Hivatalos Leírás

Múltunk ihlette, hogy segítsen a jövő alakításában

A 50 éves egyetemi kiválóság mögöttünk, mint egyetem, folyamatosan bővítettük nemzetközi hírnevünket és tanfolyamainkat. Mindig is úttörő szerepet játszottunk abban, hogy új kurzusokat dolgozzunk ki, tükrözve és előrevetítve a munkáltatók, a diákok és a társadalom egészének szükségleteit.

Bradford volt az első olyan egyetem Londonon kívül, amely részmunkaidős képzést kínál, és a tanfolyamaink a változó üzleti, társadalmi, tudományos és környezeti tájakra épülnek.

Az első, a nemzetközi bőkezű üzleti iskolától az első Béke Tanulmányi fokozatig folyamatosan releváns, gyakorlati és hasznos tanulást kínálunk valamennyi diákunk számára.

Ma a munkáltatókkal szerzett szövetségeink a világ minden táján kiterjedtek. Együttműködésünk a helyi munkáltatókkal való egyesületektől a munkáltatói elköteleződési kezdeményezéseinktől a tengerentúli partnerségekig terjed, köztük Szingapúrban, Bruneiben, Malajziában, Pakisztánban és Indiában.

"Bízhat abban, hogy az Ön egyeteme a jövőben ugyanolyan dinamizmussal fejlődik, mint a múltban kimutatták - olyan nők és nők oktatását, akik a változó társadalom igényeihez igazodó oktatást és képzést kapnak."

Harold Wilsonvolt miniszterelnök és az első kancellárunk

Stratégiák, politikák, küldetés és értékek

Minden, amit az Egyetem tesz, függetlenül attól, hogy mennyire kicsi, egy intézményi és vállalati stratégiánk részét képezi.

Értékeink és politikáink azért vannak érvényben, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a célok elérésében a lehető legegyszerűbben és lehető leggyorsabban teszünk.

A fenntartható egyetemre vonatkozó elképzelésünk

A University of Bradford i University of Bradford elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, és elnyertük a fenntartható campus elismerését, és mi vagyunk a világ egyik vezető Ecoversities-je.

Vízióunk négy alapvető célkitűzés elérését jelenti:

A fenntartható oktatás fenntartása

A fenntarthatóbb jövő megteremtése a diákok, a személyzet, a helyi közösség és a munkaadók bevonásával a fenntartható fejlődés érdekében szükséges készségekkel és ismeretekkel.

Az egészséges környezet megteremtése

A környezet védelme az erőforrás-felhasználás és a kibocsátás minimalizálásával, miközben javítja a környező környezetet is.

A társadalmi jólét megteremtése

Zöldebb, biztonságosabb környezet megteremtése, amelyben hallgatóink, munkatársaink és a helyi közösség élhet, kölcsönhatásba léphet, tanulhat és aktív lehet.

Egy virágzó gazdaság felé

A kutatás, az innováció és a tudásátadás fejlesztése a diákok, az egyetem, a város és a régió számára nagyobb jólét érdekében.

Kutatás

A University of Bradford egy technológiai egyetem, amely több mint 50 éves élvonalbeli kutatási tapasztalattal rendelkezik.

Kutatásaink az Egyesült Királyság legmagasabb 50-ben (HEFCE, 2014) a kutatási minőségre vannak felosztva, három negyedévben pedig világviszonylatban vagy nemzetközileg kiválónak minősülnek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Bradford

Alkalmazza a professzionális mérnöki ismereteket a biológiai rendszerek megértéséhez, módosításához és szabályozásához ebben a 4 éves BEng (Hons) Biomedical Engineering f ... [+]

Alkalmazza a professzionális mérnöki ismereteket a biológiai rendszerek megértéséhez, módosításához és szabályozásához ebben a 4 éves BEng (Hons) Biomedical Engineering fokozatban, ideértve az iparágban egy szendvics elhelyezést is.

Tanulni fog olyan tudományágakat, mint például:

rehabilitációs technika - protézisek / ortotikus eszközökbioméreteket és implantátumotszövettani és sebészeti javítás mesterséges szervek számáragenomikus kódolás és géntechnikaorvosi technológia - tervezés és gyártás

Minden tanítást a legfrissebb kutatások jelentenek, és tapasztalt orvosi mérnökök és klinikai tudósok szállítják. A legfejlettebb ipari partnerek és a gyakorlati tapasztalatok terén professzionális tapasztalatokat szerezhet a legkorszerűbb mérnöki laboratóriumainkban.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez az új, négyéves program olyan diákok számára készült, akik kifejezetten a sport és a testmozgás beállításaihoz, valamint a hagyományosabb fizioterápiás környezetekhez ... [+]

Áttekintés

Ez az új, négyéves program olyan diákok számára készült, akik kifejezetten a sport és a testmozgás beállításaihoz, valamint a hagyományosabb fizioterápiás környezetekhez kapcsolódó ismereteket és készségeket kívánnak fejleszteni.

A diplomások professzionális mesterképzésben részesülnek a fizioterápiában, számos karrierlehetőséget nyitva a gyógytornászként a sport, a testmozgás, az egészségügy és a jólét területén. Továbbá alapot ad egy további kutatási tanulmányhoz.

Az MPhysioterápia Sport és Gyakorlati Orvostudomány tartalmazza az egyetem magas színvonalú BSc (Hons) fizioterápiás programjának összes modulját. Ezt a tantervet további sport- és gyakorlati modulokkal, továbbfejlesztett kutatással és sport-elsősegélynyújtási képesség megszerzésének lehetőségével bővítik - növelve a sportspecifikus környezetben való munkát.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

University of Bradford

Ez a kurzus részletesen megérti az emberi betegségek okát, hogy ezek hogyan okoznak tüneteket és a betegség hatásait az emberi sejtek, szövetek és az egész szervezet szer ... [+]

Áttekintés

A biomedicinológia az emberi biológia alapos tanulmányozása mind a normál, mind a betegség állapotában.

Ez a kurzus részletesen megérti az emberi betegségek okát, hogy ezek hogyan okoznak tüneteket és a betegség hatásait az emberi sejtek, szövetek és az egész szervezet szerkezetére és működésére. A diákok megismerkednek az NHS-ben az emberi betegségek tanulmányozásában alkalmazott jelenlegi technikákkal és a kísérleti kezelésekhez fejlesztendő innovatív technológiákkal.

A University of Bradford a legújabb kutatási kiválósági keretrendszerben az 50 legjobb egyetemen dolgozik, a világszínvonalú kutatók pedig a kutatással kapcsolatos oktatást végzik.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A fizioterápia fontos szerepet játszik a betegek széles körének egészségi állapotában és jólétében. A gyógytornászok sokféle munkahelyen dolgoznak az összes egészségügyi ... [+]

Áttekintés

A fizioterápia fontos szerepet játszik a betegek széles körének egészségi állapotában és jólétében. A gyógytornászok sokféle munkahelyen dolgoznak az összes egészségügyi területen, gyakran a multidiszciplináris csoportok részeként.

Bradford diákjaként fejleszteni fogja azokat a készségeket, amelyekre kulcsfontosságú szerepet kell betöltenie az akut és hosszú távú feltételek kezelésében, segítve a funkciók és a tevékenység helyreállítását és fenntartását, valamint a sérülések vagy betegségek megelőzését.

A Bradford-megközelítés hangsúlyozza az elmélet és a gyakorlat integrációját és alkalmazását olyan alkalmazkodóképes, innovatív diplomás, kiváló szakmai készséggel, akik a fizioterápiás gyakorlat kutatási, értékelési, problémamegoldó megközelítését alkalmazhatják.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Foglalkozási terápiás programunk aktív, együttműködő tanulási élményt kínál barátságos, támogató környezetben. Elsajátítod az elméleti megértést és gyakorlati gyakorlati ... [+]

Áttekintés

Foglalkozási terápiás programunk aktív, együttműködő tanulási élményt kínál barátságos, támogató környezetben.

Elsajátítod az elméleti megértést és gyakorlati gyakorlati tapasztalatot, amire szükséged lesz ahhoz, hogy professzionális foglalkozási terapeutává válj.

A következő ismeretekkel rendelkezik:

az emberek és a lakosság foglalkozási szükségleteia foglalkozási akadályok kezelésére szolgáló szakmai készségekaz emberek foglalkozási teljesítményének fenntartása és javítása

A foglalkozási terapeuták segítik az embereket a fizikai vagy mentális betegségekből való kilábalásban, és támogatják őket abban, hogy életükben éljenek.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az optometria olyan egészségügyi szakember, aki az emberi vizuális rendszer vizsgálatával, diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Idősödő népességünkben a szemáp ... [+]

Áttekintés

Az optometria olyan egészségügyi szakember, aki az emberi vizuális rendszer vizsgálatával, diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.

Idősödő népességünkben a szemápolás iránti kereslet várhatóan növekedni fog, és az optometrikusok ideális helyzetben vannak ahhoz, hogy megfeleljenek ennek a keresletnek.

A program mind az alaptudományi tudományokon, mind a részletes klinikai és gyakorlati tanulmányokon alapul. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegek optometrikus szolgáltatására.

Látni fogja a pácienseket az egyetem saját szemklinikájában, és olyan helyi kórházakba látogat, ahol a szemészeti betegek felismerését és kezelését tanítják.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az ápolási hároméves teljes munkaidős szakma szakmai ápolási képesítést és jogosultságot eredményez az ápolási és szülésznői tanácsban való regisztráláshoz. Ez egy prakti ... [+]

Áttekintés

Az ápolási hároméves teljes munkaidős szakma szakmai ápolási képesítést és jogosultságot eredményez az ápolási és szülésznői tanácsban való regisztráláshoz.

Ez egy praktikus, páciensközpontú, egyenlő mennyiségű elmélet és klinikai gyakorlat, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy az egészségügyi ellátás különböző aspektusait tapasztalják.

A Bradfordban az ápolást 96% -ban teljesítették a diákok a 2016-os Országos Diákkutatásban.

A vidéki Yorkshire-dalok a belvárosba kerülnek, és az Egyesült Királyság egyik más területe sem nyújt a klinikai tapasztalatok gazdag sokféleségét az egyetem és partnerei között.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Bradford

Ez a program úgy van kialakítva, hogy segítsen Önnek egészségügyi szakemberként járni. Ez mind a készségeket, mind a szakmai képesítést meg fogja adni ahhoz, hogy magasab ... [+]

Áttekintés

Ez a program úgy van kialakítva, hogy segítsen Önnek egészségügyi szakemberként járni. Ez mind a készségeket, mind a szakmai képesítést meg fogja adni ahhoz, hogy magasabb szintű vezetői és vezetői pozíciókat kérjen az egészségügyi és szociális ellátásban.

Tapasztalt tudósok és szakemberek csapata a kompetens menedzsmentre és a hatékony vezetésre összpontosít, így a klinikai és vezetői háttérrel rendelkező hallgatók számára az eszközöket a szolgáltatásfejlesztéshez és a fenntartható változásokhoz az egészségügyi és szociális gondozásban.

A program alkalmas mind a klinikai, mind a nem klinikai szerepekben dolgozók számára:... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a kutatás által vezérelt mesterképzés célja, hogy megértse a biológiai tudományok élvonalbeli területének, a regeneratív orvostudománynak a hátterét és alkalmazási ter ... [+]

Áttekintés

Ez a kutatás által vezérelt mesterképzés célja, hogy megértse a biológiai tudományok élvonalbeli területének, a regeneratív orvostudománynak a hátterét és alkalmazási területeit.

A regeneratív orvostudomány célja az emberi betegségek kezelése helyettesítő sejtek, szövetek vagy szervek előállításával. Ez magában foglalja az őssejtek használatán alapuló új technológiák csoportját. Ez a terület jelenleg korai stádiumban van, de gyorsan fejlődik, mivel a közelmúltban képes a felnőtt felnőtt őssejtek manipulálására, hogy visszatérjen egy embrionális jellegű stádiumhoz, amely képes minden sejttípust előállítani.

... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a program egyedülálló, mivel ötvözi a gyógyszerészeti technológia, köztük a gyógyszerészeti tudományok és a gyógyszerek ellenőrzését. Úgy tervezték, hogy fejlett elmél ... [+]

Ez a program egyedülálló, mivel ötvözi a gyógyszerészeti technológia, köztük a gyógyszerészeti tudományok és a gyógyszerek ellenőrzését.

Úgy tervezték, hogy fejlett elméleti tudást nyújtson a tudományokról, amelyek a gyógyszerészeti tudományágakhoz kapcsolódnak, és megadják a laboratóriumi munkához szükséges készségeket.

Ezek a tudományágak magukban foglalják a gyógyszerkészítmények kifejlesztését, különös hangsúlyt fektetve a gyógyszeriparban alkalmazott technológiára, valamint a gyógyszerek kifejlesztésére és előállítására. Ez a fókusz az engedélyezéshez és szabályozáshoz szükséges klinikai vizsgálatok folyamatainak és eljárásainak hangsúlyozására vezet.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az Advanced Dementia Studies egy részmunkaidős távoktatási program. Az online tanulás révén rugalmasságot nyerhet a tanulmányaihoz a munkakörülmények között, és tanulhat ... [+]

Áttekintés

Az Advanced Dementia Studies egy részmunkaidős távoktatási program. Az online tanulás révén rugalmasságot nyerhet a tanulmányaihoz a munkakörülmények között, és tanulhat a világ minden tájáról érkező diákokkal.

