Hivatalos Leírás

Rólunk

Egy nonprofit intézmény, amelynek története és presztízse van.

Az RCU Escorial-Mª Cristina-t María Cristina de Hasburgo y Lorena királynő alapította 1892-ben, az alapítás óta az augusztiai vallási rend vezette. A Madridi Complutense Egyetemhez tartozó felsőoktatási központ.

Tanulmányozzuk a Bachelor of Laws és a Business Administration, a Master of Law és a Chiropractic magánfokozatot.

Az Escorial - María Cristina Royal University Center rendkívüli környezetben és mesés környezetben található. Az Egyetem Campus része az El Escorial királyi kolostorának a XII. Században alapított királyi monostor építészeti komplexumának. Mindez különösen kedvező légkört biztosít a tanuláshoz és a személyes / személyes kapcsolatokhoz.

Az épületek az építészet igazi gyöngyszeme, teljesen korszerűsített létesítményekkel: Diáklakás, Könyvtár, sportpálya, vetítőtermekkel felszerelt előadótermek, számítástechnikai helyiségek stb.

Az Escorial - María Cristina Királyi Egyetem Központ által kínált oktatási program elsődleges célja az egyének általános képzése a kognitív, fizikai, társadalmi-kulturális lehetőségeik fejlesztése révén, amely a tudásuk korlátaira vezet. A kreativitást és a tudományos kutatást akadémiai oktatás, tudás és kultúra közvetítésével ösztönözzük.

A központ vezetése felügyeli a minőséget és az oktatási kiválóságot, folyamatos és folyamatos párbeszédben az oktatók és a diákok között, messze a steril bürokratikus formális oktatástól.

A Madridi Complutense Egyetemből és az üzleti világból nagyrészt az előadó munkatársak személyesen és szakmailag részt vesznek területeik képzésében és oktatási tevékenységében.

Ön a teljes intézményi akadémiai munkánk érdeklődésének középpontjában áll. Emiatt minden hallgatónak van egy oktatója / oktatója, aki a szakmai és tudományos képzésben vezeti és kíséri őt.

- Menjetek velem, ha ugyanazok az igazságok vannak. Vizsgálja meg velem, ha ugyanazokat a kétségeket tartja. Ha felismeri a hibát, gyere velem. Hol ismeri fel az enyémet, vigyél magával (Szent Ágoston).

Ennek az összehasonlíthatatlan építészeti környezetnek, az egyetemesség és a testvériség jelképének kontextusából kéri, hogy diákjaink / szakembereink mellett olyan férfiak és nők legyenek, akik polgári értékekkel rendelkeznek, érzékenyek és elkötelezettek az emberi méltóság fejlődésében és tiszteletben tartásában.

Nyitjuk ajtóinkat mindenkinek, anélkül, hogy megkülönböztetnénk a versenyt, a hitvallást vagy a pozíciót, megkönnyítve a kölcsönös képzést és tájékoztatást más egyetemi központokkal.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Royal University Center Maria Cristina

A kiropraktika Európában gyorsan növekvő szakma. Azokban az országokban, ahol a kiropraktika szabályozása van, még több szakemberre van szükség. ... [+]

Miért kellene tanulmányoznom a kiropraktikát?A kiropraktika Európában gyorsan növekvő szakma. Azokban az országokban, ahol a kiropraktika szabályozása van, még több szakemberre van szükség.A csont- és izomrendszeri fájdalom a munkahelyi fogyatékosság egyik fő oka, amely hatalmas társadalmi-gazdasági következményekkel jár, és a kiropraktika vezető szakma a probléma kezelésében.Ez a szakma foglalkozik a betegekkel és eszközöket biztosít a konzervatív ellátáshoz.Miért tanuljon a Madrid Kiropraktika Főiskolájában?A madridi Kiropraktika Főiskola a Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina-ban, egy 1892-ben alapított rangos központban van.Az oktatás modellje kis kohorszokon alapul, ezáltal személyre szabott oktatást biztosítvaA tanterv teljes mértékben akkreditált az Európai Tanács a kiropraktika oktatásábanEz volt az első intézmény, amely Spanyolországban kínált a kiropraktika oktatásában és képzésében, és akkreditálta az első diploma megszerzése ótaA kar a köz- és magán egyetemek tudósaiból áll, akik széles körű és változatos tudományos és klinikai háttérrel rendelkeznek.A nemzetközi csereprogramok elérhetők Japánban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában és az Egyesült ÁllamokbanIsmerje meg a bizonyítékokon alapuló és a betegközpontú tantervetMit kell tennem, hogy diák lehessek?... [-]
Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Mester

Royal University Center Maria Cristina

A chiropractic mesterképzés a madridi Kiropraktika Főiskolán - az RCUEMC célja, hogy a csontkovácsban végzett diplomát képezze, hogy elmélyítsék a kiropraktika és a repre ... [+]

előadás

A chiropractic mesterképzés a madridi Kiropraktika Főiskolán - az RCUEMC célja, hogy a csontkovácsban végzett diplomát képezze, hogy elmélyítsék a kiropraktika és a reprezentatívabb szakterületek ágai ismereteit és gyakorolják a szakmát azokban az országokban, amelyek ezt a képzést igénylik. A mesterfokozat 60 kreditből áll, amelyek megfelelnek a szemtől-szembeni elméleti tantárgyakhoz, a külső központok gyakorlatához és a végső munkához.

célkitűzések

A Chiropractic mester fő célja, hogy előkészítse a hallgatókat szakemberekké, hogy képesek legyenek a kiropraktika teljes körű gyakorlására.

Kreditek: 60 ECTS-nek felel megTanítási nyelv: 70% spanyol és 30% angolHelyek: 5Becsült ár: 5 864 euróMenedzsmentközpont: Madrid Kiropraktikai FőiskolaHozzáférési profil... [-]
Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Campus
Bővebben magyarul