Hivatalos Leírás

Az Orvosi és Állatorvosi Főiskola két iskola. Ezek az Edinburgh Orvosi Iskola és a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola.

Együtt egyedülálló csoportot alkotunk az Egyesült Királyságban, ahol a fogorvosok, az orvosok és a biomedikai tudósok együtt dolgoznak, és tanulmányozzák a népességünket érintő betegség gyakori okait. A mi egyetemeink, struktúránk és oklevelünk megszervezése biztosítja, hogy a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola és az Edinburgh Orvosi Iskola emberei ugyanazt a levegőt léptessék ki, projekteket tervezzenek és tanítanak szakterületükön.

Állatorvos

Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola

Az Egyesült Királyság legmagasabb rangú állatorvosi iskolája a 2014-es kutatási kiválósági keretrendszerben, a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola világelső az állatorvosi oktatásban, kutatásban és gyakorlatban. Kiváló állat-egészségügyi oktatást nyújtunk díjnyertes tananyag, innovatív tanítási módszerek és interdiszciplináris környezet segítségével. Első helyen álltunk a hét brit állatorvosi iskola között a kutatási minőséggel kapcsolatos kutatások során a 2008-as kutatási értékelési gyakorlatban, megerősítve az iskola kiemelkedő nemzetközi hírnevét. Klinikai szolgáltatásaink - Kis- és nagyüzemi állatok kórháza - a legfontosabb klinikai központok közé tartoznak az Egyesült Királyságban.

Edinburgh Orvosi Iskola

Edinburgh Orvosi Iskola három Deaneries-ot szervez. Ezek a Biomedical Sciences, a Clinical Sciences és a Molecular, Genetic and Population Health Sciences.

Az MBChB program és más biomedikai alapképzési és posztgraduális programok oktatása a három Deaneries-n keresztül történik. A megfelelő egyének - mind klinikai, mind nem klinikai - összekapcsolásával katalizálja és létrehozza azokat a lehetőségeket, amelyekkel izgalmas munka alakulhat ki, amely különbséget tesz az emberek életében. Az Edinburgh Orvosi Iskola első osztályú oktatást nyújt az első osztályú létesítményekben izgalmas emberekkel, akik élvonalbeliek.

Kiváló tapasztalatot kínálunk egy olyan környezetben, ahol a kutatást elkötelezett és üldözi. A kutatás fontos eleme az egyes diákok életének, mint egy olyan gondolkodásmód megértésének eszköze, amely felkészíti őket arra, hogy pozitív változást érjenek el az emberiség számára.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Biomedical Sciences

Az úttörő kutatások elvégzésére a Biomedical Sciences a Kognitív és Neurális Rendszerek Központját, a Integráló Élettani Központot, a Neuro-degeneráció Központot és a Fertőzés és Járványtani Orvososztást vezeti.

Hozzájárulunk az interdiszciplináris kutatáshoz ezekkel a kapcsolt központokkal: az Edinburgh fertőző betegségekkel, az Edinburgh Neuroscience-szel, a Muir Maxwell Epilepszia Központtal, a Patrick Wild Center-szel és a Pharmacology, Toxicology and Therapeutics-szel.

A Deanery kutatási témái:

  • Gének és fejlődés
  • Membránbiológia
  • Neurális kontrollrendszerek
  • Megismerés, tanulás és szinaptikus plaszticitás
  • Neuropharmacology
  • Alapvető és klinikai virológia
  • Bakteriális patogenezis és kemoterápia

A Deanery is a biomedical teaching organisation (BMTO), amely létfontosságú szerepet játszik a közigazgatás, koordináció és végrehajtása egyetemi oktatás.

A BMTO felelős a BSc Orvostudományi Programért, valamint a Biológiai Tudományok, Orvostudományok és Állatorvos-tudományok Számos kitüntetés programjaival, valamint 14 egyetemi hallgatók biomedikai tudományaival.

Állatorvos

Edinburgh Medical School: Klinikai tudományok

A klinikai tudományok hosszútávú nemzetközi kutatási profilja a Kardiovaszkuláris Tudományok Központja, a Klinikai Agykutató Központ, a Gyulladáskutató Központ, a Regeneratív Orvosok Központja, a Reproduktív Egészségügyi Központ, az Edinburghi Posztgraduális Fogászati ​​Intézet és a Divízió Egészségügyi Tudományok.

A legfrissebb brit kutatási értékelési gyakorlatban a klinikai orvostudomány az egész Egyesült Királyságban 28 beadványból tette ki a legmagasabb pontszámot.

A Deanery elsősorban a Little France-n alapul.

A Little France-ban a kancellár épülete, a Queen's Medical Research Institute és a Regeneratív Orvostudományi Centrum a legkorszerűbb oktatási és kutatási lehetőségeket kínál az Edinburgh Royal Infirmary és az Edinburgh BioQuarter biomedikai kutatópark mellett.

Más Deanery oldalak az Edinburgh Sick Gyermekkórház, a Nyugati Általános Kórház, a Royal Edinburgh Kórház és a Lauriston Place.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Molekuláris, genetikai és népegészségügyi tudományok

A Molekuláris, Genetikai és Népes Egészségtudományi Intézet az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet, a Népegészségtudományi és Informatikai Usher Intézet, az Edinburgh Klinikai Kísérleti Osztály és a Pathológiai Osztálya.

Az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet az MRC Humán Genetikai Egységet, az Edinburgh-i Rákkutató Központot és a Genomikai és Kísérleti Orvostudományi Centrumot foglalja magában.

Az Usher Népegészségtudományi és Informatikai Intézet a Népegészségtudományi Centrumot, az Orvosi Informatikai Központot és a Globális Egészségkutató Központot tartalmazza.

A Deanery az Edinburgh Klinikai Kísérleti Egységet (ECTU) is ellátja, amely a közelmúltban teljes körű regisztrálást kapott az Egyesült Királyság Klinikai Kutatási Konzorciummal, és elnyerte az MRC klinikai vizsgálatok módszertani hub státuszát és a patológiai osztályt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a program célja az orvosi képelemzés ismereteinek, készségeinek és megértésének terjesztése, lehetővé téve a hatékony és hatékony orvosi képelemzést, amely klinikailag ... [+]

A program leírása

Ez a program célja az orvosi képelemzés ismereteinek, készségeinek és megértésének terjesztése, lehetővé téve a hatékony és hatékony orvosi képelemzést, amely klinikailag és kereskedelmi szempontból is használható.

A képalkotás fizikájával és a kapcsolódó technikákkal foglalkozik, továbbá a képfeldolgozás és -elemzést szolgáló speciális tartalomra is koncentrál.

A diákok is képesek lesznek használni a MATLAB számítástechnikai környezetet és a programozási nyelvet.

Ez a program kihasználja a képfeldolgozás és -elemzés terén szerzett tapasztalatainkat, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy ezen a területen online tanulói környezetben továbbképzést végezzenek.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Fejlessze képalkotó szaktudását, és távolról tanulhasson meg egy nagyszerűen elismert mesterképzést az interneten keresztül, miközben az Ön területén és a saját helyén do ... [+]

A program leírása

Képes ismeretek terjesztése, készségek

Rugalmas, szakaszos, részmunkaidős, online tanulás (OL) programunk célja:

hogy megértsük a képalkotás elméletét, technikáit, elemzésétfejleszteni a kutatási tervezéstaz értelmezés lehetővé tétele érdekébena képalkotó kutatások klinikai alkalmazásokhoz való viszonyátOnline tanulás

Hozzáférés a világszínvonalú oktatáshoz az Edinburgh-i Egyetemen, miközben fenntartja helyi szakemberét

Online diákjaink nem csak Edinburgh kiváló forrásaihoz férnek hozzá, hanem egy támogató online közösség részévé válnak, amely a világ minden tájáról érkező diákokat és oktatókat foglalja magában.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A kombinált positron-emissziós tomográfia (PET) és a mágneses rezonancia (MR) olyan képalkotó technológia, amely lehetővé teszi az anyagcsere-funkció, a fiziológia és az ... [+]

A program leírása

A kombinált positron-emissziós tomográfia (PET) és a mágneses rezonancia (MR) olyan képalkotó technológia, amely lehetővé teszi az anyagcsere-funkció, a fiziológia és az anatómiai adatok gyűjtését egyetlen vizsgálati szekcióban diagnosztikai és kutatási célokra (pl.

A PET-MR szkennereket egyre inkább telepítik a klinikai és kutatási környezetbe, de jelenleg az ilyen létesítmények üzemeltetésére és használatára vonatkozó képzés korlátozott, gyakran hosszú tartózkodási időt igényelnek, távol a munkahelytől és az otthoni személyes kötelezettségvállalásoktól.

Az Edinburgh-i Egyetem egyike azon UK-központok közül, amelyekben PET-MR szkenner és személyzet rendelkezik a futtatáshoz és a használatához szükséges szakértelemmel. Ez a program kihasználja a képalkotó technológiák terén szerzett tapasztalatainkat, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy ezen a területen online tanulói környezeten keresztül továbbképzésre kerüljenek.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A képalkotó tudást, készségeket és megértést terjesztő program a képalkotás eredményes és hatékony felhasználásának lehetővé tétele érdekében, klinikailag a kutatásban és ... [+]

A program leírása

A neuroimaging ismeretek, készségek és megértés terjesztése annak érdekében, hogy lehetővé váljon a neuroimaging hatékony és hatékony használata a kutatásban.

Rugalmas, szakaszos, részmunkaidős, online tanulás (OL) programunk célja:

hogy megértsék a kutatásokat, amelyek neuro-képalkotó technikákat használnakfejleszteni a kutatási tervezéstaz értelmezés lehetővé tétele érdekébena neuroimaging kutatást a klinikai alkalmazásokhoz kapcsoljaOnline tanulás

Hozzáférés a világszínvonalú oktatáshoz az Edinburgh-i Egyetemen, miközben fenntartja helyi szakemberét

Online diákjaink nem csak Edinburgh kiváló forrásaihoz férnek hozzá, hanem egy támogató online közösség részévé válnak, amely a világ minden tájáról érkező diákokat és oktatókat foglalja magában.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a részmunkaidős, teljesen online program vonz egy nemzetközi és több szakmai hallgatói kohort, és egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy közvetlen kapcsolatot tartso ... [+]

A program leírása

A University of Edinburgh világszerte elismert kutatási, fejlesztési és innovációs célokra, és több mint 425 éve nyújt világszínvonalú oktatást a hallgatóknak. Az Anesztézia, a Kritikus ellátás és a fájdalomgyógyászat Tanszék által kínált fájdalomcsillapító programok tömörítése folytatja ezt a hagyományt a jelenlegi klinikai kutatások magas szintű tudományos és szakmai beillesztésével.

Többdimenziós jelenségként elengedhetetlen, hogy a fájdalmat tervezett multidiszciplináris kezdeményezésekkel és olyan bevitelekkel kezeljék, amelyek célja a betegek szenvedése és az életminőség javítása. A biológiai, pszichológiai és társadalmi fogalmak elméleti megértése révén a diákok feltárják a fájdalom sokrétű természetét és hatásait. A diákok fokozottan megismerik a fájdalom menedzsment szakterületét, és fejlesztik a fejlett fájdalomcsillapító által megkövetelt alapvető készségeket és ismereteket.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a program népszerű nemzetközi fellebbezéssel rendelkezik, és sok nemzetközi szervezet támogatja a legújabb állatjóléti módszerek és gyakorlatok naprakész megértését és ... [+]

Program leírása

Ez a program népszerű nemzetközi fellebbezéssel rendelkezik, és sok nemzetközi szervezet támogatja a legújabb állatjóléti módszerek és gyakorlatok naprakész megértését és alkalmazását.

A hallgatók számára az állatok jólétének megismerése, amely alkalmazható az állatkísérletekben, az irányításban, a gondozásban, a gyártásban, az ellenőrzésben, az értékelésben és a jogszabályok előkészítésében.

A fő oktatócsapat mellett sok vendégelőadó jár évente Edinburghba, hogy tanítson a programon, lehetővé téve számodra, hogy kihasználhassa az állatok viselkedésében és jóléti közösségében dolgozó szakemberek tapasztalatait és ismereteit.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a posztgraduális bizonyítvány és oklevél egyedülálló lehetőséget nyújt azoknak a hallgatóknak, akik az online anatómiai távoktatás rugalmasságán keresztül szeretnék fe ... [+]

A program leírása

Ez a posztgraduális bizonyítvány és oklevél egyedülálló lehetőséget nyújt azoknak a hallgatóknak, akik az online anatómiai távoktatás rugalmasságán keresztül szeretnék felfedezni az emberi anatómia szempontjait.

A programot alkotó kurzusok az innovatív oktatási módszereket használják, hogy a hallgatók kulcsfontosságú átadható készségeket nyújtsanak az anatómiai tudás szilárd alapjain túl.

Az anatómiai tudományok programja teljes egészében interneten érhető el, következésképpen az informatika használatára támaszkodik, például e-mail, audiovizuális anyagok, vitafórumok és egyéb interaktív források felhasználásával.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
12 - 48 hónap
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez az online program átfogó képet ad az általános orvosi gyakorlatban jelentkező gyakori megbetegedések folyamatairól, vizsgálati eljárásairól és kezelési lehetőségeiről. ... [+]

A program leírása

Ez az online program átfogó képet ad az általános orvosi gyakorlatban jelentkező gyakori megbetegedések folyamatairól, vizsgálati eljárásairól és kezelési lehetőségeiről.

A program elsősorban korai posztgraduális orvosoknak szól. Kiegészíti a tanuláshoz szükséges ismereteket a Királyi Orvosi Főiskolán való tagság elérése érdekében, és más orvosok, illetve ápolói tanácsadók és más, kiterjedt klinikai tapasztalattal rendelkező paramedicinális szakemberek számára is alkalmas lehet.

Az alapvető fiziológiát, patofiziológiát, terápiát és klinikai menedzsmentet, valamint a klinikai készségeket, a generikus készségeket (beleértve az írást és kutatási módszereket), az etikát és a felírástechnikát fedjük le.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez az egyéves, teljes munkaidős program kiváló alapot biztosít a PhD vagy más tudományos tanulmányokhoz a Biomedical Sciences-ben. Meg fogja tanulni az értékes kutatási k ... [+]

Kutatási profil

Ez az egyéves, teljes munkaidős program kiváló alapot biztosít a PhD vagy más tudományos tanulmányokhoz a Biomedical Sciences-ben. Meg fogja tanulni az értékes kutatási készségeket, az orvosbiológiai laboratóriumi technikákat és számos más, átruházható készséget, amely előnyöket biztosít a karrierjének hátralévő részében. Választhat két olyan témát is, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön érdekeinek és karriercéljainak.

A program szemináriumokat, tanított modulokat és két kutatási projektet tartalmaz világszerte elismert kutató laboratóriumunkban. Számos értékes átruházható készségre is kiterjedünk, beleértve a kutatási cikkek kritikus elemzését, a projekt-támogatási kérelem és az irodalmi áttekintés megismerését, valamint az adatok bemutatását és statisztikai elemzését.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Az Edinburgh-i Egyetem kiváló minőségű posztgraduális orvosi képzést nyújt online távoktatási formátumban. A hallgatók világszerte számos országból érkeznek, mindegyik eg ... [+]

A program leírása

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója felhívja a háziorvosokat "a jövőnk felemelkedő csillagaira". Ez tükrözi az Egészségügyi Világszervezet megújult elkötelezettségét a családi orvoslás mint minden régióbeli specialitás megteremtésében. A családi orvoslás megerősítése kulcsfontosságú tényezőnek számít az Egyetemes Egészségügyi Lefedettség elérésében, a Fenntartható Fejlődési Célok részeként, amelyhez minden ország az utolsó ENSZ Közgyűlésen elkötelezett. Ez az oklevél arra törekszik, hogy ezen a lendületen alapozza meg az elsődleges ellátás megerősítését azáltal, hogy olyan kompetens háziorvosokat fejleszti, akik felhatalmazást kapnak arra, hogy vezetővé váljanak és támogassák a szakma jövőjét.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a hároméves részmunkaidős Masters program tanított teljesen online, közösen felajánlotta az Edinburgh-i Egyetem és a Royal College of Surgeons Edinburgh. Elsősorban op ... [+]

A program leírása

Ez az új hároméves részmunkaidős Masters program teljesen online tanult, amelyet közösen az Edinburghi Egyetem és az Edinburgh királyi kollégium, valamint a Master of Science (MSc) vezet. Az együttműködést az NHS Education for Scotland (NES) partnerség keretében dolgozták ki.

Elsősorban optikai orvosok számára, akik formális posztgraduális képzést keresnek a közösségi alapú klinikai ellátásban, ez a program nagyon fontos az orvosi és sebészi gyakornokok számára is, akik szemészeti képzésre szakosodnak.

Ez a diploma összhangban van az FRCSEd és FRCOphth vizsgák tanterveivel az Egyesült Királyságban és Írországban, ami nagyon vonzó a hazai és nemzetközi hallgatók számára.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ezt a programot az Edinburgh Infe fertőző Betegségek (EID) szervezi, amelyet az Orvostudományi és Állatorvostudományi Főiskola és a Tudományos és Műszaki Főiskola üzemelt ... [+]

Kutatási profil

Ezt a programot az Edinburgh Infe fertőző Betegségek (EID) szervezi, amelyet az Orvostudományi és Állatorvostudományi Főiskola és a Tudományos és Műszaki Főiskola üzemeltet.

Bevezetést nyújt a kutatók módszertanához a biológusok, orvosok és állatorvosok számára. A képzés doktori tanulmányokba való belépést is biztosít. A korábbi hallgatók a következő területeken vállaltak projekteket:

antibiotikumokkal szembeni rezisztencia és kórházban szerzett fertőzésekízeltlábúak vektorbiológiája és vektorral terjedő betegségekállati és emberi fertőzések epidemiológiája és matematikai modellezésea fertőző betegségek molekuláris diagnosztizálása és gondozásának észlelésebakteriális és parazita fertőzések immunológiája (ideértve a főbb trópusi betegségeket, mint például a malária, a trippanosomiasis és a schistosomiasis)a kérődzők fertőzéseinek immunológiája (például Johne-kór)a vírusos betegségek patogenezise (állati és emberi, ideértve a herpeszet és a HIV-t is)Programszerkezet... [-]
Egyesült Királyság Edinburgh
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a részmunkaidős program elsősorban online távoktatás, de a potenciális pályázóknak meg kell jegyezniük, hogy egy havonta egy napig várják a klinikai elkötelezettséget ... [+]

A program leírása

Ez a részmunkaidős program elsősorban online távoktatás, de a potenciális pályázóknak meg kell jegyezniük, hogy egy havonta egy napig várják a klinikai elkötelezettséget az Edinburgh Dental Institute által szervezett fogadó intézményben, ahol klinikai tapasztalatot szerezhetnek a betegek tudatos nyugtatásának biztosításában.

Célja az alapellátásban vagy a szekunder ápolásban részt vevő fogorvosok, akik ezt a felbecsülhetetlen képességet be kívánják vezetni a gyakorlatba, vagy meg akarja formázni meglévő képzettségüket és tapasztalataikat. Ez az egyetlen egyetemi alapú program a szedációban Skóciában.

Online tanulás... [-]
Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A program az e betegségek között létező párhuzamokra támaszkodik, a létező kihívásoktól tanulva, és arra törekszik, hogy összekapcsolja az egyéneket, hogy megalapozzák a ... [+]

A program leírása

Az elmúlt évtizedekben évente közel egy új betegség jelent meg, és ezeknek a betegségeknek több mint 75% -a zoonózis eredetű. Jelenleg több kereslet van a befektetésekre és a kutatásra, hogy jobban segítsünk ezeknek a betegségeknek a kezelésében.

Ez a program a fertőző betegségek által a 21. században jelentkező kihívások kezelésére törekszik, felajánlotta Önt a fertőző betegségek megfigyelésében, megelőzésében és ellenőrzésében, valamint a közegészségügyi hatások értékelésében.

Ez egy professzionális posztgraduális képesítés biomedikai, orvosi, közegészségügyi és állatorvosi személyzet érdekeit a globális egészség és a fertőző betegségek.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A posztgraduális bizonyítvány a globális egészségügyi kihívások egy részmunkaidős, online program, amely multidiszciplináris megközelítés megértéséhez ezeket a változó ké ... [+]

Program leírása

A program célja, hogy felkészítse azokat, akik már dolgoznak a globális egészséggel és fejlődéssel, illetve a nemzetközi és nemzeti egészségügyi hivatalokkal együttműködve, az eszközöket, a tudást és a készségeket, amelyek az igazságos és igazságos egészséggel és jólétükkel kapcsolatos összetett problémák kezeléséhez szükségesek.

A globális fejlesztés és támogatás iránt érdeklődők, valamint az egészségügy újságírói pályafutása iránt érdeklődők számára, vagy a nemzetközi üzleti életben az egészségügyben és a szociális területen, valamint a társadalmi felelősségvállalásban és a fenntarthatóságban érdekeltek számára rendkívül értékes lesz.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A program célja a gyermekek klinikai vészhelyzetének kezelésében részt vevő orvosok magas kaliberű végzettsége. Ideális gyermekgyógyász és sürgősségi orvosképzésben részt ... [+]

A program leírása

A program célja a gyermekek klinikai vészhelyzetének kezelésében részt vevő orvosok magas kaliberű végzettsége.

Ideális gyermekgyógyász és sürgősségi orvosképzésben résztvevők számára, valamint rendkívül fontos az aneszteziológusok számára, akik készségfejlesztést kívánnak elérni a gyermekgyógyászati ​​érzéstelenítésben vagy a gyermekgyógyászati ​​terápiában.

Ez segítséget nyújt az olyan általános orvosi szakembereknek is, akik távoli és vidéki területeken dolgoznak gyermekgyógyászati ​​támogatás nélkül.

A diploma évében a hallgatóknak lehetőségük van a gyermekgyógyászati ​​kritikus ápolásra vonatkozó kurzusok megválasztására, amelyek célja a sürgősségi osztály újbóli élővilága és a gyermekgyógyászati ​​kritikus ellátás (beleértve a nagyfokú függőség és intenzív ellátás) felvételét.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a mester célja, hogy a hallgatók a szükséges készségeket és ismereteket, hogy rendkívül hatékony szakemberek, és lehetővé teszi számukra, hogy vezető szerepet és mento ... [+]

A program leírása

Az állatorvos-tudomány egy gyorsan fejlődő tudományág, amely számos szakterületet foglal magában. Az állatgyógyászatban végzett kutatás közvetlenül érinti a háziállatok egészségének és jólétének javítását, valamint a közegészség védelmét.

Az R (D) SVS nemzetközi hírnevet szerzett, és a klinikai szolgáltatások közé tartozik a Klinika kis állatok (kutya és macska, egzotikus állatok, állatok és vadon élő állatok) és a nagy állatkórház (ló és állatállomány) az Egyesült Királyságban és Európában. Leginkább az ágazat készségeinek előmozdítása az elsődleges, másodlagos és felsőfokú orvosi és sebészeti szakmák, valamint az állatgyógyászat minden területén folytatott kiterjedt kutatási tevékenysége miatt.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a részmunkaidős, online moduláris program az általános fogorvosok számára biztosítja a mesterszintű oktatást, különös hangsúlyt fektetve a helyreállító fogászatra. A f ... [+]

A program leírása

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a program korábban hirdetésre került elsődleges fogászati ellátásként

Ez a részmunkaidős, online moduláris program az általános fogorvosok számára biztosítja a mesterszintű oktatást, különös hangsúlyt fektetve a helyreállító fogászatra.

A diploma struktúráját úgy tervezték, hogy kielégítse a fogorvosok igényeit a világ minden tájáról.

A program fejleszti azt a képességét, hogy bizonyítékalapú megközelítést alkalmazzon a klinikai gyakorlatban, és értékelje és biztosítsa a minőségi elsődleges fogorvosi ellátást.

* (Február 20-án felülvizsgálták a programnév megváltoztatására)... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programunk célja az emberi anatómia elméleti és gyakorlati ismereteinek fejlesztése intenzív on-campus dissection tanfolyamon keresztül, valamint az anatómiai tanítás elm ... [+]

A program leírása

Ebben a programban:

Ismerje meg az anatomiát a boncoláson keresztülAz anatómiai tanítás ismerete és tapasztalataVegyünk további modulokat a neuroanatómiára, az embriológiára, az anatómiai törvényekre, az etikára és az orvosi képalkotásra.Hozzájárulás a világ vezető anatómiai és / vagy biomedikai kutatásához

Programunk célja az emberi anatómia elméleti és gyakorlati ismereteinek fejlesztése intenzív on-campus dissection tanfolyamon keresztül, valamint az anatómiai tanítás elméleti és gyakorlati aspektusainak fejlesztése és tanulása az egyetemi és a posztgraduális szinten.

Ennek a programnak két fő vonala van. Az egyik az emberi test anatómiájának alapos vizsgálata. Az anatómiai ismereteket olyan szintre fogják elsajátítani, hogy az egyetemi és posztgraduális hallgatókat és az orvostudományhoz kapcsolódó szakmákat tanítsák. Ez a rész három-öt éven felüli diákok testének disszekcióját vonja magával két félév alatt. A kurzus ezen része nagyrészt önrendelkezik, rendszeres "műtéteken", amikor tanári személyzet jelen van a kérdések megválaszolásában és segít a diákoknak a disszekciókkal.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Az MSc Research of Integrative Neuroscience egyéves, nappali tagozatos kutatási program, amely a modern idegtudomány minden szintjét lefedi, ami ideális programot jelent ... [+]

Kutatási profil

Az integrált idegtudományi kutatások MSc-je egy egyéves, teljes munkaidős kutatási program, amely a modern idegtudomány minden szintjét lefedi, ami ideális program a doktori képzéshez.

Molekuláris, sejtes, rendszerek, regeneratív, kognitív, klinikai és számítástechnikai idegtudományok. Azt is lehetővé teszi, hogy a kezdetektől fogva kiválaszthassa saját specialitását, lehetővé téve az érdeklődésének és karriercéljainak tanulását.

Programszerkezet

Az első 12 hétben egy megtanított alkotóelemből indul, és részt vesz a „tematikus hetekben”, amelyek párhuzamosan futnak a választható kurzusokkal.

A választható kurzusok az első 12 hét során hetente két félnaponként tartanak. Ezek mélyebb betekintést nyújtanak egy adott érdeklődési terület koncepciójához és módszertanához.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ennek a programnak az a célja, hogy széles körű képzést biztosítson Önnek az orvosbiológiai kutatás területén, különös tekintettel a kardiovaszkuláris tudományra. Ez magá ... [+]

Kutatási profil

Ennek a programnak az a célja, hogy széles körű képzést biztosítson Önnek az orvosbiológiai kutatás területén, különös tekintettel a kardiovaszkuláris tudományra. Ez magában foglalja a szív- és érrendszeri fejlődés bevezetését, a szív- és érrendszeri betegség, a szerv- és diszfunkció, valamint a szaporodás és gyulladásos kardiovaszkuláris rendszer kialakulását.

Integrált képet kap a szív- és érrendszer élettanáról és patológiájáról mind az alap-, mind a klinikai tudósoktól.

Programszerkezet

Részt vesz vezető klinikusok és alapkutatók kutatási szemináriumain és útmutatásain, valamint három kutatási projektet vezet a Cardiovascular Science Center nemzetközileg elismert laboratóriumaiban.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A ChM célja, hogy támogassa az előrehaladott szemészeti szakembereket az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten egy olyan tananyagon keresztül, amely elismeri az als ... [+]

A program leírása

Ez az új, kétéves részmunkaidős Masters program teljesen online tanult, amelyet az Edinburghi Egyetem és az Edinburgh királyi kollégiuma közösen kínál, és a Master of Surgery (ChM) fokozatához vezet. Az NHS Education for Scotland (NES) támogatásával fejlesztették ki.

A ChM célja, hogy támogassa az előrehaladott szemészeti szakembereket az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten egy olyan tananyagon keresztül, amely elismeri az alsóbbrendű szemészeti érdeklődésüket a kiléptetés és a kórház alapú gyakorlat előkészítésében.

Programjaink összhangban állnak az FRCSEd és az FRCOphth vizsgákkal az Egyesült Királyságban és Írországban megfogalmazott tantervekkel, így ezek a diplomák nagyon vonzóak a hazai és nemzetközi hallgatók számára.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez az online program biztosítja a klinikai vizsgálatok tervezésének, szállításának és elemzésének kulcselemeit és elveit. A klinikai vizsgálatok során a GCP alapelveinek ... [+]

A program leírása

Az online program ismereteket és megértést nyújt a klinikai vizsgálatok tervezésének, szállításának és elemzésének kulcselemeiről és alapelveiről. A klinikai vizsgálatok során a GCP alapelveinek és gyakorlati megvalósításának ismerete és megértése mellett.

Ez a program alkalmas a diplomás orvos, ápolási, gyógyszertári, élettudományi és egyéb kapcsolódó tudományok részt vesz a klinikai vizsgálatokban.

Ez a program támogatni fogja a megfelelő képzettséggel rendelkező kutatók iránti igényt az összes fázisban végzett klinikai vizsgálatok elvégzésére. Minden kurzus olyan tematikus részekből áll, amelyekben az anyagot rövid online előadások, gyakorlati esettanulmányok, irányított leolvasások, podcastok és archivált webinarok keverékében mutatják be. A vitafórum feladatok és az élő szakértői vendégelőadások alkalmassá teszik az együttműködésre kerülő kritikai diskurzus és a jelenlegi kérdések megvitatására szakértői oktatói irányításával.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Az MSc Critical Care program célja az egészségügyi szakemberek, akik napi gyakorlatukban kritikusan beteg felnőttekkel találkoznak (ápolók, képzési orvosok, gyógytornászo ... [+]

Az Edinburgh-i Egyetem világszerte elismert kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenysége, és több mint 425 éve nyújt világszínvonalú oktatást.

E hagyományra építve a kritikus ápolás MSc- jét az Edinburgh-i Orvosi Orvostudományi Főiskolával együttműködve fejlesztették ki, és az Egyetem Klinikai Tudományok Dekánájában és az Orvostudományi és Állatgyógyászati Főiskolán alapul. Az MSc egy izgalmas új online program, amely ötvözi a kritikus gondozás klinikai szakterületének klinikai kutatásával és az akadémiai gyakorlattal való bizonyítékokon alapuló feltárását.

Függetlenül attól, hogy milyen klinikai hátteret szereztek, közvetlenül egy lelkes és tapasztalt tanárból tanulnak, melyet a tanított klinikai vagy tudományos tantárgy szakértelme alapján választanak ki.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez az ideális program, ha professzionális vagy új a témára, és szeretnél foglalkozni a mai közegészségügyi problémákkal. ... [+]

A program leírása

A közegészségügy a betegségek megelőzésére, az élet meghosszabbítására és az egészség előmozdítására irányul a társadalom erőfeszítései révén.

Ez az ideális program, ha professzionális vagy új a témára, és szeretnél foglalkozni a mai közegészségügyi problémákkal.

Ezt a programot az on-campusban tanítják, de részmunkaidős MPH-t is kínálunk online távoktatással, amely megfelel azoknak, akik tanulmányaik folytatása mellett szeretnének dolgozni, vagy akik nem tudnak eljutni Edinburghba.

Meg fogják érteni, hogy a különböző tudományos tudományok hogyan használhatók fel az epidemiológia, a közegészségügy és a társadalomtudomány, az etika és az egészség legjobb szakmai gyakorlatának kivizsgálására.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MPH programunk biztosítja a diákok számára, hogy megértsék, hogyan lehet különböző tudományos tudományokat felhasználni az epidemiológia, a közegészségügy és az egészségü ... [+]

A program leírása

A Master of Public Health (MPH) online program alapja a régóta fennálló egyetemi oktatási és kutatási közegészségügyi az University of Edinburgh.

A közegészségügy a betegségek megelőzésére, az élet meghosszabbítására és az egészség előmozdítására irányul a társadalom erőfeszítései révén. Függetlenül attól, hogy már dolgozik-e ezen a területen, vagy új a témában, ez a közegészségügyi mester (MPH) ideális program azok számára, akik a mai közegészségügyi problémák megoldására törekednek.

MPH programunk biztosítja a diákok számára, hogy megértsék, hogyan lehet különböző tudományos tudományokat felhasználni az epidemiológia, a közegészségügy és az egészségügy társadalomtudományának legjobb szakmai gyakorlatának vizsgálatához.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Az orvostudomány gyakorlata, különösen a patológia és a genetika tudományágain, egyre inkább a genomi technológián múlik. Ennek a programnak a célja a tudományos és klini ... [+]

A program leírása

Az orvostudomány gyakorlata, különösen a patológia és a genetika tudományágain, egyre inkább a genomi technológián múlik. Ennek a programnak a célja a tudományos és klinikai személyzet tudásának és képességének növelése a genetikai adatok felhasználásával mindennapi munkájuk során. Ez lehetővé teszi a diplomások számára, hogy magabiztosan vegyenek részt a molekuláris patológia és a genomi gyógyászat tudományos koncepcióiban, és képességeikkel javítsák a betegellátás javítását. A program alapot nyújthat azok számára a hallgatók számára is, akiket érdekel a klinikai tudományos karrier fejlesztése.

Az Edinburghi Egyetem a genomikai technológia élvonalában van. Ez a program fedezi a genomikai technológia tudományos alapjait és klinikai alkalmazását annak lehetővé tétele érdekében, hogy az orvosok és tudósok maximálisan kihasználhassák a betegeket.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A biológiai, immunológiai, kórtani és epidemiológiai alapelvek szilárd alapjaira építve ez az online MSc felkészíti Önt az állatbetegségek azonosításához, ellenőrzéséhez ... [+]

A program leírása

Az állattenyésztés létfontosságú emberek milliói számára, de endemikus és járványos betegségek, amelyek befolyásolják az állatállomány határtalan termelékenységét és súlyosbítják a szegénységet.

Az állatok és az emberek között átadandó betegségek szintén veszélyeztetik az állattenyésztők, családjuk és közösségeik egészségét. Számos fejlődő régióban a mezőgazdasági termelők és az állategészségügyi dolgozók gyakran nem képesek kezelni ezt a kockázatot.

Ez a program összefogja az egyetem szakértőit, hogy első osztályú oktatást és kutatást nyújtsanak ezeknek a kérdéseknek a kezelése érdekében.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A Masters in Medical Sciences program az egyetlen ilyen jellegű az Egyesült Királyságban, és bebizonyosodott, hogy a diplomások számára versenyképességet biztosít a munka ... [+]

Kutatási profil

A Masters in Medical Sciences program az egyetlen ilyen jellegű az Egyesült Királyságban, és bebizonyosodott, hogy a diplomások számára versenyképességet biztosít a munkaerőpiacon. Olyan magas szintű orvostudományban végzett diplomások számára készült, akik orvostudományi kutatásokat szeretnének felfedezni és előnyeik lehetnek, valószínűleg PhD vagy kutatói karrier folytatása céljából.

Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy kutatási projektet végezzen egy adott laboratóriumban vagy osztályban. Az elvégzett kutatási projektek széles választéka van, a bench kutatástól a klinikai kutatásig terjedve.

Példák a befejezett projektekre:... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programunk egyéves, teljes munkaidős, egyetemi MSc kutatási program (180 kredit), amely két laboratóriumi kutatási projekt köré szerveződik. A program célja az egyetemi d ... [+]

A program leírása

Mit szerez az MSc-től a regeneratív orvostudomány és a szövetjavítási program kutatásával

Programunk egyéves, teljes munkaidős, egyetemi MSc kutatási program (180 kredit), amely két laboratóriumi kutatási projekt köré szerveződik. A program célja az egyetemi diplomát és / vagy a szakembereket, akik kutatási pályafutást akarnak folytatni, akár tudományos, akár a biotechnológiai iparágban. A program célja az őssejtek, regeneratív orvostudomány és szövetjavítási koncepciók bővítése, kiemelt hangsúlyt fektetve az interdiszciplináris és transzlációs kutatásokra, amelyek alátámasztják a biomedicinát.

A program különböző témákban, köztük az őssejtbiológiában, a fejlődési biológiában, a regeneratív orvostudományban, a gyulladáskutatásban és a szövetek helyreállításában tanít kulcsfontosságú témákat és elveket. Jó körű kutatóvá válik, ha számos gyakorlati biomedikai kutatási készséget, jó kutatási gyakorlatot és átruházható készségeket tanul meg.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez az egyéves, nappali tagozatos MSc by Research program célja, hogy bemutassa a hallgatókat a korszerű, legmodernebb molekuláris és celluláris biológiai kutatásoknak a r ... [+]

Kutatási profil

Ez az egyéves, nappali tagozatos MSc by Research program célja, hogy bemutassa a hallgatókat a korszerű, legmodernebb molekuláris és sejtbiológiai kutatásoknak a reproduktív tudományok, a reproduktív egészség és a reproduktív gyógyászat területén, ösztönző, kihívást jelentő és élénk kutatási légkörben, az alaptudomány és a klinikai betegellátás közötti határon.

A program célja biológiai tudomány, orvosi vagy állatorvosi háttérrel rendelkező magas szintű hallgatók számára.

Javasoljuk, hogy a jelentkezés előtt vegye fel a kapcsolatot Dr. Richard Smith program igazgatóval, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a program megfelel-e tudományos céljainak.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ezt az online programot az Edinburgh-i Egyetem és a királyi királyi kórház közösen kínálja. Ez magában foglalja az Egyesült Királyság Intercollegiate Surgical Curriculum- ... [+]

A program leírása

Ezt az online programot az Edinburgh-i Egyetem és a királyi királyi kórház közösen kínálja. Ez magában foglalja az Egyesült Királyság Intercollegiate Surgical Curriculum-t.

Ez a program Önnek először felkészül a Royal College of Surgeons (MRCS) tagságra, további hangsúlyt fektetve a megszerzett tudásra és annak alkalmazására.

A harmadik éves okleveles kutatási projekt lehetőséget nyújt egy akadémiai karrier fejlesztésére is.

Online tanulás

Az online tanulás technológiája teljesen interaktív, díjnyertes és lehetővé teszi Önt, hogy kommunikáljon magasan képzett oktatóinkkal a saját otthona vagy a munkahely kényelméről.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a kétéves, részmunkaidős mesterképzés, amelyet teljesen online tanítanak, az Edinburgh és a Edinburghi Királyi Orvosok Kirendeltsége, valamint a Master of Surgery (ChM ... [+]

A program leírása

Ez a kétéves, részmunkaidős mesterképzés, amelyet teljesen online tanítanak, az Edinburgh és a Edinburghi Királyi Orvosok Kirendeltsége , valamint a Master of Surgery (ChM) mestere.

Az Egyesült Királyság Intercollegiate Surgical Curriculum alapján a Trauma és Orthopedics ChM lehetővé teszi a gyakornokoknak, hogy kiválasszák azokat a speciális modulokat, amelyek relevánsak a kijelölt specialitásukhoz, és támogatják a Royal College of Surgeons (FRCS) testületek ösztöndíját.

A program célja a klinikai képzés mellett a munkahelyi értékelés kiegészítése.

Online tanulás

Az online tanulás technológiája teljesen interaktív, díjnyertes és lehetővé teszi Önt, hogy kommunikáljon magasan képzett oktatóinkkal a saját otthona vagy a munkahely kényelméről.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

A Conservation Medicine olyan feltörekvő fegyelem, amely tanulmányozza az összetett kapcsolatokat és kölcsönhatásokat az állategészségügy, az emberi egészség és az ökoszi ... [+]

A program leírása

A konzervációs orvostudomány egy olyan kialakult terület, amely tovább fejlődik, miközben kifejlesztjük azon képességeinket, hogy tanulmányozzuk az állategészségügy, az emberi egészség és az ökoszisztéma egészsége közötti összetett kapcsolatokat és kölcsönhatásokat. Az 1990-es években reagált a holisztikus és interdiszciplináris megközelítés szükségességére a biológiai sokféleség megőrzésére. Különösen elismerték az egészség megőrzésének fontosságát számos természetvédelmi kérdésben. A konzervációs biológia elveiben megalapított konzervációs orvostudomány az egészségtudomány, az ökológia és a társadalomtudományok hozzájárulását tartalmazza. Ez tekinthető az Egy Egészségnek a biológiai sokféleség megőrzésére való alkalmazásának.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a kétéves részmunkaidős mesterképzés, amelyet teljesen online tanítanak, a Royal College of Surgeons of Edinburgh és az Edinburgh-i Egyetem kínálja, és a Master of Sur ... [+]

A program leírása

Ezt a programot az egyetem szállítja az Edinburgh királyi kollégiumával együttműködve, és elnyerte a Master of Surgery (ChM) díját. A klinikai képzés mellett kiegészíti a munkahelyi képzést.

Az Egyesült Királyság Intercollegiate Surgical Curriculum alapján az érrendszeri és endovaszkuláris műtéten résztvevők számára lehetőséget biztosít a szakterületen releváns témák tanulmányozására, és támogatja a végső szakmai kilépési vizsga felkészítését, mint az FRCS és az FEBU. A tanulmánya lehetővé teszi, hogy javítsa a bizonyítékokon alapuló ismereteit és fokozza a klinikai gyakorlatát.

A program befejezésekor a gyakornokok képesek lesznek:... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programunk végzi a diplomások a tudományos ismeretek és gyakorlati készségeket, hogy végezzen kutatást a feltörekvő területen az állattenyésztés és az "Egy egészség", azá ... [+]

A program leírása

Programunk végzi a diplomások a tudományos ismeretek és gyakorlati készségeket, hogy végezzen kutatást a feltörekvő területen az állattenyésztés és az "Egy egészség", azáltal, hogy alapítványi ismeretek működését az állat testét. Az alapvető állati tudományok alkalmazását az állatorvosi és humán orvoslás, az állattenyésztés és az élelmiszerbiztonság területén vizsgáljuk.

A programot a világhírű Roslin Intézetben tartják, amely a húsvéti bushi campusban a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Egyetem mellett található. Az Intézet személyzetének tagjaként élvezheti a világszínvonalú hírnevét a kutatásban egy élénk, sikeres egyetemi közösségben.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Az állatok állategészségügyi kezelésében az anesztézia (állatok öntudatlansága az eljárások engedélyezésére) és fájdalomcsillapítás (az állat fájdalmas fájdalmának csökke ... [+]

A program leírása

Az állatok állategészségügyi kezelésében az anesztézia (állatok öntudatlansága az eljárások engedélyezésére) és fájdalomcsillapítás (az állat fájdalmas fájdalmának csökkentése) létfontosságú szerepet játszik az állatjólét javításában, valamint lehetővé teszi az orvosi és a sebészeti előrehaladás folyamatos fejlődését.

A tudás és az érzéstelenítés előrehaladása az utóbbi 20 évben jelentős volt. Használhatunk olyan technikákat, amelyekkel a szenzáció helyileg vagy egy testrészen keresztül blokkolható, nemcsak a teljes tudattalanság. A fájdalom elleni küzdelemben rendelkezésünkre áll a kábítószer-kezelési módszerek és módszerei. Az anesztézia mindig kockázatot hordozott, és egyre nagyobb a rendelkezésre álló ellenőrző berendezés, amely segítséget nyújt a test fiziológiai funkciójának megfigyelésében az érzéstelenítés során az állataink morbiditásának és mortalitásának csökkentése céljából.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Az állat-egészségügyi járványtan kulcsfontosságú eleme a betegségek elleni védekezés, az élelmezésbiztonság és az éghajlatváltozás számos globális kihívásában. Következés ... [+]

A program leírása

Az állategészségügyi járványtan kulcsfontosságú eleme a betegségek elleni védekezés, az élelmezésbiztonság és az éghajlatváltozás számos globális nagy kihívásában. Következésképpen javítani kell a betegség mintázatának és dinamikájának megértésére, előrejelzésére és reagálására való képességünket, valamint a kitörések kezelését.

Az R (D) SVS és SRUC partnerség az Egyesült Királyságban az állat-egészségügyi és mezőgazdasági tudományok legnagyobb kutatási teljesítményét hozza létre. Az MSc ennek a gazdag tapasztalatnak és kutatási tevékenységnek az alapja az alapvető biológiai folyamatok (pl. Viselkedés, élettan, immunológia, ökológia) és környezeti és gazdálkodási gyakorlatok (pl. Állattenyésztés, táplálkozás, állattenyésztés) , az állattenyésztési rendszerek előfordulása és elterjedése. Ez lehetővé teszi a betegség összetett környezeti mintáinak alapos megértését, ami elősegíti a betegségek kockázatának és ellenőrzésének előrejelzését. Ez a multidiszciplináris rendszer megközelítés biztosítja Önnek azokat a készségeket, amelyek jelentős hozzájárulást jelentenek az élelmezésbiztonság, az éghajlatváltozás és a betegségellenőrzés kezeléséhez az állat-egészségügyi szakember szerepében.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a kétéves, részmunkaidős mesterképzést az Edinburgh-i királyi kollégium és az Edinburgh-i Egyetem közösen kínálja, és teljesen online tanít. Mindkét intézmény jóval ko ... [+]

A program leírása

Ez a kétéves, részmunkaidős mesterképzést az Edinburgh-i királyi kollégium és az Edinburgh-i Egyetem közösen kínálja, és teljesen online tanít. Mindkét intézmény jóval korábban összefogta a díjnyertes mesterképzést a korai sebészi képzés támogatására, és továbbra is a műtét egyik erős márkája.

A tapasztalt oktatók - az összes vezető orvostudományi szakember tanítják -, és hozzáférést kapnak a jól definiált és menedzselt tanulási erőforrásokhoz és oktatási anyagokhoz, beleértve egy páratlan online könyvtárat.

A bemutató esetek magukban foglalják a technikai készségeket és eljárásokat, valamint az alapvető ismereteket és a klinikai készségeket.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ezt a programot az egyetem szállítja az Edinburgh királyi kollégiumával együttműködve, és elnyerte a Master of Surgery (ChM) díját. A klinikai képzés mellett kiegészíti a ... [+]

A program leírása

Ezt a programot az egyetem szállítja az Edinburgh királyi kollégiumával együttműködve, és elnyerte a Master of Surgery (ChM) díját. A klinikai képzés mellett kiegészíti a munkahelyi képzést.

Az Egyesült Királyság Intercollegiate Surgical Curriculum alapján az érrendszeri és endovaszkuláris műtéten résztvevők számára lehetőséget biztosít a szakterületen releváns témák tanulmányozására, és támogatja a végső szakmai kilépési vizsga felkészítését, mint az FRCS és a FEBVS. A tanulmánya lehetővé teszi, hogy javítsa a bizonyítékokon alapuló ismereteit és fokozza a klinikai gyakorlatát.

A program befejezésekor a hallgatók képesek lesznek:... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ez a program az őssejtekre, a neurodegeneratív betegségekre, a regenerálódásra és a modellekre (állatokra és sejtekre) összpontosító csúcstechnológiás neuroscienciát kíná ... [+]

A program leírása

A demencia (köztük egy sor neurodegeneratív betegség, mint például az Alzheimer-kór) a közelmúltban lett a vezető halálok az Egyesült Királyságban. Az őssejtek egy új és viszonylag fiatal tudományos kutatási ág, amely nemcsak a terápiák lehetőségeit képes megtartani, hanem képes ezeknek a kifejezetten emberi betegségeknek a pontos modellezésére.

Ez az egyedülálló program a diákok valós pillantásait kínálja a betegek, a gondozók, a tudósok és számos egészségügyi szakember között, beleértve a világ vezető szakértőit ​​a neurológiai megbetegedések hatásairól.

Ez a program az őssejtekre, a neurodegeneratív betegségekre, a regenerálódásra és a modellekre (állatokra és sejtekre) összpontosító csúcstechnológiás neuroscienciát kínál. Továbbá a betegek bevonása és fontosabb gondozóik, valamint a betegségeknek az egyénekre gyakorolt ​​valódi hatása közös programot jelent a program során, ami valóban egyedi és kivételesen újszerű.... [-]

Egyesült Királyság Edinburgh
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Skócia, EH3 9HA GB
Social Media