MSc Advanced Dementia Studies - 3 évPGDip Advanced Dementia Studies - 2 évPGCert demencia tanulmányok - 1 év

A programot úgy fejlesztették ki, hogy vezető szerepet töltsön be a demencia ellátás területén, és lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb bizonyítékot használhassa munkájának támogatására. Emberi jogi szemléletet fogadunk el a demenciában élő emberek tapasztalatainak megértéséhez és a multidiszciplináris csapatmunka- és szolgáltatási felhasználók bevonásának ösztönzéséhez. Programunkat a legmodernebb kutatás támasztja alá.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
3 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez a nappali mesterképzés átfogó áttekintést nyújt a kábítószer-biztonsági gyakorlatokról a gyógyszerfejlesztési folyamatban. A kábítószer-felfedezés és a fejlesztés, a f ... [+]

Áttekintés

Ez a nappali mesterképzés átfogó áttekintést nyújt a kábítószer-biztonsági gyakorlatokról a gyógyszerfejlesztési folyamatban.

A preklinikai kábítószer-értékelés kulcsfontosságú szempontjait a következők vizsgálatával foglalkozik: \ t

Kábítószer-felfedezés és fejlesztésBiztonsági farmakológiaA gyógyszer okozta toxicitás mechanizmusaiSzabályozási ügyekBioanalitikai tudományok

Ez a legkorszerűbb preklinikai toxikológiai képzést nyújtja, hangsúlyozva a toxikológiai és biztonsági farmakológiai értékelés molekuláris in vitro és in vivo aspektusait.

A program részeként egy eredeti kutatási projektet fog végrehajtani, amely az értekezés alapjául szolgál.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

A program célja, hogy a korszerű rák-farmakológiában a legmodernebb kurzust biztosítsa, amely megfelel a munkaadók igényeinek, és szakértői véleményt ad a rendelkezésre á ... [+]

Ez egy izgalmas idő a rákterápiában való részvételre. A rák molekuláris aspektusainak jobb megértése alapján új terápiás beavatkozási lehetőségek alakultak ki, amelyek hatékonyak a „célorientált”. Ezek az új terápiák teljesen különböznek a klasszikus kemoterápiás szerektől, és valóban szelektív rákterápiákat kínálnak, amelyek az egyéni beteg daganatához igazodnak. A rák farmakológiája kulcsszerepet játszik a gyógyszerfejlesztésben. A laboratóriumban és a klinikánál a rák farmakológiájának kísérleti modellek és célorientált megközelítések kialakításával kellett alkalmazkodnia a gyógyszerfejlesztés változó arcához.

... [-]
Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Ez az Orvosi Bioscience kurzus célja, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy szakterületei az emberi betegségek egyik kulcsfontosságú területére a Rákbiológia, az Orv ... [+]

Áttekintés

Az orvosbiológiai tudományok multidiszciplináris megközelítést foglalnak magukban az emberi egészség és a betegségek tanulmányozásához.

Ez a biológiai és molekuláris tudományok széles skálája alátámasztja az emberi test egészségügyi és betegségi vizsgálatának tudományos alapját, lehetővé téve a diagnózist és a terápiás beavatkozást.

A fejlett biomedicinális képzéssel rendelkező diplomásoknak igényük van arra, hogy tudásukat alkalmazzák a kutatásra, az oktatásra, a szabályozási jóváhagyásra, a diagnosztikai szolgáltatásokra és az orvosbiológiai információk kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Ez az Orvosi Bioscience kurzus célja, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy szakterületei az emberi betegségek egyik kulcsfontosságú területére a Rákbiológia, az Orvosi Biokémia, az Orvosi sejtbiológia vagy az Orvosi Mikrobiológia területén.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Az MSc Nursing Studies (International) egy elméletileg összpontosított program, amelyet kifejezetten a nemzetközi hallgatónak fejlesztettek ki a fejlett gyakorlati szerep ... [+]

Áttekintés

Az ápolók világszerte az innováció és az egészségügy és a szociális gondozás fejlesztésének élvonalában állnak. Az ápolók egyre nagyobb igényeket támasztanak a technológia és a szerepváltozás előrehaladásával, ugyanakkor a bizonyítékokon alapuló gyakorlaton alapulnak és dinamikus környezetben dolgoznak, hogy biztosítsák a legjobb minőségű eredményeket a betegek számára.

