ATI College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szövetséges egészségügyi programok tanításában, az ATI College vezető szerepet tölt be az ultrahang és az echokardiográfiában. A program tantervét átfogó módon tervezték, hogy teljesen és teljesen felkészüljenek Önre egy izgalmas karrierre az egészségügyben.


ATI College felkészíti a diákokat, hogy elérjék jövőbeni céljaikat a szakmai karrierjük kiválasztott területén az alábbi célok szerint:

Annak érdekében, hogy kiváló akadémiai és szakmai előkészítése a hallgatók számára a karrier a választott szakterületen.

 • Segítséget nyújt a hallgatók magas színvonalú fejlesztésének és fenntartásának.
 • Elősegíteni a kritikus gondolkodást, ami elengedhetetlen a szakmai világban.
 • Ahhoz, hogy segítse a hallgatót e célok elérésében, az ATI szakmai környezetet hozott létre, amely a következőkből áll:
  • A magasan képzett kari
  • Karrier-szolgáltatási osztály, melynek célja, hogy segítse a diplomásokat a szakmák területén való foglalkoztatás megszerzésében;
  • A karrierrel kapcsolatos témákkal foglalkozó tananyag, amely ötvözi az elméleti oktatást a gyakorlati képzéssel, ezáltal lehetővé téve a diákok számára, hogy különböző munkarendprogramokban szerezzenek tudást és készségeket;
  • A modern felszerelésre szakszerű gyakorlati képzés a szakmai munkahelyi környezetben;
  • A részvételi, viselkedési és öltözködési szabályzatok célja a szakmai hozzáállás többségének emulálása, amely felkészíti a hallgatókat a szakmai sikerre a munkaerőpiacon.


ATI College magánintézmény, amelyet a Magán Magatartástudományi Intézet (California State Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) hagy jóvá a Kaliforniai Oktatási Kódex 94311. szakasza alapján.

Annak ellenére, hogy az intézményt az egykori magán-utánpótlási és szakoktatási iroda fogadta el, az intézménynek az újbóli jóváhagyás iránti kérelmét az e fejezet alapján nem vizsgálta felül.


Történelem

ATI College egy magántulajdonban levő szakképző intézmény, amely a technológiaorientált programokra koncentrál. A Norwalk Kaliforniában található fő egyetem 1998 januárjában kezdte meg működését, majd 2004 februárjában hamarosan megnyitotta az ATI elnökségi egyetemet Tustin Kaliforniában.

2008 augusztusában az ATI fióki campus áthelyezte helyét a 1125 E. 17th Street Suite N251-re a Santa Ana City-ben, hogy jobban illeszkedjen a növekvő diáklakossághoz. A kollégium folytatja a karrier-központú szakképzési programok sokféleségét a Los Angeles-i és az Orange megyei felnőtt tanulók számára.

2013 júniusában az ATI elnökségi campus a norvégiai városban, a 12440-es Firestone Boulevard Suite 2001-es főiskolával megszilárdult.


Küldetés

Az ATI missziója az emberek életének javítása azáltal, hogy szakmai munkatapasztalatot biztosít.

Azok a diákok, akik sikeresek lesznek, és olyanok, akik ilyen tanítványokat szeretnének tanítani, olyan tanulási környezetet igényelnek, amely elkötelezett a magas színvonalú oktatás mellett.

ATI College igyekszik megfelelni ezeknek az igényeknek és kihívásoknak, hogy a hallgatókat arra tanítja, hogy magas szintű tudást fejlesszen ki a választott karrierjükben, fejlessze az elemző és kritikai gondolkodási készségeket, segítsen megérteni az önfegyelem jelentőségét, önbizalmat szerezni, fejleszteni szakmai hozzáállás és a munkaadói elvárásoknak való megfelelés lehetősége a professzionalizmus világában.

Az ATI-t szintén akkreditálják egy országosan elismert akkreditáló ügynökség - a karrieriskolák és kollégiumok akkreditációs bizottsága (ACCSC) 2002 augusztusa óta.


Létesítmény

Az ATI fő campusja a 12440 Firestone Blvd.-ben található. Suite 2001, Norwalk, Kalifornia. Az I-5 közelében elhelyezkedő Norwalk campus könnyű hozzáférést kínál a tömegközlekedéshez, ahol laboratóriumokkal, általános célú oktatótermekkel, diákcsarnokokkal és adminisztratív irodákkal felszerelt létesítmények mindegyike jól megvilágított és légkondicionált.

A számítógépes laboratóriumok Pentium IV számítógéppel vannak felszerelve oktatók számára, legfeljebb 20 diák számára egy előadás típusú beállítással, minden Pentium IV internetes hozzáféréssel rendelkező számítógépes egységgel ellátott diákállomással.

A Norwalk létesítmény megközelítőleg négyzetméterenként összesen 12.000. A képalkotó laboratóriumok orvosi ellátmányokkal vannak felszerelve, hogy támogassák a diákok tanulási tapasztalatait. Minden laboratórium mind a fő-, mind az egyetemi campusban van felszerelve 2-D, 3-D

Az iskola könyvtára / erőforrás központja aktuális gyűjteménye van a kézikönyvek, referenciakönyvek és folyóiratok, amelyek az összes kurzus kínálatának támogatására szolgálnak.

Ezenkívül a könyvtár hat számítógépes állomással rendelkezik magánoktatás, tutorálás és kutatás céljából.

A könyvtár számítógépes szolgáltatásokat kínál a diákoknak, a személyzetnek és a kollégiumi karnak. A könyvtári órák hétfőtől péntekig, 8: 00-22: 00 óraig tartanak. A könyvtár hétvégén és ünnepnapokon zárva tart.


Akkreditáció

ACCSC

ATI College intézményesen akkreditált a karrieriskolák és főiskolák akkreditációs bizottsága (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College ot a 94311. számú kaliforniai oktatási törvény alapján a 2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Kalifornia, 95833.

SEVIS

ATI College a 2003 óta nem engedéllyel rendelkező külföldi hallgatók számára engedélyezett az Egyesült Államok Szövetségi Bevándorlási és Vámfelmérési, Diák- és Társkereső Programja (SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) Az ATI College jóváhagyásra került, hogy I-20 diákvízumot biztosítson nemzetközi diákoknak a nemzetközi diák- és csereprogramok programjának megfelelően.

ED

ATI College 2004 óta támogatja az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) által kiadott 1965-ös felsőoktatási törvény IV. Címében engedélyezett hallgatói pénzügyi támogatási programokban való részvételt.

VR

ATI College jogosult a tandíj támogatására a Veteránügyi Minisztérium és a Kaliforniai Rehabilitációs Tanszék részéről.

Helyszínek

Norwalk

Address
Norwalk Campus
12440 Firestone Blvd. Suite 2001

90650 Norwalk, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvd., Suite 550
90010 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket