Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A romániai iasi (Grigore T. Popa) Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem az ország egyik legrégebbi és legrangosabb intézménye, amelyet haladó kutatási és oktatási egyetemként osztályoznak. Az egyetem tagja az Agence Universitaire de la Francophonie-nak, és magas rangsorban szerepel a Top Shanghai 500-ban, a Times Higher Education és a 25. legjobb U-Multirank között. Romániában és a világ több mint 80 országában több mint 9000 hallgató tanul az egyetem négy karán. Az oktatási folyamat prioritása az erős elméleti és gyakorlati háttérrel rendelkező kivételes szakemberek képzése, akik képesek megbirkózni a nemzeti és nemzetközi szintű versenyekkel.

Az Orvostudományi Kar folyamatosan alkalmazkodik oktatási programjaihoz a munkaerőpiac igényeihez. Figyelembe véve az orvosbiológiai tudományok területén a jól képzett szakemberek egyre növekvő igényét, az Orvostudományi Biomérnöki Kar olyan partnerséget kínál, ahol a lehetőségek azok számára állnak, akik tudják, hogyan kell használni. Azt akarjuk, hogy bátorságot vállaljon arra, hogy életét kezébe vigye egy biofejlesztő erővel, a gyógytornász képességeivel, az elmédbe vetett bizalommal, valamint az oktatással és a szellemmel, hogy lehetőséget biztosítson, hogy felvegyen téged a az álmok teljesülése.


Fizioterápiás végzettségként a rehabilitációhoz és a páciens funkcióinak optimalizálásához közvetlenül kapcsolódó orvosi szolgáltatások területén dolgozik, annak érdekében, hogy hozzájáruljon a konkrét életművel kapcsolatos integrációhoz.

A gyógytornászok az egyéni terápiás tervek státusát statikus és dinamikus testmozgási programok alapján, a klinikai diagnózis alapján állítják be, és fizikoterápiás technikákat, kinetikai, profilaktikus segítséget és motoros rehabilitációs technikákat alkalmaznak.
Lépjen be a FIZIOTERAPIA SZEREPLŐ EGYETEMébe!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro


Több információ: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

A biomérnöki szakosodás szakos hallgatók kórházakban, akadémiai intézetekben, gyógyszergyárakban, protézistársaságokban és kormányzati ügynökségekben dolgoznak.

Az orvosi biomérnöki szakemberek összetett orvosi berendezésekkel dolgoznak, orvosi eszközöket terveznek, fejlesztenek vagy tesztelnek, és az orvosi személyzettel együtt aktívan részt vesznek a betegek gyógyulásában.

Az orvostudományi biológusok a biológia, a fizika, a matematikai minták és a számítógépes szimuláció ismereteit használják új terápiák és orvosi biotechnológiák kifejlesztésére.

Tekintse meg a FUTURE- t egy BIOENGINEER erejével!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
ancagalaction@yahoo.com
Több információ: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Helyszínek

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași megye, Románia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket