Logan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mivel 1935, Logan Egyetem Megmaradt Kiropraktika oktatás, Miközben fokozatosan gazdagítja az akadémiai lehetőségeket a fokozatot kínálja egészségtudomány.

Logan Egyetem A diplomások holisztikus megközelítést alkalmaznak az egészségre és a wellnessre, hogy kielégítsék a kevésbé invazív, alacsonyabb költségű kezelések és átfogó ellátás iránti igényt, és vezessék az integrált egészségügyi ellátást. Az innovatív, eredményorientált tudományos tananyagon keresztül, amely hangsúlyozza a bizonyítékokon alapuló gondozásra, a különböző klinikai merülési lehetőségekre, a feltörekvő technológiákra és bevált gyakorlatokra, A Logan egyetemi hallgatók képzettek, magabiztosak és felkészültek a jövőre. -On Logan, Diákjaink tanítják a betegközpontú egészségügyi ellátás elveit. Diákjaink, oktatóink és orvosaink megkérdőjelezik A betegek egészségének javítása, miközben az egészségügyi ellátórendszer minden beteg számára jobb.

Ha ezt a vezetői szerepet vállaljuk, akkor a beteg előnyös lesz. Az integrált egészségügyi ellátás vezetőjeként biztosítjuk a betegek számára a bizonyítékokkal kapcsolatos, egészséges ellátást. Visszaállítjuk a funkciót, enyhítjük a fájdalmat, elősegítjük a wellness és a betegek jobb életminőségét biztosítják. Az a Logan különbség.

International Student Felvételi

Készen állunk, hogy üdvözöljünk Önt a Logan közösségben! A Logan Egyetem kiváló minőségű akadémiai célpont, amely az egész világon piacvezető egészségügyi szakembereket hoz létre - mindezt az Egyesült Államok egyik legszebb egyetemen.

Dedikált Nemzetközi Befizetési Koordinátoraink

  • Segítség az alkalmazással és az Egyesült Államokba való átmenethez.
  • Kiadja az I-20-at és segít az F-1 Student Visa megszerzésében
  • Bemutatjuk Önt a Logan Egyetem hallgatói klubjainak, szervezeteinek, valamint a Chesterfield és a St. Louis város élénk városának.

A Logan Egyetem Nemzetközi Diákként való alkalmazása

Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, vagy az Egyesült Államokon kívüli középiskolában tartózkodik, akkor a Logan Egyetemen való jelentkezés általában három lépést tesz:

  • Töltse ki az online alkalmazást.
  • Küldj át minden középiskolai tanulmányodat Logan-nak.
  • Küldje el az összes hivatalos szabványos teszteredményt.

A kulturális különbségek a kiropraktika révén

Az egyén főiskolai tapasztalatát gyakran az akadémiai érdeklődésük határozza meg, hogy mennyire kiválóak a programban és mennyire sikeresek az érettségi után. De a Logan-ban a főiskolai tapasztalat nem csak az akadémikusok által definiált, hanem a támogatást és bátorítást is, amelyet a diákok azoktól kapnak, akik körülveszik őket, kibővítve világszeretetüket és felkészítve őket a jövőbeli sikerre az élet minden területén.

A Logannél a diákpopuláció több mint 15 országot képvisel, köztük Kanada, Brazília, Puerto Rico és Venezuela. A növekvő nemzetközi diákpopuláció és az amerikai diákok külföldi klinikákon való részvételének köszönhetően a Logan elindította a Nemzetközi Diákszövetséget (ISA), amely a logan campus és a közösség körében elősegíti a kulturális sokszínűséget és tudatosságot.

"A nemzetközi hallgatók és a Logan hallgatói testület közötti interakció platformot biztosítunk, amely ösztönzi és támogatja az együttműködési kapcsolatokat a kulturális különbségek között" - mondta Kemmy Klein Ritter, a trimeszterben 5 diák Brazíliából és az ISA elnöke. "A célunk a globális chiropractic szakma elősegítése és egyesítése inspirációval, integritással és vezetéssel." A Chiropractic Diákok Világkongresszusával (WCCS), a chiropractic hallgatók nemzetközi együttműködésével, az ISA bemutatja a tanulóknak a tanulási és együttműködési lehetőségeket A világ minden tájáról jövő egészségügyi szakemberek különböző csoportja.

Kemmy szerint a csoport alkalmanként bevonja az orvosokat a világ más területein való gyakorlati kiropraktika gyakorlására vonatkozó valós világélményeket. "Különböző az Egyesült Államokon kívül, és fontos, hogy ismerjük a különböző országokban alkalmazott csontkovács különböző szabályait és szabályait" - mondta.

Bár Kemmy jelenleg a harmadik trimeszterben jár el szövetségi elnökként, a szervezet elképzelései csak most kezdődnek. Reméli, hogy több diákot von be globális szinten, és ezzel egyesíteni fogja a szakmát, és támogatja egymást. "Sokan álmodnak a jövőről, és mi vagyunk a jövő" - mondta Kemmy. "A bevonás most azt jelenti, hogy megvan a lehetőségünk, hogy elkezdjük a jövőt a jelenben." A Logan hallgatói testület és számos kari tag támogatásával Kemmy és tisztjei három fő közös érdekkel kapcsolták össze a diákokat az egész világról: Az egészségügy, a kiropraktika iránti szenvedélyük és a körülöttük lévő világ. "A diákok és orvosok élettani tapasztalatai a chiropractic területén a Logan klinikán túl nagyon megalázó élmény és egy egyedülálló lehetőség, hogy jövőbeli DC-ként növekedjenek".

Helyszínek

Chesterfield

Address
1851 Schoettler Rd.
MO 63017 Chesterfield, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket