Hivatalos Leírás

Hogy Európai Egyetem Tartozik a világ legnagyobb csoportját Felsőoktatási - díjas nemzetközi egyetemek -, és hozzáférést biztosít a minőségi oktatás középpontjában a diák.

Ez abban különbözik az innovációs készség és a tudományos modell differenciáló, hogy épül az elvek minőség, nemzetköziesedés és megközelítés az üzleti és a munkaerőpiacon.

A készítmény a diákok célja, hogy állítsa őket a globális Professional a jövőben az összes képességek elérése a szakmai siker a világ bármely pontján.

Az európai Egyetem ad fokú alap-, mester- és doktori és posztgraduális képzés a különböző területeken, mint a menedzsment, jogi, pszichológiai, emberi erőforrások, a marketing, a kommunikáció, a sport, a számítógépek és a technológia, és kiemelkedik, mint az intézmény felsőoktatás vezető tanítás Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management.

MISSION

Létrehozása a globális szakemberek.

Hozzájárulnak a globális társadalom készítése révén a diákok, elősegítve a vállalkozói attitűd, amely a szociális felelősség elveinek, nemzetközi, a kutatásban és a foglalkoztathatóság.

VISION

Ahhoz, hogy egy nemzetközi referencia Egyetem és az első választás a diákok és a munkaadók.

VALUES

Vonat vállalkozók és felső szakemberek segítségével innovatív módszerek, felkészítve őket a globális piacon.

szigor

A tudományos programok fejlesztését és a diákok és minden folyamatokat.

sokféleség

változatos kínálata minőségi programok különböző szintjein a felsőoktatás.

egyetemesség

A felkészülés szakemberek egy határok nélküli világban, ösztönözve és biztosítja a kapcsolatot más kultúrákkal.

innováció

Alkalmazkodóképessége igényeit a munkaerő-piacon, amely a jelenlegi módszerei és tartalma annak érdekében, hogy sikeresen felkészítse a tanulókat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Portuguese (Portugal)

Az intézmény további kínálata:

Mester

Universidade Europeia

Ez a mesterfokozat célja, hogy ismereteket nyújtson a résztvevőknek egészséges emberek testnevelésében és előírásainál, különösen a speciális populációkban, klinikák, egé ... [+]

A Wiki-ről

Ez a mesterfokozat célja, hogy ismereteket nyújtson a résztvevőknek egészséges emberek testnevelésében és előírásainál, különösen a speciális populációkban, klinikák, egészségügyi központok, kórházak, tornatermek, egészségklubok és helyi önkormányzatok összefüggésében.

A testmozgás és a testmozgás hiányával járó egyre növekvő gyakorisággal elengedhetetlen az olyan szakemberek képzése, akik képesek tervezni, végrehajtani és figyelemmel kísérni a testmozgási programokat és az edzési terveket krónikus betegségben vagy klinikailag diagnosztizált egészségügyi állapotban szenvedő személyeknél.

Ez a tanulmányi ciklus egyértelműen nemzetközileg megalapozott térség piaci igényeire válaszol, interdiszciplinaritásának módszertana és kihívást jelentő lehetőségek teremtése révén a tudományos bizonyítékok alapján a gyakorlatban alkalmazott problémák megoldására.... [-]

Portugália Lisbon
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Universidade Europeia

Location address
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

Lisbon, Lisbon, 1500-210 PT
Social Media
Location address
Avenida D. Carlos I, nº4
Lisbon, Lisbon, 1200-649 PT
Location address
Porto, Porto District, PT