Hivatalos Leírás

Ki vagyunk

Az Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social olyan tudományos és kulturális alapítvány, amelynek céljai közé tartozik az orvosi oktatás, a betegek elégedettsége és az exponenciális gyógyászat fejlesztése.

Fórumai és tevékenységei olyan véleményáramlást hoznak létre, amely elősegíti a kiválóság és az innováció modelljét az egészségügyben.

Támogatjuk az egészséges szokások és proaktív vezetők létrehozására összpontosító mentalitás változását.

Orvosi oktatás

Támogatjuk a szakemberek képzését és a véleményvezetők fejlesztését

  1. Hozzájárulunk a vezetők, orvosok, gyógyszerészek, ápolók és fogorvosok szakmai kompetenciájának fejlesztéséhez.
  2. Szakembereket és jövőbeli vezetőket képezünk a készségek és a helyes gyakorlatok terén, hogy értéket teremtsenek az egészségügyi szektorban.
  3. Képzési tevékenységeket és dinamikus eszközöket fejlesztünk ki , amelyek szilárd támogatást nyújtanak a szakmai gyakorlatban.

Élvezze tudásunkat

20 éves szakértelemmel rendelkezünk. 1997 óta több mint 18 000 szakember vett részt Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social képzési tevékenységeiben.

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Mester

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

Az Egészségügyi Menedzsment és Menedzsment Mestere a technológiai támogatásnak adja meg az európai egyetem kulcsát, amely lehetővé teszi számára, hogy hozzáférjen a tanan ... [+]

tartalomMinőségirányítás az egészségügyi szervezetekbenÁpolási menedzsment és egészségügyi tervezésÁpolási menedzsment technikákKlinikai ápolási kezelés kórházakbanHumán erőforrás kezelése az ápolásbanAz irányelv és a kommunikációs készségek gyakorlati alkalmazása az ápolásbanAz ápolási szolgáltatások minőségeKiváló minőség az ápolási ellátásbanAlapvető technikák és eljárások az ápolásbanÁpolási ellátás a NANDA taxonómiájábanAz ápolásra alkalmazott oktatási módszertanSzennyezés, egészségügy és ápolási ellátásAz egészségügyi problémák ápolása fizikai, kémiai és biológiai anyagokkalKlinikai kutatások az ápoláshozAz ápolási kutatás módszertanaÁpolási kutatási technikákMűködési módszerek az ápolási interjúbanÁpolási termék és ápolási gondozáscélkitűzésekA különböző tevékenységek eszközeinek és irányítási technikáinak megkönnyítése az egészségügyi szolgáltatások irányában.Stratégia megfogalmazása és azoknak az operatív intézkedéseknek a leírása, amelyek eredményeképpen az RD / 2015 kritériumok rögzítésre kerülnek, és amelyet az egészségügyi szolgáltatások területén a klinikai menedzsment egységek végrehajtása határoz meg.Felvételi követelmények... [-]
Spanyolország Madrid
September 2019
Nappali
8 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul