Humanitas University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A milánói élettudományok elkötelezett nemzetközi egyeteme. Oktatás és képzés, teljes mértékben integrálva a Humanitas kórházba és a tudományos kutatásba.

Egy egyetem nagy hangsúlyt fektet a hallgatói növekedésre, képzésükre, klinikai és kutatói karrierjükre Olaszországban és a tengerentúlon. Posztgraduális tanulmányok az orvosi speciális iskolákban, mesterekben és továbbképző programokban, valamint Ph.D-kben. Intelligens campus, technológiailag fejlett infrastruktúrájával és szolgáltatásaival.

Nemzetközivé válás, innováció, interakció, integráció a Kórházba és a Kutatóközpontba: így éljük az élettudományi egyetemi oktatást, és mi Humanitas University ki a Humanitas University .128326_DSC05101-2.jpg

A tanfolyamok

Minden kurzusunkat az aktív tanulás koncepciója ihlette, gondosan kiegyensúlyozva az elméletet és a gyakorlatot annak biztosítása érdekében, hogy hallgatóink speciális szakmai kompetenciák mellett fejlesszék a kritikus és önálló gondolkodási képességeket.

Humanitas University felkészíti hallgatóit arra, hogy fejlődjenek az olaszországi vagy a tengerentúli klinikai és kutatási területeken. A nemzetközi és ösztönző környezet a Humanitas University tartott összes Humanitas University . Arra törekszünk, hogy támogassuk hallgatóink személyes és szakmai fejlődését, és hiszünk abban, hogy ápoljuk az együttműködés, a kíváncsiság és a felelősség szellemét.

A Humanitas University ma 1400 egyetemi és posztgraduális hallgatónak ad otthont. Az egyetemi hallgatókat 4 kurzusra osztják:

Évente 150 orvosi és sebészeti orvos (MD); Évente 50 a MEDTEC Iskola számára (angol); Évente 100 ápolói oklevéllel (olasz); 36 per fizioterápia (olasz) alapképzés.

Integráció a Humanitas kórházakkal

A Humanitas az első olasz kórház, amelyet Akadémiai Kórházként minőségi tanúsítvánnyal igazoltak a Joint Commission International. Ez az egyik legfejlettebb európai kórház és nemzetközileg elismert immunrendszeri betegségekkel kapcsolatos kutatásaival. A Humanitasnak onkológiai, kardiovaszkuláris, neurológiai, ortopédiai, autoimmun és gyulladásos betegségek kezelésére szakosodott egységei vannak. Van még egy legfontosabb szemközpont, egy kiemelkedő termékenységi központ és egy magasan specializált Balesetek és Sürgősségi Osztály. Az orvosi segítséget, amelyet a legjobb szakmai ismeretek és a multidiszciplináris megközelítés támasztanak alá, folyamatos kutatási tevékenységek egészítik ki, amelyek célja a kezelés fejlesztése és személyre szabása. Az IRCCS Istituto Clinico Humanitas egy kórházcsoportot vezet Olaszországban, Milánó, Bergamo, Castellanza, Torino és Catania területén.

Nemzetközi dimenzió

A Humanitas vonzza az olasz és a világ minden tájáról érkező fiatalokat, és lehetőséget kínál egyedülálló oktatásban való részvételre. Nemzetközi központ az orvosok, ápolók, gyógytornászok és kutatók képzésére, amely képes kezelni a jövőbeli tudományos, technológiai és társadalmi változásokat. A kórház, a kutatólaboratóriumok és az egyetem szoros integrációja megteremti a feltételeket, hogy az egészségügyi szakemberek tapasztalatot szerezzenek a szoros együttműködés révén a betegekkel, és ezzel egyidejűleg megszerezzék a tudományos kutatáshoz megkövetelt módszertant és szigorot - egy eszközt a klinikai szinergia létrehozására. laboratóriumi gyakorlat oktatási környezetben.

A hallgatóknak lehetősége nyílik tanulni PRofessoroktól, vendégprofesszoroktól, akik 3 Nobel-díjnyertesből állnak, és bevált nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező kutatásokból.

Sőt, a hallgatók élhetnek külföldi tanulmányi tapasztalatokkal, a kutatóközpontokkal és a külföldi orvosi intézményekkel kialakított nemzetközi hálózatnak köszönhetően.

Az oktatás és képzés integrált megközelítése

A Humanitas University az integrált oktatási megközelítés biztosítja, hogy jövőbeli orvosaink elméleti ismereteket szerezzenek a klinikai készségek mellett. A multidiszciplináris oktatási módszerek magukban foglalják a probléma- és a tapasztalat-alapú tanulást. Az első megközelítés arra ösztönzi a hallgatókat, hogy fejlesszék ki a klinikai gyakorlat során megkövetelt elemző és reflektáló készségeket; a második a független kutatásra, döntéshozatalra és csapatmunkára összpontosít. A szimuláció alapvető szerepet játszik az orvosi képzésben is - ez az a hely, ahol a hallgatók biztonságos és ellenőrzött környezetben tanulhatnak oktatók felügyelete alatt. Ennek a feladata az, hogy megkönnyítse a tanulási folyamatot, mivel a célok egyre nagyobb kihívást jelentenek, a történelemtől kezdve. és eljárási készségek, a betegek kezelésének nagy hűségű szimulációjára komplex klinikai forgatókönyvekben.

Helyszínek

Milánó

Address
Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele
Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket