Campbell University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS)

Abban CPHS vagyunk amellett, hogy a hallgatók felkészítése, hogy az Excel a bővülő világában egészségügyi ellátás. A főiskola egyedülálló kettős szakok, kiszolgáló beállítottságú oktatás és a személyre szabott képzés. Ezek a kettős szakok között két kettős fokos kínálják az MS Clinical Research programban: Master of Business Administration és Doctor of Pharmacy. A kereső egy ilyen fokos a MSRC működését a program, a diákok a lehetőséget, hogy tovább fejlesszék vezetői készségek, jobb megértése egészségügyi szükségleteinek és fokozza a karrierjük.

CPHS programok építeni karrierjüket

Kínálunk különböző egészségügyi tudományok fokozatot és ösztönzi szakmaközi oktatás. Abban CPHS mi tudományos kínálatát áll három szakmai programok, három egyetemi programok és nyolc kettős szakok, valamint egyetemi fokozatot. Ők:

Orvos Gyógyszerész Doctor of Physical Therapy Mestere orvos asszisztens gyakorlat Master of Clinical Research Online Master of Pharmaceutical Sciences Master of Public Health Orvos Gyógyszerész / MBA Orvos Gyógyszerész / MS Clinical Research Orvos Gyógyszerész / MS Közegészségügyi Orvos Gyógyszerész / MS Pharmaceutical Sciences Orvos Gyógyszerész / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS Közegészségügyi JD / MS Közegészségügyi MS Közegészségügyi / MBA pre-gyógyszertár BS Clinical Research BS Pharmaceutical Sciences BS Nursing

Campbell egy oktatási intézményben első

Campbell egy oktatási intézményben elsősorban, ami azt jelenti diákok kezelik, mint a valódi emberek, nem csak egy szám. Kar tagjai tudják, hogy a diákok nevét és a tudás és az időt, hogy segítse a hallgatók alaposan megtanulják az információt.

Kettős Diploma programok építeni karrierjüket

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS) széles skáláját kínálja a kettős szakok, hogy a tanulók megkülönböztetni magukat és bővítsék oktatás speciális képzés további mezőt, megnyitva az ajtót a további karrier.

Küldetés

A misszió Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences célja, hogy oktassák a diákok egy keresztény környezet az egészségügyi szakemberek, akik hatékonyan működjön részeként interdiszciplináris csapat az egészségügyi szolgáltatók, hogy megfeleljen a már meglévő és a jövőbeni egészségügyi szükségleteinek és ki fog vezető szerepet kíván betölteni a szakma és a szakmai szervezetek.

Helyszínek

Raleigh

Campbell University

Address
PO Box 1090, Buies Creek, NC 27506
Raleigh, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
9108931690

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket