Queen Mary University of London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Barts és a London hosszú és híres története van. Az orvosi iskola a tizennyolcadik század óta tanítja a hallgatókat, és mindig is az orvosi oktatás élvonalában volt

129941_blue-and-silver-stetoscope-40568.jpg

Anglia első orvosi iskolája

Az angliai első rendeltetésű orvosiskola, a London Kórház Orvosi Főiskola 1785-ben nyitott, és úttörő szerepet játszott egy új típusú orvosi oktatásban, amely elméleti és klinikai készségeket nyújt.

A Szent Bartholomew kórházában 1791-ben egy célra előkészített előadó-színházat építettek, és 1822-ben a kormányzó jóváhagyta az orvosi oktatás biztosítását a kórházban. A Londoni és a St Bartholomew's mindkét kollégiuma 1900-ban a Londoni Egyetemen alapító testületekké váltak.

A Fogászati Iskola 1911-ben nyílt meg a Londonban, megszerezte az új Fogászati Intézetet és bővítette a hallgatói létszámot az 1960-as években.

A két orvosi főiskola szoros kapcsolatot alakított ki az orvosi oktatás királyi bizottsága után 1968-ban, és ezzel párhuzamosan új kapcsolatok alakultak ki az akkori Queen Mary Főiskolával. 1989-ben a két orvosi kollégium preklinikai oktatását egyesítették és a Mary Mary királynő Alapgyógyászati épületében helyezték el.

A két főiskola csak 1995-ben formálisan egyesült Queen Mary University of London .

130309_rsz_qm0156.jpg

Helyszínek

London

Address
Mile End Rd, Bethnal Green
E1 4NS London, Anglia, Egyesült Királyság

Victoria

Address
Triq l-Arċisqof Pietru Pace
VCT 2520 Victoria, Málta

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket