Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanuljon Portugália legrégebbi és legnagyobb ápolási iskolájában

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

A Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) egy állami felsőoktatási intézmény, valamint nemzeti és nemzetközi referencia az ápolási fegyelem fejlesztésében és megerősítésében.

Portugáliában a legnagyobb és legrégebbi ápolási iskola, a nemzeti és nemzetközi egészségügyi és felsőoktatási intézményekkel együttműködve, az új társadalmi-demográfiai szükségletekkel és a multikulturalizmussal együttműködve, a globális munkaerőpiac igényeihez igazodó képzést végez. az egész életen át tartó tanulás, amely az első az idősek számára.

Nemzetközileg elismert és keresett, hogy a könyvtárak, a szimulációs központok, a posztgraduális és posztgraduális képzés és az ápolási kutatások minőségében kínált feltételeket képesítsék meg képzettségének, kutatásának és innovációjának. Ez az első ápolási iskola Portugáliában a hallgatók, tanárok és nem professzorok akadémiai, tudományos, műszaki és kulturális mobilitásában, biztosítva, hogy a diplomások több mint 30% -a rendelkezik külföldi tanulmányi időszakban.

Minden diplomának lehetősége van arra, hogy részt vegyenek a közösség kiterjesztési projektjeiben, a kutatási projektekben, az innovációs és vállalkozási projektekben, az Egészségügyi Világszervezet által együttműködési központként elismert intézmény részeként.

Az ESEnfC által kiképzett szakemberek elismertek a globális oktatás kiválóságáért, ami hozzájárul az egyén középpontjához, a kreativitás tiszteletben tartásához, az innovációhoz, az iskolai projekt iránti elkötelezettséghez, a munkahelyi / tanulmányi elégedettséghez és a képzés, az innováció és a kutatás minden területén.

Képzés az ápolásban

A szakoktatás és szakképzés területén az ESEnfC ápolási és továbbképzési kurzusokat végez az ápolók számára, amely a legmagasabb szinten támogatja az emberi, kulturális, tudományos és műszaki képzést, valamint , szakképzés más szakemberek és egészségügyi szakemberek számára az Ön területén.

Olyan intézménynek minősül, amely csak az ápolást segíti, és több mint 2000 ápolási hallgatója van, akik több mint 30 országból érkeznek.

Megállapodásai vannak több mint 30 országban 120 egyetemmel, köztük 26 brazil referencia egyetemmel. Lehetővé teszi a kettős diplomát a Santa Catarina szövetségi egyetemen.

elhelyezkedés

Az intézmény Coimbrában található, más néven a diákok városa.

Az ESEnfC három épületből áll: Polo A, a Santo António dos Olivais plébániában, a Mondego folyó jobb partján, a Coimbra Egyetem kórházainak közelében (amelyek a CHUC-kórház és Coimbra Egyetemi Központ részét képezik); Polo B, São Martinho do Bispo (a folyó bal partján) községében található, közvetlenül a CHUC Általános Kórház mellett (más néven Covões Kórház); és Polo C is, Santo António dos Olivais plébániában, a Rua Dr. José Alberto Reisben.

Helyszínek

Coimbra

Address
Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001
Coimbra, Coimbra körzet, Portugália

Coimbra

Address
Rua 5 de Outubro | Apartado 7001
Coimbra, Coimbra körzet, Portugália

Coimbra

Address
Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232
Coimbra, Coimbra körzet, Portugália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket