Hivatalos Leírás

Küldetés A Frances Payne Bolton School of Nursing Case Western Reserve University rendelkezik a vezetés innovatív kutatás, az oktatás és a gyakorlat, hogy az egészség és csökkenti a terheket a betegség. Dedikált interdiszciplináris ösztöndíj vagyunk elkötelezettek a törekvés a kiváló szolgáltatást a helyi és globális közösségekben.

Látomás Célunk, hogy hozzon létre és táplálja a tanulási környezet, amely épít a mi hagyományunk a tudományos kutatás és az elkötelezettség a legmagasabb szintű kutatási kiválóság, az oktatás, és a gyakorlat a nemzetközi közösség, és hogy továbbra is gazdag története az innováció és a globális hozzájárulást.

A Forefront ápolási innováció és a vezetés A Frances Payne Bolton School of Nursing a Case Western Reserve University szerzett hírnevet, mint innovátor ápolói oktatás, a kutatás és a vezetés.

Figyelembe kísérleti oktatási koncepció volt az egyik legfontosabb feltétele a kongresszusi Frances Payne Bolton 1923 ajándék $ 500,000, hogy ruházza fel az iskolai eddigi legnagyobb idején az egyetemi iskola ápolási. Bolton azt mondta, hogy bár lehet, hogy nem biztosíték arra, hogy különleges erőfeszítést sikerül, az iskola legyen "szabad mindenkor a jövőben ne vegyen részt más kísérletekben, hogy működjenek együtt a kórházak ezeket az erőfeszítéseket." Ez a szellem az innovatív együttműködés maradt az egyik fémjelzi Frances Payne Bolton School of Nursing.

Most, a vezetése alatt Dean Mary E. Kerr, a School of Nursing helymeghatározás magát, hogy fokozza annak hatását ápolói oktatás, a kutatás és az interdiszciplináris ösztöndíj és gyakorlatot szerte a világon.

Változik él a vezetésen, a kutatás és az oktatás A Frances Payne Bolton School of Nursing (FPB) Case Western Reserve University egy világszerte elismert vezető ápolói oktatás és a kutatás.

Otthon sok újdonságot FPB ad otthont az ország első:

gyakorlat doktori ápolási akut ellátás nővér orvos programot A fejlettebb gyakorlat repülési ápolási programot gerontológiai ápolási programot BSN perioperatív követelmény BSN az informatika mind a négy évben

vezető kutató Közötti együttműködést kar, a diákok, a klinikai ügynökségek és közösségek támogatja az innovatív, eredmény-alapú kutatás és az ismeretek. A kutatás és a képzés magában Tünet Tudomány, Család / Community Care, idősödés az élettartam, Self-Management of Health and betegség és Neuroscience.

Location, location, location Case Western Reserve University található kör, egy 550 hektáros kulturális és tudományos Mekkája keleti szélén Cleveland, Ohio. Diákjaink könnyen hozzáférhessenek premier egészségügyi szervezetek, többek között:

Egyetemi kórházak Case Medical Center: Among a nemzet vezető egyetemi klinikák, alkotó legnagyobb orvosbiológiai kutatások központja Ohioban, és az egyik legjobb 20 ország Cleveland Clinic: A második legnagyobb orvosi csoport gyakorlatot a világon, és a legnagyobb kórházában Ohio; Egy 10 amerikai kórházakban kijelölt "A Best of the Best" a US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Elismert több program klinikai kiválóság, mint bármely más VA orvosi központ az Egyesült Államokban MetroHealth Medical Center: A regionális áttétel kórház, amely az egyik csak 19 1. szint trauma központok égési egység és rehabilitációra szakosodott gerincvelő sérülések

Hatalmas klinikai tapasztalat BSN diákok Bachelor of Science in Nursing (BSN) diákok kezdik klinikai kutatások a harmadik héten az egyetemen, és az óra közel kétszerese az országos átlagnak klinikai óra alatt idejüket a School of Nursing.

Innovatív tudományos programok Akár egy egyetemi érdekelt az egészségügy, a tapasztalt ápoló szakmai kész előmenetel, vagy valaki keres, hogy átmenet egy új karrier, FPB van egy tudományos program segít teljesíteni a tanulmányi és szakmai célokat.

BSN (Bachelor of Science in Nursing) Graduate Entry Nursing (Master of Nursing - MN) MSN (Master of Science in Nursing) Post-mester tanúsítványok DNP (Doctor of Nursing Practice) PhD (Doctor of Philosophy Nursing) Folyamatos oktatás Sokszínű tudósok

Frances Payne Bolton School of Nursing és a Case Western Reserve University hinni kultúra befogadás, amely ösztönzi a kapcsolatok és emberek közötti kölcsönhatásokat a különböző háttérrel, javítja az emberi méltóság, aktívan csökkenti az előítéleteket és diszkriminációt, és javítja az életminőséget mindenki számára a közösség. A diákok a legkülönbözőbb hátterű arra ösztönzik, hogy a felvételi, és a látogató tudósok és oktatók a világ minden tájáról az évelő alkotóelemei környezetünkben.

globális egészségügyi Mi otthon a Pánamerikai Egészségügyi Szervezet / World Health Organization Együttműködési Központ Kutatási és klinikai képzés Home Care Nursing és kínáljuk a diákok számos lehetőséget, hogy tanulmányozza vagy magatartás klinikai vagy szolgáltatási projektek külföldön.

szolgáltatás tanulás Diákjaink részt vesznek számos szükséges állampolgári részvétel projektekben, nem csupán, hogy bővítsék a világnézetek és tapasztalataikra alapozva, hanem, hogy a hozzáférhető egészségügyi ellátás és a kritikus egészségügyi oktatás a gyermekek és családok Cleveland, szerte az országban és szerte a világon.

Minőség és biztonság FPB egy vezető és újító előkészítésében jövőben ápolók a tudás, készségek és attitűdök szükségesek, hogy folyamatosan javítsa a minőségét és biztonságát az egészségügyi rendszerek.

Kiválósági központok FPB a kiválósági központok kínálnak gazdag szolgáltatásokat és élményt szolgálja a diákok, tudósok, az egészségügyi ágazat és a közösség egésze számára.

Pan American Health Organization / World Health Organization együttműködő központ Sarah Cole Hirsh Intézet Legjobb Nursing Practices alapján Evidence University Center on Aging és Egészség Self-Management Advancement kutatás és Translation (SMART) Center Teljes felvétele Fogyatékossággal Élő Személyek Research (FIND) Lab Qsen Intézet Dorothy Ebersbach Academic Center for Flight Nursing

  • Támogatók a National Institute of Nursing Research / National Institutes of Health

Kar társaik

Sok kar tagjai társaik az American Academy of Nursing. Frances Payne Bolton School of Nursing is büszke arra, hogy 15 felruházva professzor (és egyre növekvő) -több mint bármely más ápolási iskola az országban.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Példák Advanced bizonylatok a következők: ACLS felnőtt gerontológiai akut ellátás nővér orvos PALS a gyermekgyógyászati ​​akut gondozó nővér szakember számára NRP ... [+]

Példák Advanced bizonylatok a következők:

ACLS felnőtt gerontológiai akut ellátás nővér orvos PALS a gyermekgyógyászati ​​akut gondozó nővér szakember számára NRP újszülött nővér orvos és szülészet CCRN érzéstelenítésre Ez a lista nem teljes, és a követelmények változhatnak. Lépjen kapcsolatba a program vezetője a fő A legfrissebb listáját szükséges speciális igazolások. [-]
Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Mester

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

A Graduate Entry Nursing Program a diákok, akik készek a karrier ápolási és kap egy Master of Nursing mértékben. ... [+]

Egy új karrier Nursing

Graduate Entry Nursing Program a diákok, akik készek a karrier ápolási és kap egy Master of Nursing mértékben. Ez diplomát felkészíti a tanulókat a gyakorlatban, mint fejlett generalista nővér, hogy vezesse szakmaközi, tényeken alapuló kezdeményezések.

A Master of Nursing fokozat lehetővé teszi, hogy folytassa az MSN, DNP, PhD, vagy DNP / PhD fokozatot.

Graduate Entry Nursing Program hangsúlyozza A Frances Payne Bolton School of Nursing felajánlotta utáni érettségi, diplomás ápoló képzés bejegyzés 1979 óta MN diákok több mint 1000 órányi klinikai tapasztalatok Diákjaink keresni akár 15 kredit felé a legtöbb MSN kiadók Student lehetősége van arra, hogy önkéntes a CWRU Student Run Free Clinic kapni szakmaközi tanulási tapasztalatokat Diákjaink rendszeresen át az országos átlag feletti a NCLEX, az RN engedélyeztetést vizsga Tanítási és tanulási stratégiák igazodó egyedi tanulási igényeinek egyének száma ápolás a posztgraduális szinten Ennek része a Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing mind kutatás-intenzív környezet és a vezető klinikai oktatás Mi gördülő felvételi a tanév során (szeptembertől májusig). A pályázatokat felül, amikor elkészült (lásd alább). Április 1. a határidő, hogy nyújtson be a teljes kérelmet kell vizsgálni a beiratkozás a következő őszi félévben - azaz április 1, 2016 beiratkozást Fall 2016 félévben. A teljes kérelem tartalmazza az összes elem a lista alkalmazásokhoz; azaz a jelentkezési lapot és a szükséges igazoló dokumentumokat. Felvételi követelmények ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
20 hónap
Campus
Bővebben magyarul

PhD

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

A DNP programot csúcspontja sikeres elvégzése tudományos projektet. A tudományos projekt célja a hallgató együttműködve egy háromtagú bizottság által jóváhagyott Program igazgatója. A tudományos projekt kell összpontosítania kapcsolatos problémát javítja a betegség lefolyása. A tudományos projekt formájában egy értekezés vagy egy kézirat közzétételre alkalmas. Az eljárások és írásos termék meg kell felelnie az előírásoknak a FPB School of Nursing.

A védelem nyitott kar és a diákok; a szék határozza meg, hogy a védelem nyitott azok kívül az egyetem. A bizottság meghatározza a megfelelőségét a szóbeli vizsga és írásbeli termék. A hallgató át, ha két vagy több bizottság tagjai egyetértenek abban, hogy a hallgató sikeresen kérdésekre válaszolt a védelem és az írásbeli termék megfelel a tudományos követelményeknek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 - 5 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Az akár 8 kredit átfedő kurzusok a programok között (attól függően, hogy az MSN major), utad a PhD lehet rövidíteni, ahogy megfeleljen a cél a mester fokozatot a speciális választott.

PhD Felvételi követelmények

Alkalmazási követelmények a következők:

A kérelmezőnek meg kell lennie egy regisztrált nővér (vagy nemzetközi egyenértékű), és van egy főiskolai diplomát ápolás (vagy azzal egyenértékű), vagy a mester fokozatot ápolási. Három ajánlást leíró szakápolás kompetencia, siker a PhD program, és a lehetséges, hogy jelentősen hozzájárul az ápolás. Két ilyen ajánlások között kell lennie PhD felkészült egyének, lehetőleg ápolási. Két-három oldalas akadémiai és pályaválasztási célú kijelentés, valamint a pályázó kutatási érdeklődése összhangban van a kari kutatási szakértelemmel. Írásbeli válaszok az alkalmazáscsomagban feltett kérdésekre. Interjú két kari taggal. Ezt telefonon lehet elvégezni. Hivatalos TOEFL pontszám ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cleveland
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing