Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A partnerségről: DHGE és a DePaul University

A Dignity Health Global Education és a DePaul University közötti partnerség egyesíti az Egyesült Államok egyik legnagyobb nonprofit egészségügyi rendszerének tapasztalatait, a DHGE egyik anyavállalatán keresztül, és az Egyesült Államok legnagyobb katolikus egyetemét, több mint 120 éve. oktatási tapasztalat.

DePaul University logo

A DePaul Egyetemről

A DePaul az Egyesült Államok legnagyobb katolikus egyeteme és a középnyugat legnagyobb magán, nonprofit egyeteme, több mint 22 000 hallgatóval és mintegy 300 akadémiai és szakmai programmal. Az 1898-ban Chicagóban alapított DePaul tovább erősíti azt, ami egyedivé teszi: elismert tudósok, valós ismeretek és elkötelezettség a társadalmi felelősségvállalás iránt, amelyet mindaz a hely hív fel, amelyet otthont nevez - Chicago városi és multikulturális városa. Az egyetem sajátos küldetése szilárd alapot teremt a befogadó szabad művészetek oktatása, a vallási pluralizmus és a társadalmi igazságosság szempontjából - olyan felelősségek, amelyek a mai egyetemi életben fennállnak.

138240_dhgelogo2.png

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. Személyre szabott oktatási lehetőségeket és hallgatóközpontú tapasztalatokat kínál, online programokat és munkaerő-fejlesztési megoldásokat dolgoznak ki az iparral együtt az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

  • Egészségügyi és megfelelőségi igazolás
  • RN az MS-hez az ápolásban - családi ápoló orvos (BS bejegyzés)

Helyszínek

Chicago

Address
Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket