Dignity Health Global Education in Collaboration with Thunderbird School of Global Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A partnerségről: A DHGE és a Thunderbird School of Global Management

A DHGE és az ASU Thunderbird globális menedzsment iskolája közötti partnerség egyesíti az Egyesült Államok egyik legnagyobb nonprofit egészségügyi szolgáltatóját, a világ első számú rangsorú vezetési mesterképző testületét és az USA leginnovatívabb iskoláját. úttörő programok.

138628_asu-tbird-cobranded.png

A Thunderbird Management Schoolról

A Thunderbird Global Management School közel 75 éve oktatást, felhatalmazást és befolyást gyakorol az interdiszciplináris vezetőkre, akik elősegítik a befogadó és fenntartható jólétet világszerte. Most, mint valaha, a világnak szüksége van a Thunderbirdre. Mivel a technológiai innováció még soha nem látott ütemben fejlődik ki, a világ küzdenek azzal, hogy megbirkózzon a drámai hatásokkal, amelyeket ez a munka és életünkre gyakorol. A társadalomnak globális vezetőkre van szüksége az összes ágazatban, akik segíthetnek a szervezeteknek kihasználni a hatalmas lehetőségeket és kezelni a negyedik ipari forradalomból fakadó veszélyeket. A Thunderbird az új korszak globális vezetői és vezetői oktatásának élenjárója.

DHGE logo

A DHGE-ről

A Dignity Health Global Education (DHGE) a vezető egészségügyi munkaerő-fejlesztő cég. A testreszabott oktatási lehetőségek és a hallgatóközpontú tapasztalatok nyújtására szentelt DHGE online programokat és munkaerő-fejlesztési megoldásokat dolgoz ki az iparral együtt az ipar számára. Ezt a célt úgy érik el, hogy a legmagasabb rangú tudományos intézményekkel és gondolkodásmódos szakemberekkel partnerségbe lépnek.

programok

  • Az Egészségügyi Szolgáltatások Globális Menedzsment Mestere
  • Egészségügyi Menedzsment Innovációs Tanúsítvány

Helyszínek

Főnix

Address
Főnix, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket