Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Boston Egyetem Orvostudományi Doktori Iskola (GMS) divíziója elismert vezetője a biomedicintudományok kutatásában és posztgraduális képzésében. Több mint 900 hallgató közül választhatunk 33 tanulmányi területen, interdiszciplináris programokkal sok területen. A hallgatók Ph.D. vagy MD / Ph.D. fokozatok 15 különböző tanszékben és programokban. Mesterfokozatot lehet szerezni sok ilyen területen, valamint az orvosi tudományok, a mentális egészségügyi tanácsadás és a viselkedési gyógyászat, a klinikai kutatások és más tudományos és egészségügyi szolgáltatások orientált tudományágak. Tanúsítványok is rendelkezésre állnak több tanulmányi területen.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

A GMS a történelmi Bostonban található South End-ben található, a Boston Egyetem Orvosi Központ (BUMC) modern budapesti akadémiai egészségügyi központjának központjában, amely magában foglalja a Boston Egyetem Orvostudományi Egyetemét , a Boston Egyetem Közegészségügyi Intézetét és a Henry M. Boston Egyetemet. Goldman Fogászati ​​Orvostudományi Kar . Az egyetemen is a Boston Medical Center , Boston egyik vezető oktatási kórháza és a BUSM elsődleges oktatási partnere. Ezek az intézmények együttesen világszínvonalú kollégákkal büszkélkedhetnek, akik számos, a klinikai és alapkutató kutatók közötti együttműködésen alapulnak. Ez egyedülálló lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy részt vegyenek transzlációs és interdiszciplináris kutatásokban a legmodernebb alapvető létesítmények (pl. Képalkotás, áramlási citometria, proteomika és génexpressziós elemzés) felhasználásával. Látogasson el a Student Life oldalra, hogy többet tudjon meg az életéről az egyetemen és Bostonban.

Történelem

A Boston University Medical School gazdag története 1848-ból származik, amikor a New England Nõi Orvosi Főiskolaként kezdõdött. Nevezetesen, ez volt az első intézmény a világon, hogy orvosi nevelést ajánlson a nőknek, és az első fekete női orvost. 1873-ban az orvosi egyetem egyesült a bostoni egyetemen, és az ország első coeducational orvosi egyetemévé vált.

A BUSM immár közel 1600 olyan diplomás és orvostudományi hallgatónak ad otthont, akik úgy döntöttek, hogy továbbképzést folytatnak egy olyan intézményben, amely elkötelezett a jövő tudósai, orvosai és orvosok oktatói számára az oktatási célok, a BU CARES által irányított intézményekben.

Helyszínek

Boston

Address
72 East Concord Street L-315
02118 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket