a tanácsadás és a táplálkozással kapcsolatos vállalkozások magán és állami szektorban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul

PhD

Logan University

A Logan Egyetem doktora a Chiropractic fokozatú tantervben arra törekszik, hogy bizonyítékokkal tájékozódjon és eredményorientált legyen annak érdekében, hogy gyakorlatia ... [+]

A Logan Egyetem doktora a Chiropractic fokozatú tantervben arra törekszik, hogy bizonyítékokkal tájékozódjon és eredményorientált legyen annak érdekében, hogy gyakorlatias Chiropractic Doctors-t készítsen. A Logan oktatás egy logan-hagyományon alapuló akadémiai tananyagon alapul, amely a jelenlegi kutatással, technológiával és bizonyított gyakorlatokkal bontakozik ki a jövő csontkovácsának oktatásában.

A diákok korai bevezetése számos témakörben történik, lehetővé téve az osztálytermi tanfolyam integrálását gyakorlati klinikai gyakorlattal. A logan diákok az első évükben 40% -ot töltenek gyakorlati klinikai készségekkel. Azáltal, hogy a diákok gyakorlati tapasztalataikat korai oktatásban kínálják a klinikai merülési lehetőségek széles skálájával, a Logan diplomások biztosak és jobban felkészültek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Logan University

A Logan Egyetem Egészségügyi Doktori Iskolák Oktatása (DHPE) az oktatási folyamaton keresztül az egészségügyi ellátás elősegítésére összpontosít. Úgy tervezték, hogy az e ... [+]

A Logan Egyetem Egészségügyi Doktori Iskolák Oktatása (DHPE) az oktatási folyamaton keresztül az egészségügyi ellátás elősegítésére összpontosít.

Úgy tervezték, hogy az egészségügyi szakembereknek olyan eszközöket nyújtson, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres oktatók legyenek az általuk választott egészségügyi szakmában. Ez az online program a forgalmas szakembereknek nyújt rugalmasságot a doktori fokozat befejezéséhez és a jelenlegi foglalkoztatás fenntartásához.

A tanfolyam célja, hogy gyakorlati ismereteket és készségeket biztosítson a tantervfejlesztés, a tervezés és az értékelés, az akadémiai vezetés, az oktatási technológia, a statisztika és a kutatás területén. A hallgatók a program lesz egészségügyi nevelők, egyetemi kar vagy egyetemi adminisztrátorok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chesterfield
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
On-line
Bővebben magyarul