Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a University of Medicine & Health Sciences

A state-of-the-art karibi orvosira vendéglátás az egyéni igényeinek a diákok. UMHS törekszik kiváló, amelynek középpontjában a kis osztálylétszám, magas hallgatói megtartása és óriási eredményeket, amelyek segítségével a diákok megvalósítani az álmaikat.

UMHS egyetemen

A University of Medicine and Health Sciences (UMHS) campus pezsgő hangulat, felidézve kollegiális környezetben. A hallgatók, oktatók és a személyzet tagjai mind elkötelezett egészségügyi oktatás. Egy egzotikus paradicsomba, St. Kitts különbözteti meg a lélegzetelállító természeti szépsége. Büszkélkedő kristályos vizek, homokos strandok, puha, érintetlen ökoszisztémákra, trópusi esőerdők, és egy látványos szunnyadó vulkán. St. Kitts mindenki számára tartogat valamit.

A St. Kitts Campus

A diákok teljes a Basic Science Program a UMHS campus a karibi sziget St. Kitts. Az első négy félév St. Kitts, a diákok találják magukat egy modell tanulási környezet, amely mércét állít fel a modern orvosi oktatás.

Technológia-alapú Campus

UMHS működik az egyik legújabb és technológia fejlett egyetemen. A campus büszkélkedhet technológiai fejlődés az élvonalbeli egészségügyi oktatás. A vezeték nélküli és hálózati campus egyik legfontosabb eleme, hogy a diákok jól felkészült a teljes oktatási programot. Hasznosítása és megértése oktatási szoftverek és auto-bemutató tanulás hangsúlyozta a tanulási folyamat során.

Az összes tantermek és laboratóriumok vannak szerelve a legkorszerűbb audio-vizuális berendezés és a vezeték nélküli kapcsolat a diákok hozzáférhetnek a kar PowerPoint prezentációk és jegyzeteket. Ahhoz, hogy maximalizálja a tanulás, a hallgatók kötelesek, hogy a laptop / tablet számítógépek osztályban.

Engedélyek és tanúsítványok

UMHS diákok jogosultak ülni az Egyesült Államok Egészségügyi Engedélyezési vizsgák eredményeképpen a IMED és a WHO AVICENNA listát.

Amellett, hogy St. Kitts akkreditáció, a University of Medicine and Health Sciences (UMHS) is van egy teljes hatéves akkreditációt az Akkreditációs Bizottság kollégiumok of Medicine (ACCM). Egy nemzetközileg elismert akkreditációs testület, ACCM (accredmed.org) követi összekötő bizottsága Medical Education (LCME) Szabványok akkreditálta. A LCME felhatalmazza a US Department of Education, mint az accreditor az amerikai és a kanadai orvosi iskolák.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

A végzős egy általános orvosi diploma (MD), a diákok kell sikeresen befejezni az alapvető és klinikai tudományos programok és az át az Egyesült Államok Orvosi vizsgálatok ... [+]

Célunk, hogy egy butik orvosi iskola a diákok, akik megérdemlik a kereslet és a minőségi oktatás egy kis iskolai környezetben. Karunk nagyon credentialed és toborzott elsősorban az Egyesült Államokban. Ők szeretnek tanítani és ajánlás szinte 100% idejüket a diákoknak.

A Basic Science Program, félév 1-4, található a state-of-the-art campus a gyönyörű karibi szigeten, St. Kitts. A hagyományos orvosi tananyagba le a legtöbb amerikai orvosi iskolák. A diákok tesztelik blokk formátum egész félévben. Raktári vizsgálatok, amelyek szimulálják mini USMLE stílusú vizsgálatok is integrálva a tudományos program. Pre-klinikai expozíció kezdődik az első félévben, és továbbra is az egész Basic Science Program.... [-]

Saint Kitts és Nevis Basseterre Amerikai Egyesült Államok New York
Szeptember 2019
Angol
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul