Hivatalos Leírás

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS)

Abban CPHS vagyunk amellett, hogy a hallgatók felkészítése, hogy az Excel a bővülő világában egészségügyi ellátás. A főiskola egyedülálló kettős szakok, kiszolgáló beállítottságú oktatás és a személyre szabott képzés. Ezek a kettős szakok között két kettős fokos kínálják az MS Clinical Research programban: Master of Business Administration és Doctor of Pharmacy. A kereső egy ilyen fokos a MSRC működését a program, a diákok a lehetőséget, hogy tovább fejlesszék vezetői készségek, jobb megértése egészségügyi szükségleteinek és fokozza a karrierjük.

CPHS programok építeni karrierjüket

Kínálunk különböző egészségügyi tudományok fokozatot és ösztönzi szakmaközi oktatás. Abban CPHS mi tudományos kínálatát áll három szakmai programok, három egyetemi programok és nyolc kettős szakok, valamint egyetemi fokozatot. Ők:

Orvos Gyógyszerész Doctor of Physical Therapy Mestere orvos asszisztens gyakorlat Master of Clinical Research Online Master of Pharmaceutical Sciences Master of Public Health Orvos Gyógyszerész / MBA Orvos Gyógyszerész / MS Clinical Research Orvos Gyógyszerész / MS Közegészségügyi Orvos Gyógyszerész / MS Pharmaceutical Sciences Orvos Gyógyszerész / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS Közegészségügyi JD / MS Közegészségügyi MS Közegészségügyi / MBA pre-gyógyszertár BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Campbell egy oktatási intézményben első

Campbell egy oktatási intézményben elsősorban, ami azt jelenti diákok kezelik, mint a valódi emberek, nem csak egy szám. Kar tagjai tudják, hogy a diákok nevét és a tudás és az időt, hogy segítse a hallgatók alaposan megtanulják az információt.

Kettős Diploma programok építeni karrierjüket

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS) széles skáláját kínálja a kettős szakok, hogy a tanulók megkülönböztetni magukat és bővítsék oktatás speciális képzés további mezőt, megnyitva az ajtót a további karrier.

Küldetés

A misszió Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences célja, hogy oktassák a diákok egy keresztény környezet az egészségügyi szakemberek, akik hatékonyan működjön részeként interdiszciplináris csapat az egészségügyi szolgáltatók, hogy megfeleljen a már meglévő és a jövőbeni egészségügyi szükségleteinek és ki fog vezető szerepet kíván betölteni a szakma és a szakmai szervezetek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Campbell University

Az Online MS in Clinical Research (MSRC működését) fokozat célja, hogy bővítse a diákok megértése a klinikai kutatások, beleértve a kábítószer-fejlesztés és klinikai vizs ... [+]

A Master of Science in Clinical Research (MSRC működését) fokozat egy online program:

Úgy tervezték, hogy oktassák a diákok irodalmi értékelés, felmérés tervezés, kutatás módszertan, az adatkezelés, és statisztikai elemzése és értelmezése. Nyújt ugyanolyan intenzitása és minősége face-to-face osztályba, de anélkül, hogy az idő és az utazási megszorítások a hagyományos tantermi. Lehetővé teszi a diákok, hogy az Excel tanulmányi, valamint szakmailag az izgalmas és egyre növekvő területen a klinikai kutatás Különösen célja, hogy fokozza közötti kölcsönhatás társaik, kar és szakemberek Csúcspontja egy kutatási projekt alapján a hallgatói terápiás érdeklődés. A hallgatók önállóan dolgoznak, vagy együtt egy másik MSRC működését diák. A kar szolgál kutatási projekt tanácsadók az egész kutatási projekt tapasztalat Készül diplomások lép pályára pozíciók, beleértve az adatok vezetők, orvosi írók, a klinikai kutatás monitorok, tanulmány koordinátorok, szabályozási ügyek szakemberek, intézményi Review Board (IRB) rendszergazdák és a projekt szakemberek. Ezen kívül sok diplomás, hogy a szakmai fok belül az orvosi és egészségügyi tudományok területein Előnyös lehet a diákok az élet minden területén, kezdve a dolgozó szakemberek, diákok más szakmai oktatási programok, valamint az egyének vágyó fokozzák a foglalkoztatási lehetőségeket. Ez a program teljesen online, így nem rezidens szükséges; Ezért a nemzetközi pályázók nem részesülhetnek amerikai tanuló vízum. ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Raleigh
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul

Campbell University Online Master of Science in Clinical Research Degree

Campbell CPHS promo

This is Campbell

Welcome to Campbell