Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A DHGE + -ról a Pepperdine Graziadio Business School Partnerségről

A Dignity Health Global Education és a Pepperdine Graziadio Business School közötti partnerség ötvözi a szigorot, a hírnevet és az elkötelezettséget a közösségek értelmi és pozitív változásainak vezetésére páratlan oktatás révén.

138625_pepperdinelogo.jpg

A Pepperdine Graziadio Business Schoolról

Az elmúlt 50 évben a Pepperdine Graziadio Business School kihívást jelentett az egyéneknek arra, hogy merészen gondolkodjanak és érdemi változásokat vezessenek az iparákon és a közösségen belül. A Best of the World Leaders fejlesztésének szentelve a Graziadio Iskola az integritáson, az innováción és a vállalkozói készségen alapuló MBA, MS, Executive és doktori fokozatú programok széles skáláját kínálja. A Graziadio Iskola kisméretű osztályokon keresztül hajtja végre a tapasztalati tanulást, kivételes oktatókkal, amelyek ösztönzik a kritikus gondolkodást és az értelmes kapcsolatot, ösztönözve a hallgatókat és a dolgozó szakembereket arra, hogy realizálják legnagyobb potenciáljukat értékközpontú vezetőkként.

DHGE logo

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. Dedikált, hogy testre szabott oktatási lehetőségeket és a tanuló-központú tapasztalat, DHGE fejleszti online programok és a munkaerő-fejlesztési megoldások az ipar, az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

  • Egészségügyi Marketing Tanúsítvány
  • Bizonyítvány az egészségügyi elemzésben a döntéshozók számára

Helyszínek

Malibu

Address
Malibu, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket