Universal Caribbean University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük

Az UCU új innovációkat és csúcstechnológiai tanulási eszközöket ígér a jövőbeli fiatal orvosok, kutatók és tudósok oktatására és továbbképzésére a 21. században.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Miért válassza az UCU-t?

 • Megfizethető oktatás, amelyet egyszerűen az Ön számára terveztek.
 • Magasan képzett professzorok MD fokozattal / posztgraduális végzettséggel és tapasztalattal az orvostudomány hallgatói oktatásában az adott területeken.
 • 1:10 A tanár és a hallgató aránya. A hallgatók egy-egy mentorálása a USMLE 1. és 2. lépésbeli vizsgák sikeres átadására.
 • Kutatási lehetőségek klinikai évek során kapcsolt kórházakban és más kutatóintézetekben.
 • Az UCU segítséget nyújt a támogatható hallgatók számára az USA-ban a tartózkodás igénylésében és biztosításában.

A kar és a hallgatók együtt fognak működni egy erős alap létrehozásában, amely magában foglalja:

 1. Aktív tanulás és kritikus gondolkodás.
 2. Hatékony kommunikációs készségek.
 3. Az orvosi oktatás befejezésével és az előírt engedélyvizsgákkal való kitűnő hallgatókra irányított oktatás az Egyesült Államokban, Kanadában, Indiában
 4. A hallgatók mind az alaptudományban, mind a klinikai oktatásban megfelelő felkészültséggel készülnek.
 5. Elkötelezettség a közösség egészségének és jólétének előmozdításában, amelyben szolgálnak.

Hogyan kívánja elérni ezeket a célokat az Universal Caribbean University :

 1. Az egyetem a professzionalizmus, a sokféleség, az időszerűség és a stratégiai növekedés révén törekszik a nemzeti és nemzetközi kiemelésre
 2. Az orvostudomány terén tanult tanárok rendszeres osztálytermi oktatásain és laboratóriumain kívül az Oktatási Minisztérium felel a következőkért:
  1. Didaktikai előadások, kifejezetten a problémamegoldó készségekre
  2. Csoportos beszélgetések és oktatás
  3. Ügyességi állomások és aktív tanulási programok
  4. Számítógépes és virtuális gyakorlati tanulás

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

Miért St. Kitts?

 • Közel az Egyesült Államok kontinentális részéhez.
 • Álomsziget
 • Rendkívül biztonságos
 • Barátságos emberek
 • 1 dollár = 2,70 EK dollár (keleti karibi dollár)

Láttuk, hogy szükség van egy jobb orvosi iskolára, amely valójában a diákok jövőjéről törődik.

Új orvosiskolaként az UCU megszerzi az összes szükséges akkreditációt az egyetem sikere érdekében, így hallgatóink büszkén mondhatják: "A Universal Caribbean University ". Az UCU programja új innovációkat és csúcstechnológiai tanulási eszközöket fog felhasználni a jövőbeli fiatal orvosok, kutatók és tudósok jobb képzéséhez és képzéséhez a 21. században.

Ahogy növekszünk, az egyetemünk is.

Létesítményünk jól felszerelt a legkorszerűbb tantermi tanárok és hallgatók számára, amelyek egyszerre akár 30 hallgatót tudnak befogadni. Tantermeinkben 60 "-es TV-vel van felszerelve, hogy ne csak előadásokat hallgasson, hanem a hallgatók interaktív tanulási videókat is nézzenek. Úgy gondoljuk, hogy az oktatásnak élvezetesnek kell lennie.

Hangsúlyozzuk a megelőző orvostudományi képzést, valamint más speciális programokat, amelyek célja a hallgatók oktatása, akik végül világszínvonalú, kompetens orvosokká válnak a betegek számára bármilyen környezetben, legyen az falusi kórház, távoli közösség, magánpraxis vagy nagy orvosi központ.

Számos programot kínálunk St. Kitts orvosi iskolánkban, amelynek központi irodája Floridában található klinikai hivatalok céljából. Programjaink négyéves MD programokat tartalmaznak

Ha minőségi orvosi oktatást keres külföldön és otthon érzi magát, akkor a Universal Caribbean University a megfelelő hely az Ön számára.

Küldetés

Az UCU Orvostudományi Iskolánk célja, hogy felkészítse hallgatóinkat az egészségügyi szakemberek következő generációjára, az oktatás révén, amely elősegíti a vezetést, a kiválóságot és az egész életen át tartó tanulást.

A kar és a hallgatók együtt fognak működni egy erős alap létrehozásában az aktív tanulás és a kritikus gondolkodás, a hatékony kommunikációs készség, az elkötelezettség mellett az általuk szolgált közösség egészségének és jólétének előmozdításában.

Tudtad

Az Egyesült Államok 2030-ig legfeljebb 120 000 orvos hiányát fogja fedezni. A hiány négy nagy kategóriába sorolható: alapellátás, orvosi specialitások, sebészeti specialitások és egyéb specialitások. Az elmaradás 14 800 és 49 300 közötti alapellátási orvosnál és a nem alapellátási specialitásoknál 34 000 és 70 000 orvos között van.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Helyszínek

Basseterre

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Szent György Basseterre plébánia, Saint Kitts és Nevis

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket