School of Dentistry - University of Dundee

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Fogorvosi Iskola a Fő egyetemi Campus szívében helyezkedik el, ezért a fogorvosi posztgraduális hallgatók közel állnak az egyetem más részein található kutatókhoz és kutatási lehetőségekhez, valamint a könyvtári, szabadidős, kulináris és sportlétesítményekhez.

A fogorvosi posztgraduális hallgatók Dundee-ben részesülnek a legkorszerűbb kutatások kitettségéből egy jól megalapozott kutatási környezetben az egész tanulmányi időszakban. Kiváló klinikai lehetőségek is vannak azok számára, akik megtanították a klinikai programokat. A világ sok részén dolgozó posztgraduális hallgatók szoros, integrált környezetben dolgoznak az iskolán belül, aktív kutatási kultúrával

A skót és az egyesült királyság különböző részein élő otthoni hallgatók mellett jelenleg Szaúd-Arábia, Egyiptom, Szíria, Jordánia, Irak, Bahrein, Nigéria, Szingapúr és Új-Zéland posztgraduális PhD kutató hallgatói vannak, és ezek a hallgatók kollégákkal együtt dolgoznak az egész világon a népszerű tanított mesterképzéseken a Prosthodontics (MDSc) és a rákkutatás (MSc).


A Dundee Fogorvosi Iskola hat tanított posztgraduális programot kínál Önnek. Ezek közé tartoznak az MDSc a Prosthodontics, MRes Orális Rák, MFOdont a Forensic Odontológia, MSc Ortodoncia, MSc Orális Biológia és az MDPH a Fogászati ​​Közegészségügy. A MRes MFOdont, az MDPH és az iskolán belül kollégákkal együtt kerülnek átadásra. Van egy élénk közösség a posztgraduális hallgatók a Fogorvosi Iskola mind a tanított és a kutatási programok, valamint a nemzetközileg elismert kutatók és klinikusok részt vesz a tanulmányi programok.

Posztgraduális hallgatói társadalom

Az újonnan alakult Dundee Fogorvosi Posztgraduális Diákok Társasága (DDPSS) egy hallgatói posztgraduális társadalom, amelynek célja a posztgraduális hallgatóknak a fogorvosi területen folytatott tanulmánya, melynek keretében a tanórán kívüli tudományos és társadalmi lehetőségek állnak rendelkezésre.

A DDPSS tagjai a posztgraduális hallgatók a Dundeei Egyetem fogorvosi iskolájában, teljes és részmunkaidőben. Csoportként arra törekszünk, hogy:

  • támogatják a fogorvoshoz kapcsolódó posztgraduális hallgatókat
  • posztgraduális hallgatói képviseleti testületet biztosítanak
  • fórumot biztosít a belső és külső hangszórók számára
  • felajánlja a készségfejlesztés esélyeit; átruházható és technikai jellegű
  • olyan informális légkör kialakítása, ahol a posztgraduális hallgatók találkozhatnak projektjeik megvitatásában, és megosztják egymással az elképzelésekkel és megközelítésekkel a gyakran tapasztalt problémákat, lehetőséget nyújtanak a posztgraduális hallgatóknak arra, hogy hivatalosan adjanak kutatási frissítéseket
  • előmozdítja a kutatási kultúrát, lehetővé téve a posztgraduális hallgatók számára, hogy szociálisan és hálózatba keverjenek a fogorvostudomány más kutatói hallgatóival

Mindent megteszünk szemináriumok, társadalmi események, sportversenyek stb. Tartásával.

Reméljük, hogy találkozunk a következő eseményen!

Helyszínek

Dundee

Address
Nethergate, Dundee DD1 4HN, United Kingdom
Dundee, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket