Jefferson State Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elnök üzenete

A Jefferson State Community College már több mint 50 éve büszke arra, hogy kiszolgálja a nagyobb Birminghami területet, biztosítva a kényelmet, az értéket és a személyes figyelmet összekeverő minőségi oktatást. A Jefferson állam továbbra is szilárdan gyökerezik az általunk szolgáltatott közösségekben, következetesen segítve az összes nemzedék embereit a célok eléréséhez szükséges oktatási és munkaerő-képzésben.

A Jefferson State évente mintegy 15 000 hallgatót szolgál ki, és az állam egyik legnagyobb közösségi főiskolája. Jelenleg négy egyetemen Jefferson, Shelby, St. Clair és Chilton megyében több mint 120 egyetemi transzferprogramot, 33 karrierprogramot és számos bizonyítványprogramot kínálunk. Ezen egyetemeken kívül kiterjedt online jelenlétünk is lehetővé teszi a rugalmas tanulást bármely helyről. Munkatársaink szívesen segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő programot vagy kurzust.

Az oktatás egyre növekvő költségei sok intézménynél a felsőoktatás sok család számára elérhető. Jefferson állam büszke arra, hogy hozzáférhető, gazdaságos oktatást nyújt a legmagasabb színvonalon. Én magam vagyok a Jefferson állam diplomája. Először tapasztaltam, hogy egy minőségi, megfizethető oktatási lehetőség felkészíti a tanulókat egy négyéves intézménybe való áthelyezésre vagy a munkaerőre.

Kérjük, fedezze fel honlapunkat, és fedezze fel, hogyan segíthet a Jefferson állam a látásában. Mutassuk meg, hol lehet megtalálni a helyét a Jefferson államban.

Keith A. Brown, elnök

Jefferson State Community College

Küldetésnyilatkozat

A látomásunk

A Jefferson State Community College elképzelését az Alabama állam leghatékonyabb közösségi főiskolájának kell elismerni azáltal, hogy az egyének számára biztosítják a technológiai igényű társadalomban való működéshez szükséges ismereteket és készségeket. A jelentős és gyors változás időszakában először a tanulók igényeit kívánjuk előidézni azáltal, hogy reagálnak és innovatívak vagyunk, valamint az élethosszig tartó tanulás katalizátora a különböző szállítási rendszerek segítségével.

A filozófia és a cél célja

Jefferson State Community College , mint átfogó, nyilvános, kétéves közösségi főiskola, olyan oktatási környezetet biztosít, amelyben az egyes diákok, a közösség és a többi célközönség igényei teljesíthetők. Ebben az oktatási környezetben a Jefferson State arra törekszik, hogy a kollégium oktatását mindenki számára elérhetővé tegye, aki az Alabama Közösségi Főiskolai Rendszer jövőképével, küldetésével, céljaival és célkitűzéseivel összhangban áll. A főiskola olyan programokat és tevékenységeket ajánl, amelyek tükrözik azokat a jellemzőket, amelyek segítenek a képzett személy meghatározásában. E jellemzők közé tartozik az általános oktatás szintje, amely lehetővé teszi az egyén számára, hogy megértse kultúráját és környezetét; az egész életen át tartó tanulás és a társadalom produktív tagjaként történő további növekedéshez szükséges elemzési, kommunikációs, mennyiségi és szintézis készségek fejlesztése; a polgári és társadalmi felelősségvállaláshoz vezető, elfogadott etikán alapuló személyes értékrendszer azonosítása; valamint a szabadidős tevékenységek fejlesztését és az egészséges életmódot erősítő készségek elérését. Ezeket a jellemzőket nemcsak szervezett kurzusok és programok, hanem a kollégium szellemi és társadalmi légköre, valamint a közösség igényei alapján kínált társadalmi, kulturális, polgári és egyéb oktatási tevékenységek révén érik el.

Az ebből a filozófiából eredő célokat a főiskola az intézmény általános szerepének teljesítésére vonatkozó kötelezettségként jelzi:

 • A főiskola elkötelezett amellett, hogy hozzáférhető oktatási és munkaerő-fejlesztési programokat biztosítson, amelyeken keresztül a hallgatók megszerzik az életük folytatásához szükséges készségeket és ismereteket, és a társadalom képzett tagjaivá válhatnak. A diákok a következő lehetőségek közül választhatnak:
 • Egyetemi párhuzamos képzési programok, amelyek felkészítik a hallgatókat egy főiskolára vagy egyetemre való áthelyezésre.
 • Karrier- és szakképzési programok, amelyek az általános és karrier-specifikus oktatást integrálják, és felkészítik a diákokat azonnali foglalkoztatásra.
 • Tanúsítvány- és nem hitelképesítési programok és egyéb tanulási lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy speciális képzést szerezzenek, hogy felkészüljenek a foglalkoztatásra vagy a képzett munkavállalókat igénylő munkahelyek előrehaladására.
 • Kettős beiratkozási programok, amelyek lehetővé teszik a képzett középiskolás diákok számára, hogy középiskolai diplomát és / vagy poszt-másodfokú diplomát szerezzenek.
 • Távoktatási programok és osztályok, amelyek új technológiák révén elősegítik a hozzáférhetőséget.

A főiskola elkötelezett amellett, hogy olyan szolgáltatásokat és környezetet biztosítson, amelyek segítik diákjait oktatási céljaik elérésében és társadalmi és fizikai fejlődésük fokozásában. Ezek tartalmazzák:

 • Hallgatói akadémiai, fejlesztési és támogató szolgáltatások, amelyek segítik a diákokat a céljaik elérésében.
 • Adminisztratív szolgáltatások, amelyek támogatják a diákokat, a karokat és a személyzetet.
 • A tanulást elősegítő környezet.

A főiskola elkötelezte magát amellett, hogy vezető szerepet tölt be az egyetemeken kívüli kapcsolatok kiépítésében és a közös célok által inspirált partnerségek támogatásában. Amellett, hogy a főiskolai létesítményeket és erőforrásokat a közösségnek nyújtja, a főiskola elfogadja a felelősséget a következők biztosításáért:

 • A közösségi, társadalmi és polgári jólétet elősegítő tevékenységek.
 • Tanfolyamok és egyéb tevékenységek, amelyek a gazdasági jólétet és a növekedést elősegítik a munkaerő-képzés és az átképzés révén.
 • Lehetőségek, amelyek bővítik a kulturális élményeket.
 • Pénzügyi források a meglévő és jövőbeni főiskolai programok fejlesztésére.

Mindezen erőfeszítések során a Jefferson State elkötelezett amellett, hogy:

 • Az akkreditált kollégiumokkal összhangban álló teljesítményszintek fenntartása.
 • Olyan technikai értékelési és tanúsítási rendszer, amely megfelel az üzleti és ipari igényeknek.
 • Elérhető programok, amelyeket elfogadható áron kínálnak.
 • Partnerségek létrehozása más iskolákkal, egyetemekkel, vállalkozásokkal és a közösséggel.
 • Folyamatos javulás az oktatás és a tanulás innovációjának folyamatos értékelése és támogatása révén.

Helyszínek

Birmingham

Address
2601 Carson Rd, Birmingham, Al
35215 Birmingham, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Pell City

Address
500 College Circle
35125 Pell City, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Clanton

Address
Lay Dam Road,1850
35045 Clanton, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Birmingham

Address
Valleydale Road,4600
35242 Birmingham, Alabama, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket