Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A partnerségről: DHGE és a Duke CE

A DHGE és a Duke Corporate Education együtt dolgoznak rugalmas, célzott és iparági szempontból releváns programok kidolgozásában, amelyek célja a vezetők felkészítése a szervezetük befolyásolására.

138622_DukeCorpEd_RGB_Col_Lrg.png

A CE hercegről

A Duke CE a Duke Egyetem vezetõ fejlesztõ egysége. A Duke CE a világ legnagyobb vállalatával működik együtt a tehetség és a munkaerő fejlesztése terén. A Financial Times 19 egymást követő éven át a Duke CE-t a világ első három helyezettje között az egyedi ügyvezetői képzés területén. A Duke University következetesen rangsorolva szerepel a tíz legfontosabb amerikai hír rangsorban a nemzeti egyetemek között és a 20 legjobban világszerte.

DHGE logo

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. A testreszabott oktatási lehetőségek és a hallgatóközpontú tapasztalatok nyújtására szentelt DHGE online programokat és munkaerő-fejlesztési megoldásokat dolgoz ki az iparral együtt az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

  • Bizonyítvány a nővér vezetésében
  • Bizonyítvány az egészségügy vezetésében

Helyszínek

Durham

Address
Durham, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket