Hivatalos Leírás

Saint James School of Medicine egy nemzetközi orvosi iskola, két kollégiummal a karibi szigeteken Anguilla, St. Vincent és a Grenadine-szigetek között. Diákjaink tanulmányozzák a Basic Sciences-t egy karibi egyetemen, majd tanulmányozzák a klinikai tudományokat egy klinikai rotációs programon keresztül az Egyesült Államokhoz tartozó kórházakban.

Saint James School of Medicine 2001-ben egy egyetemek és főiskolák orvosi nevelőinek és orvosainak konzorciuma alapította az Egyesült Államokban és Európában.

Több száz diák kapta meg a Saint James-t, mióta az iskola megalakulása óta. Jelenleg körülbelül 1000 diák beiratkozik.

Célunk az, hogy az Egyesült Államokból és Kanadából származó diákokat magas színvonalú, megfizethető orvosi oktatásban részesíthessenek . A Szent Jakab tananyaga felkészíti a diákokat az Egyesült Államok Orvosi Jogvizsgáztatására (USMLE), és a diplomások jogosultak az USA-ban és Kanadában orvosként gyakorolni.

Küldetésünk

A Saint James School of Medicine (SJSM) feladata, hogy segítse a motivált diákokat abban, hogy megvalósítsák az egészségügyi karrierjük álmait etnikai, vallási és kulturális hátterüktől függetlenül. Innovatív tanítási módszereket használunk diákjaink elméjének és szellemeinek alakításához, és segítjük az emberi test és az elme szánalmas gyógyítóinak átalakításába. Diákjaink képzettek arra, hogy bizalmukat folytassák, alázattal és együttérzéssel kiegyensúlyozva.

Tíz indok választani Saint James

 1. Ugyanazt a magas színvonalú orvosi oktatást és lehetőségeket kapja, mint az amerikai és kanadai orvosi iskolák, a költségek 1/3-át
 2. A CAAM-HP által akkreditált, Kanadai Orvosi Tanács által elismert. Orvosi egyetemünk szerepel az Egészségügyi Iskolák Világjegyzékében, ECFMG® Szponzor megjegyzéssel. A szponzorban megjelölt érettségi évekre diákjaink és diplomások jogosultak az ECFMG tanúsítványra és az USMLE®-re történő ECFMG-re való jelentkezésre, mint lépés az ECFMG tanúsítás felé.
 3. Mi vagyunk az első olyan karibi orvosiskola, amely egy USMLE Step Pass Pass garanciát nyújt.
 4. A legalacsonyabb tandíj az összes akkreditált orvosi iskola között, tanóránként 6,100 dollárért
 5. Ösztöndíjak és kölcsönök
 6. MCAT opcionális
 7. Három beiratkozási időszak évente. Indítsa el a tanulmányait, amikor választja
 8. Alacsony a hallgató-oktató arány
 9. A klinikai rotációkat az ACGME által jóváhagyott kórházakban az Egyesült Államokban és Kanadában garantálják
 10. Magas küszöbérték. Munkatársaink jelenleg számos amerikai és kanadai kórházban dolgoznak.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

M.D.

Saint James School of Medicine

Megfizethető, gyakorlati orvosi képzést kínálunk Önnek, hogy hosszú, jutalmazó orvosi karriert készítsen. A legfontosabb MD programunk az alap- és klinikai tudományokat t ... [+]

Megfizethető, gyakorlati orvosi képzést kínálunk Önnek, hogy hosszú, jutalmazó orvosi karriert készítsen. A legfontosabb MD programunk az alap- és klinikai tudományokat tartalmazza. A 10 féléves program átveszi az USMLE 1. és 2. lépésén keresztül az orvosi doktornak (MD) végzett diplomáját.

Alapvetõ tudományok a karibi térségben

Öt féléves (20 hónapos) tanulmánya van az alapvető tudományoknak a két karibi orvosiskolai egyetemen, Saint James Anguilla vagy Saint James St Vincent egyikén. Biztonságos, barátságos egyetemeink pozitív tanulási környezetet és szoros támogató közösséget kínálnak az egyéni tanulással, mentorálással, a kortárs vezetésű tanulási lehetőségekkel, diákklubokkal és tevékenységekkel.... [-]

Saint Vincent és Grenadine-szigetek Arnos Vale
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul