University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Főiskola Orvosi és Fogorvosi Kar a University of Birmingham egy nagy nemzetközi kutatási központként és az oktatás az orvostudományban, az orvostudomány, fogászat, gondozás és rehabilitáció. Összehozza az egészségügyi ellátáshoz kapcsolódó kutatás és az oktatás, a testület az alábbi öt iskola: Rák Intézet, Klinikai és Kísérleti Orvostudományi Fogászat, Egészségügyi és Népesedési tudományok, and Immunity és fertőzés.

A fő bázisa a testület fekszik közvetlenül a fő campus az egyetem és az új Queen Elizabeth Kórház, Egyetemi Klinikák birminghami NHS Foundation Trust. További fő NHS Trust épületek is ugyanazon a campus többek közt Birmingham Női Kórház és a Borbolya (Pszichiátriai) Kórház. Mi vagyunk a legnagyobb az öt egyetem főiskola több, mint 1400 munkavállalót foglalkoztat.

oktatás A testület egy lenyűgöző portfólióját graduális és posztgraduális oktatott és kutatási programok. Programok minden szinten szállítja néhány az Egyesült Királyság legtekintélyesebb orvosok és egészségügyi szakemberek, hogy az Ön számára a lehető legjobb tanulási tapasztalat. A széles körű szakmai továbbképzési (CPD) képzés is elérhető pár óra alatt a néhány hét, hogy töltse fel a képességeket és ismereteket, és elromlik a játék. A legtöbb kurzus kínálnak a mi helyszíni konferenciatermek, a Központ szakmai fejlődés, amely számos találkozót, képzést és szekcióterem, a korszerű AV berendezés és üzleti létesítmények küldöttek.

A testület szoros kapcsolatban áll a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat, jótékonysági szervezetek, sportszervezetek és a magánszektor egészségügyet. Ez megkönnyíti a kutatási valódi fejlődéséhez betegellátást. A testület szorosan együttműködik számos oktató kórházak, háziorvosi trösztök és képzési gyakorlat az egész angol West Midlands. A diákok arra ösztönzik, hogy bővítsék tudásukat és tapasztalataikat a dolgozó széles körű szervezetek és éli a változatos kultúrák és a demográfia, a West Midlands.

Helyszínek

Birmingham

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Address
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT Birmingham, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 121 414 3858

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok