Barcelona College of Chiropractic - BCC

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kiropraktika legnagyobb természetes egészségügyi szakma a világon. Most alakult több mint 70 országban, Ezt a gyorsan növekvő fegyelem 90.000 kiképzett szakemberek akkreditált főiskolákon / egyetemeken elsősorban található Észak-Amerikában és az angolszász országokban.

Kiropraktika elsődleges kapcsolattartó egészségügyi szakma mely jó hírnévnek örvend számos országban szerte a világon. Kiropraktika összpontosít a kapcsolat a test szerkezetét - elsősorban a gerinc - és ez működik, mint szabályozza az idegrendszert.

Csontkovácsok hez megközelítés, amely használja sem a drogok, sem a műtét, hanem sokkal inkább a biztosító kiigazításáról a gerinc azzal a céllal, kijavítása funkcionális problémák, és támogatja a szervezet természetes képességét, hogy meggyógyítsa magát.

A Barcelona Főiskola Kiropraktika:

Tanítja a tudomány, a művészet és a filozófia a kiropraktika, A világ első kétnyelvű Főiskola Kiropraktika, Nemzetközi, A hallgatói központú, Vállalja a folyamat felé akkreditáció, Található a campus, és lehetővé teszi a hozzáférést a Mester csontkovács re, Spanyolország vezető Egyetem (Universitat Pompeu Fabra), Alapul közepén egy gyönyörű mediterrán város. Barcelona és csontkovács ...

Milyen szép kombináció!

Helyszínek

Barcelona

Fundación Privada Quiropractica

Address
Barcelona College of Chiropractic - BCC
C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain
idEC Building, 4th floor

08008 Barcelona, Katalónia, Spanyolország
Telefonszám
+34 935 42 28 22

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket