The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Orvosi és Állatorvosi Főiskola két iskola. Ezek az Edinburgh Orvosi Iskola és a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola.

Együtt egyedülálló csoportot alkotunk az Egyesült Királyságban, ahol a fogorvosok, az orvosok és a biomedikai tudósok együtt dolgoznak, és tanulmányozzák a népességünket érintő betegség gyakori okait. A mi egyetemeink, struktúránk és oklevelünk megszervezése biztosítja, hogy a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola és az Edinburgh Orvosi Iskola emberei ugyanazt a levegőt léptessék ki, projekteket tervezzenek és tanítanak szakterületükön.

Állatorvos

Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola

Az Egyesült Királyság legmagasabb rangú állatorvosi iskolája a 2014-es kutatási kiválósági keretrendszerben, a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola világelső az állatorvosi oktatásban, kutatásban és gyakorlatban. Kiváló állat-egészségügyi oktatást nyújtunk díjnyertes tananyag, innovatív tanítási módszerek és interdiszciplináris környezet segítségével. Első helyen álltunk a hét brit állatorvosi iskola között a kutatási minőséggel kapcsolatos kutatások során a 2008-as kutatási értékelési gyakorlatban, megerősítve az iskola kiemelkedő nemzetközi hírnevét. Klinikai szolgáltatásaink - Kis- és nagyüzemi állatok kórháza - a legfontosabb klinikai központok közé tartoznak az Egyesült Királyságban.

Edinburgh Orvosi Iskola

Edinburgh Orvosi Iskola három Deaneries-ot szervez. Ezek a Biomedical Sciences, a Clinical Sciences és a Molecular, Genetic and Population Health Sciences.

Az MBChB program és más biomedikai alapképzési és posztgraduális programok oktatása a három Deaneries-n keresztül történik. A megfelelő egyének - mind klinikai, mind nem klinikai - összekapcsolásával katalizálja és létrehozza azokat a lehetőségeket, amelyekkel izgalmas munka alakulhat ki, amely különbséget tesz az emberek életében. Az Edinburgh Orvosi Iskola első osztályú oktatást nyújt az első osztályú létesítményekben izgalmas emberekkel, akik élvonalbeliek.

Kiváló tapasztalatot kínálunk egy olyan környezetben, ahol a kutatást elkötelezett és üldözi. A kutatás fontos eleme az egyes diákok életének, mint egy olyan gondolkodásmód megértésének eszköze, amely felkészíti őket arra, hogy pozitív változást érjenek el az emberiség számára.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Biomedical Sciences

Az úttörő kutatások elvégzésére a Biomedical Sciences a Kognitív és Neurális Rendszerek Központját, a Integráló Élettani Központot, a Neuro-degeneráció Központot és a Fertőzés és Járványtani Orvososztást vezeti.

Hozzájárulunk az interdiszciplináris kutatáshoz ezekkel a kapcsolt központokkal: az Edinburgh fertőző betegségekkel, az Edinburgh Neuroscience-szel, a Muir Maxwell Epilepszia Központtal, a Patrick Wild Center-szel és a Pharmacology, Toxicology and Therapeutics-szel.

A Deanery kutatási témái:

  • Gének és fejlődés
  • Membránbiológia
  • Neurális kontrollrendszerek
  • Megismerés, tanulás és szinaptikus plaszticitás
  • Neuropharmacology
  • Alapvető és klinikai virológia
  • Bakteriális patogenezis és kemoterápia

A Deanery is a biomedical teaching organisation (BMTO), amely létfontosságú szerepet játszik a közigazgatás, koordináció és végrehajtása egyetemi oktatás.

A BMTO felelős a BSc Orvostudományi Programért, valamint a Biológiai Tudományok, Orvostudományok és Állatorvos-tudományok Számos kitüntetés programjaival, valamint 14 egyetemi hallgatók biomedikai tudományaival.

Állatorvos

Edinburgh Medical School: Klinikai tudományok

A klinikai tudományok hosszútávú nemzetközi kutatási profilja a Kardiovaszkuláris Tudományok Központja, a Klinikai Agykutató Központ, a Gyulladáskutató Központ, a Regeneratív Orvosok Központja, a Reproduktív Egészségügyi Központ, az Edinburghi Posztgraduális Fogászati ​​Intézet és a Divízió Egészségügyi Tudományok.

A legfrissebb brit kutatási értékelési gyakorlatban a klinikai orvostudomány az egész Egyesült Királyságban 28 beadványból tette ki a legmagasabb pontszámot.

A Deanery elsősorban a Little France-n alapul.

A Little France-ban a kancellár épülete, a Queen's Medical Research Institute és a Regeneratív Orvostudományi Centrum a legkorszerűbb oktatási és kutatási lehetőségeket kínál az Edinburgh Royal Infirmary és az Edinburgh BioQuarter biomedikai kutatópark mellett.

Más Deanery oldalak az Edinburgh Sick Gyermekkórház, a Nyugati Általános Kórház, a Royal Edinburgh Kórház és a Lauriston Place.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Molekuláris, genetikai és népegészségügyi tudományok

A Molekuláris, Genetikai és Népes Egészségtudományi Intézet az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet, a Népegészségtudományi és Informatikai Usher Intézet, az Edinburgh Klinikai Kísérleti Osztály és a Pathológiai Osztálya.

Az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet az MRC Humán Genetikai Egységet, az Edinburgh-i Rákkutató Központot és a Genomikai és Kísérleti Orvostudományi Centrumot foglalja magában.

Az Usher Népegészségtudományi és Informatikai Intézet a Népegészségtudományi Centrumot, az Orvosi Informatikai Központot és a Globális Egészségkutató Központot tartalmazza.

A Deanery az Edinburgh Klinikai Kísérleti Egységet (ECTU) is ellátja, amely a közelmúltban teljes körű regisztrálást kapott az Egyesült Királyság Klinikai Kutatási Konzorciummal, és elnyerte az MRC klinikai vizsgálatok módszertani hub státuszát és a patológiai osztályt.

Helyszínek

Edinburgh

Address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

EH3 9HA Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság

Programok

Az intézmény további kínálata: