Erskine College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A megfelelő oktatás

Az egyik legrégebbi és legrangosabb egyházi szabadidős kollégium a délben, Erskine díjat nyert az akadémiai szigorúságnak és a keresztény hitelességnek. Diplomataink vezetik a vállalatokat, befolyásolják a szakterületeket, és sok más módon is megjelennek a kultúránkban.

129324_1.jpg

Az Erskine 19-es képzési programja mindegyik személyre szabható azáltal, hogy együttműködik a karral, hogy egy olyan tanulmányi kurzust hozzon létre, amely megfelel az Ön személyes és karrierbeli érdekeinek. A féléves tanulmányok külföldön is elérhetőek Skóciában, Angliában, Franciaországban vagy Mexikóban. Erskine egyetemi támogatást nyújt a hagyományos oktató laboratóriumból, és az innovatív programon keresztül, amely a szakértői együttműködést és a tanulási csoportokat használja a kurzus tartalmának megerősítésére és a jó tanulási szokások modellezésére, osztályaiba és társaik közé helyezi.

Miért Erskine?

A tanulás története

Mivel az Erskine College 1839-ben létrehozta az Associated Reformed Presbyterian (ARP) egyházát, elkötelezte magát az elv mellett, hogy a tények és értékek - a tanulás és a hit - elválaszthatatlanok. Ezzel az alapítással Erskine elkötelezett amellett, hogy az egész személyt egész életen át tartó tanulóként fejlessze, arra ösztönözve a tanulókat, hogy kritikusan gondolkodjanak az egyetemi tanulmányaikról, az elmékkel és a szívekkel nyitva állva.

Student Focus

Az Erskine 19-es képzési programja mindegyik személyre szabható azáltal, hogy együttműködik a karral, hogy egy olyan tanulmányi kurzust hozzon létre, amely megfelel az Ön személyes és karrierbeli érdekeinek. Az összes osztályodat tanárai fogják tanítani, nem pedig tanári asszisztensek. És rengeteg arcot kapsz a tanárokkal, mivel a tanuló-karunk aránya 11: 1, és szinte minden osztályszakaszban kevesebb mint 25 diák van.

Ami a legfontosabb, Erskine karának az ideje, hogy igazán megismerhesse Önt, és arra ösztönözze Önt, hogy személyesen és akadémiai úton fejlessze magát a növekedés egésze felé.

Úticél: West West

Erskine College a történelmi West West-ben található, Dél-Karolinában, Abbeville megyében. Az 1.200 lakosú és egy 90 hektáros, 800 fős alatti hallgatói testülettel rendelkező Due West egy csendes főiskolai város, tökéletes a tanulásra. A sporttól a művészetekig sok tennivaló van az Erskine-i campuson, de mindössze 30 perces autóútra rengeteg vásárlási, történelmi helyszín és számos rekreációs terület található, amelyek csónakázás, horgászat, túrázás, lóhát lovaglás és hegyi kerékpározás.

129271_IMG_1142.jpg

Intézményi misszió nyilatkozat

Erskine College létezik, hogy dicsőítse Istent, mint egy keresztény egyetemi közösséget, ahol a diákok az egész életen át tartó életet élvező személyiségek számára képesek virágozni az egyetemi szabad művészetek és a végzős teológiai oktatás révén.

Főiskolai küldetés (egyetemi programok)

Az Erskine College küldetése az, hogy felkészítsék a tanulókat, hogy kiváló liberális művészeti oktatásban részesüljenek egy olyan Krisztus-központú környezetben, ahol a tanulás és a bibliai igazság integrálódik az egész személy fejlesztéséhez.

Szemináriumi küldetés (Graduate Programs)

Az Erskine Teológiai Szeminárium támogatja az Isten misszióját a világban azáltal, hogy bibliai reformált nézőpontból a keresztény egyházban való szolgálatot végző személyeket oktatja.

129269_IMG_4260.jpg

Elhelyezkedés

Erskine College a West West akadémiai falujában fekszik, 1200 lakosú településen, Dél-Karolinában, a történelmi gyarmati, forradalmi háború és polgárháborús történelemben gazdag Abbeville megyében. A várost és a főiskolát, számos antebellum épülettel, a Nemzeti Történeti Nyilvántartás jegyzéke tartalmazza. Az éves tavaszi fesztivál nagyszámú turistát hoz létre, hogy megosszák a megye kulturális és történelmi örökségét.

A West nyugodt és nyugodt környezetet biztosít a tanulmányokhoz, miközben számos tó és szabadidős terület közelében helyezkedik el, és könnyen megközelíthető a 26-os és 85-ös államközi útvonalakhoz. A repülőtéri csomópontok és a kulturális központok közelségét Atlanta, Charlotte, Columbia és Greenville városai képviselik, amelyek mindegyike egy-két órás autóútra van. A kisebb városok, mint például Greenwood és Anderson mindegyike körülbelül 20 mérföld távolságra van, és számos vásárlási és étkezési lehetőséget kínál.129327_8.jpg

Residence Life

Az Erskine tágas, 90 hektáros campusja klasszikus és modern létesítményeket kínál. Az Erskine épület aláíró tornyait egy korszerű tudományos létesítmény és egy új zenei és matematikai oktatási komplexum egészíti ki. A campus központjában található a Bowie Művészeti Központ, egy modern múzeum és galéria. A Galloway Tevékenységi Központ két edzőtermet, versenypálya-pályát, aerobik / súlyzót, hegymászó falat és sportos edzőtermet tartalmaz. Irodalmi társaságok, olyan régiak, mint a kollégium, az egyetemen találhatók. A diákok egy díjnyertes kávézóban és a campus kávézóban étkeznek.

129270_DSC00518.jpg

Tanterv

Erskine-nél a diákokat tanárok, nem pedig végzős hallgatók tanítják, és a tananyag a szabad művészi hagyományokon alapul. Erskine a mentorálásról és a relációs tanulásról szól, amelynek célja, hogy ösztönözze a nagyságot, fokozza a tudományos növekedést, és készítse el a holnap vezetőit. Az Erskine elkötelezett amellett, hogy egy teljes körű oktatási élményt nyújtson az egész személy fejlesztésére.

Az Erskine kar tagjai megosztják az életüket, és kihívást jelentenek a diákok számára, hogy az élet minden területén kiemelkedjenek. Az Erskine elkötelezett az egész életen át tartó tanulók következő generációjának oktatásában, amely hatással lesz családjukra, közösségeikre, országukra és a világra.

Atlétika

A főiskola fenntartható és változatos szabadidős és sportprogramokat tart fenn. A főiskola ösztönzi a sporttevékenységet a diákok között abban a meggyőződésben, hogy a sportban való részvétel az interollegiate, intramuralis vagy rekreációs szinten segíti az egyén személyes fejlődését.

Erskine az Interollegiate szinten versenyez, a National Collegiate Athletic Association (NCAA) II. Osztály tagjaként és a Carolinas Konferencia tagjaként. Ezenkívül a National Christian College Athletic Association (NCCAA) divíziójával kapcsolatban az elmúlt évben két nemzeti bajnoksági csapatot készítettem, a férfi golf és női softball.

A kollégium 15 interollegiatív csapatot foglal magában: férfi és női kosárlabda, férfi és női kereszt, férfi és női golf, férfi és női futball, férfi és női tenisz, baseball, futball, softball, röplabda és női lacrosse.129329_12.jpg

Pénzügyi segély

Az Erskine oktatás olyan tapasztalat, amelynek értéke nem mérhető könnyen dollárban. Tanulóink több mint 90 százaléka kap pénzügyi támogatást. A hagyományos pénzügyi források, mint például a szövetségi és állami támogatások mellett, Erskine számos ösztöndíjat kínál azoknak a diákoknak, akik bizonyítják az akadémiai képességeket, és akik gazdagítják az Erskine közösséget. Az Erskine felkéri a diákokat és családjaikat, hogy részesei legyenek a családjának, és elkötelezett a velük való együttműködésben, hogy segítsen finanszírozni az Erskine tapasztalatába való befektetést.

129267_DSC_4803.jpg

Helyszínek

Due West

Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok