Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A "Grigore T. Popa" Iasi Egyetem Orvosi és Gyógyszertári Egyetem az ország egyik legrégebbi és legrangosabb intézménye, melyet nemzeti szinten a Haladó Kutatás és Oktatás Egyetemének minősít. Több mint 9000 diák Romániában és több mint 50 országban világszerte foglalkozik az egyetem négy karán az Orvostudomány, a Fogászat, a Gyógyszerészet és az Orvosi Bioinxhiniing. Az oktatási folyamat prioritása az olyan erős elméleti és gyakorlati hátterű szakértők képzése, akik képesek megbirkózni a nemzeti és nemzetközi szintű versenyekkel.

Az Orvosi Orvostudományi Kar folyamatosan alkalmazkodik oktatási programjaihoz a munkaerőpiac igényeihez. Figyelembe véve a képzett szakemberek növekvő igényét a biomedikai tudomány határterületén, az Orvosi Orvostudományi Kar egy olyan partnerséget kínál, ahol az esély a tudók számára hasznos. Szeretnénk, ha bátorságban lennél, ha az életedet a kezedbe vinni egy bioengineer erejével, a fizioterapeuta készségeivel, az elmédben rejlő bizalommal, valamint az oktatással és a szellemmel kapcsolatban, hogy lehetőséget adhassak a legmagasabb csúcsok felemelésére a teljesített álmok boldogságáról.

Fizioterápiás végzettségként a rehabilitációhoz és a páciens funkcióinak optimalizálásához közvetlenül kapcsolódó orvosi szolgáltatások területén dolgozik, annak érdekében, hogy hozzájáruljon a konkrét életművel kapcsolatos integrációhoz.

A fizioterápiás szakemberek statikus és dinamikus edzésprogramokon alapuló egyéni terápiás tervek szakaszát állítják be a klinikai diagnózis és a fizioterápiás technikák, kinetikai, profilaktikus segítségnyújtás és motor rehabilitációs technikák alkalmazásával.
Lépjen a PHYSIO-KINETO-THERAPY FASCINATING UNIVERSE-be!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Több információ: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

A biomérnöki szakosodás szakos hallgatók kórházakban, akadémiai intézetekben, gyógyszergyárakban, protézistársaságokban és kormányzati ügynökségekben dolgoznak.

A biomérnöki szakemberek komplex orvosi berendezésekkel dolgoznak, tervezik, fejlesztik vagy tesztelik az orvostechnikai eszközöket, aktívan részt vesznek a betegek gyógyulásában az egészségügyi személyzet mellett.

Az orvostudományi biológusok a biológia, a fizika, a matematikai minták és a számítógépes szimuláció ismereteit használják új terápiák és orvosi biotechnológiák kifejlesztésére.

Tekintse meg a FUTURE- t egy BIOENGINEER erejével!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Több információ: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Helyszínek

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași megye, Románia