A nemzetközi mobilitás jelenlegi légkörében létfontosságúvá vált a változatos kultúrával rendelkező emberek hatékony működésének képessége, mivel az egészségügyi ellátás ellentétes a betegek kulturális hiedelmével, normáival és gyakorlataival.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Mester

University of Bradford

A Bradford MPH olyan személyek számára készült, akik magas színvonalon szeretnének a közegészségügy, a politika vagy a közösségfejlesztés felé mozogni, és alkalmasak a kü ... [+]

Áttekintés

A Bradford MPH olyan személyek számára készült, akik magas színvonalon szeretnének a közegészségügy, a politika vagy a közösségfejlesztés felé mozogni, és alkalmasak a különböző alapfokú tanulmányi háttérrel és / vagy szakmai tapasztalattal rendelkező jelöltek számára.

A program a hallgatókat az egészségügyi szakemberek számára alakítja ki, akik megértik az egészségügyi politikát, a közösségi változást, az emberi viselkedés megváltozását vagy az egészségügyi szolgáltatások tervezését.

A program hangsúlyt helyez a vezetői és stratégiai gondolkodásra, amelyet átfogó minőségi és mennyiségi kutatás, elemzés és értékelés során fejlesztettek ki. A kortárs városi társadalmak demográfiai és epidemiológiai kihívásaihoz igazodik - a jólét és az öregedés betegségei, valamint a marginalizált és sebezhető populációk, amelyeket az ilyen típusú beállítások hoztak létre.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Innovatív és díjnyertes diplomaprogramunkat, amelyet elsősorban a csapat-alapú tanulás (TBL) nyújt, gyógyszerészek, pedagógusok, diákok és munkáltatók terveztek annak érd ... [+]

Áttekintés

A University of Bradford 1927 óta tanítunk gyógyszertárat, és szakemberek vagyunk a klinikai gyakorlat világának felkészítésére.

Innovatív és díjnyertes programja, amelyet túlnyomórészt a Team-Based Learning (TBL) szolgáltat, a gyógyszerészek, a pedagógusok, a diákok és a munkáltatók tervezték, hogy biztosítsák, hogy nem csak a gyógyszertárak, hanem a bizalomra, a kommunikációra, a csapatmunkára és a foglalkoztatás biztosításához szükséges problémamegoldó készségekre is. Tanszékeink szimulálják a munkahelyet, és kisebb csapatokon dolgoznak, hogy megoldják a valós problémákat, amelyek közül sokan gyógyszerész tanár-szakemberek csapata által a gyógyszertárakba bevitt csomópontokba kerülnek.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul

PhD

University of Bradford

Felkérjük a lelkes kutató diákok pályázatait, akik kutatási klasztereinkhez kapcsolódó gyakorlati szempontokat szeretnének felfedezni. ... [+]

Áttekintés

Felkérjük a lelkes kutató diákok pályázatait, akik kutatási klasztereinkhez kapcsolódó gyakorlati szempontokat szeretnének felfedezni.

A demenciában jól élA befogadás és a sokféleségIrányítás, minőség és biztonságAz élet végeEgészségügyi egyenlőtlenségekEgészségügyi technológiák

Fedezze fel a fenti területeket a rendelkezésre álló projektek, a potenciális felügyeletek és a jelenlegi diákok részletes ismertetéséhez.

A pályázati és kutatási javaslatok benyújtása előtt várjuk Önt, hogy kapcsolatba lépjenek a karon dolgozó szakemberekkel, akik az Ön érdeklődési körén belül dolgoznak.

Üdvözöljük a posztgraduális kutatási fokozatok iránti kérelmeket egész évben, és megvizsgáljuk az alternatív kezdő időpontokat, amikor az időzítés nem illeszkedik a két beiratkozási bevételi dátumunkhoz: október és február.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 7 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bradford

Alkalmazza PhD-jét a Bradfordi Gyógyszertár- és Orvostudományi Iskolában, amely multidiszciplináris kutatást foglal magában a Gyógyszerészmérnöki Tudomány Központjában. ... [+]

Áttekintés

Alkalmazza a PhD-t a Bradford-i Gyógyszerészeti és Orvostudományi Iskolában, amely multidiszciplináris kutatást foglal magában a Gyógyszerészmérnöki Tudomány Központjában, és kutatási tevékenységet folytat a következő területeken:

Oktatási innovációs kutatásGyógyszerek fejlesztése és gyógyszerészeti tudományokGyógyszerek optimalizálásaFarmakológia és kísérleti terápiákRákkutató Intézet

A pályázatok benyújtása előtt kérjük, vegye fel a kapcsolatot a felsorolt felügyelőkkel - a kapcsolattartási adatok minden projektben szerepelnek.

A legfrissebb Kutatási Kiválósági Keretrendszer (2014) kutatásunk 92% -át a nemzetközi minőség / világ vezető szerepének minősítette.... [-]

Egyesült Királyság Bradford
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul