Hivatalos Leírás

A Glasgow Caledonian Egyetem egy megkülönböztető, befogadó és előretekintő egyetem, amely elkötelezett a társadalmi jólét előmozdítására irányuló közös küldetése iránt. A felsőoktatás nemzetközi kiválósági központjává váltunk, a diplomásokban foglalkoztathatóságot és globális állampolgárságot támogatva. Mi nyerünk díjat a támogatói és elkötelezettségünkért a diákok tapasztalataiért, miközben innovációkat nyújtunk világszínvonalú kutatásaink révén a kulcsfontosságú erősségi területeken. Van egy hagyományunk, hogy kiterjesztjük a felsőoktatáshoz való hozzáférést a tehetséges egyének számára a hátterükre való tekintet nélkül, és szellemi és társadalmi tőkéjüket a Skóciában és nemzetközi szinten működő közösségek javára használjuk fel.

A Glasgow Caledonian University (GCU) egy élénk, innovatív és több díjnyertes Egyetem a Közös Jóért.

Célunk, hogy olyan módon járuljon hozzá a társadalomhoz, amely még mindig magába foglalja az egyetem hagyományos szerepét. A GCU-k A közös jó elkötelezettség életre keltik és a hallgatók és a személyzet biztosítja az egyetemi iskolák és osztályok között.

Üdvözöljük az Egészségügyi és Élettudományi Iskolában

Az Egészségügyi és Élettudományi Iskola, a GCU három egyetemi iskolájának egyike az Élettudományok, a Pszichológia, a Szociális Munkák és a Szövetséges Egészségtudományi és az Ápolási és a Közösségi Egészségügyi Minisztérium szervezeti egységeit egyesíti.

Az Egészségügyi és Élettudományi Iskola munkatársaival, hallgatóival és külső érdekeltjeivel együttműködve egységes szemléletet teremtett, melynek célja a 2020-as egyetemi stratégia teljesítése, a kiválóság, az elkötelezettség és az energia beillesztése az iskolai élet minden aspektusába.

Iskolánk egyesíti az Élettudományok, a Pszichológia, a Szociális Munkák és a Szövetséges Egészségtudományi és az Ápolást és a Közösségi Egészségügyi osztályokat. A tanszékek közötti együttműködés lehetővé teszi az iskola számára, hogy páratlan skálájú oktatási programokat és rugalmas szállítási lehetőségeket kínáljon, kutatást, különféle képzési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtson az egészségügyi, szociális és élettudományi szektorokban.

Az iskola több mint 280 akadémikus, köztük professzorok, olvasók, posztdoktori kutatók és kutatási asszisztensek. Kiemelkedő 93% -os hallgatói elégedettséget kaptunk a legutóbbi Nemzeti Tanulói felmérésben. Több mint 4000 diák van a világ minden tájáról, köztük az Egyesült Királyság, Kanada, Mianmar, Indonézia, Kuvait, Szaúd-Arábia és Banglades. Ők a tudományos közösségünk nagyra értékelt és szerves részét képezik.

Elkötelezettek vagyunk az innovatív, vonzó és interperszonális oktatás iránt minden diákunk számára. Ezt támasztja alá világszínvonalú létesítményeink és legmodernebb kutatásaink. Módszertanunk sikerességét kiemelkedő nemzeti hallgatói felmérésünk bizonyítja.

Kutatási kiválóság

Kiválóság a tanításban és a kutatásban, a felsőbb tudósok, támogató és ösztönző tanulási környezet számos területen - az Élelmiszer-biotudományoktól az ápolásig.

Kutatásunk

A 2014-es REF-ben az Egyesült Királyság legmagasabb 20-ban rangsoroltuk az egészségügyi kutatásokat a világ vezető és nemzetközileg is kiváló standardjai között. Tudjon meg többet a díjnyertes tudósainkról és élénk kutatói közösségünkről.

Szolgáltatásaink

A hallgatóknak és a vállalkozásoknak hozzáférést biztosítanak a legmodernebb oktatási és kutatási létesítményekhez valamennyi részlegünkben.

Osztályaink

Az Egészség- és Élettudományi Iskola és a hozzá kapcsolódó Alkalmazott Egészségügyi Kutatóintézet erőssége a szakmai szaktudásunk, a multidiszciplináris team-alapú szolgáltatásnyújtás, valamint a szabályozási normák szigorú betartása, amelyek a nyilvánossággal, a kereskedelmi és nem kormányzati szervezetekkel.

Iskolánk elkötelezettségét a kiválóság és az együttműködés terén biztosítja, hogy az egyetemi, posztgraduális és kutatási gyakorlat és tudás élvonalában állunk, melyet az egyéni és kollektív kívánság ösztönöz, hogy hozzájáruljon az egészség és a jólét javításához.

Iskolánk széleskörű elméleti ismereteket, gyakorlati készségeket és oktatási szerepvállalást kínál a közösségi közösségben az üzleti életben és az ágyban, és vissza a közösségbe, valamint támogatja az emberek és létesítmények folyamatos befektetését.

Az iskola három részlegből áll, amelyek az egyetemi témakörökre vannak felosztva:

 • Ápoló és Egészségügyi Minisztérium
 • Pszichológia, Szociális Munka és Szövetséges Egészségtudományi Tanszék
 • Élettudományi Tanszék

Gyakorlat akadémiai karrier

Az Egészség és Élettudományi Iskola alapelve, hogy támogassuk a Praktika / Klinikai Akadémiai Karrier támogatását az összes tudományágban. Ezek be vannak ágyazva a Közös Vegyünk felé irányuló küldetésünkbe, és alátámasztják elkötelezettségünket annak biztosítására, hogy ez a klinikai és akadémikus gyakorlat ösztönözze a tanulásunkat és a kutatásainkat.

Célunk, hogy iskolánkat nemzeti és nemzetközileg elismert kiválósági központként alakítsuk ki, a Klinikai Akadémiai Kutatói Karrier és a Gyakorlat Oktatási Akadémiai Karrierekkel, amelyek kulcsfontosságú elemei ennek a jövőképnek.

Az iskola klinikai szakemberei sikeresen integrálják a klinikai ismereteket, készségeket, kutatást és oktatást szakterületükön a betegek / ügyfelek és a tanulók javára, és javítják a szolgáltatás nyújtását.

Az Egészségügyi és Élettudományi Iskola Klinikai Akadémiai Kutatói Karán és Gyakorlati Pedagógiai Karán keresztül valós kutatást és oktatást folytat a valódi dilemmáknak a gyakorlatban való megválaszolásában és a szolgáltatási és gondozási feladatok élvonalában álló személyek által felvetett kérdésekben. A gyakorlat vezet a tanulás és a kutatás, és a kutatás bizonyítékokat valósít meg a gyakorlatban, hogy a betegek / ügyfelek, közösségek, egészségügyi és szociális ellátási szolgáltatások.

Támogató gyakorlat akadémiai karrier

A klinikai akadémiai kutatási és gyakorlati oktatás Az akadémiai szakemberek az Egészség- és Élettudományi Iskola valamennyi tudományágát képviselik, és az Alkalmazott Egészségkutató Intézetben bevett kutatócsoportok tagjai, valamint kapcsolódó infrastrukturális és kutatási hatásai. Kulcsszerepet tölt be a fontos kutatási kérdések kialakításában a gyakorlatban és az új bizonyítékok biztosításában, a szolgáltatások nyújtásában, valamint az egészségügyi és szociális gondozási politikában. Az iskola gyakorlati / klinikai akadémiai kutatásokat folytat és gyakorolja az oktatást az egyetemi oktatók számára az alábbi területeken:

 • Gondozás
 • Szociális munka
 • Pszichológia
 • Fizikoterápia
 • Foglalkozásterápia
 • lábápolás
 • Radiológia
 • Vision Sciences - Optometria, Orthoptics
 • Üzemviteli részleg gyakorlata

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A GCU Diagnostic Imaging minősítése világszerte elismert, és lehetővé teszi, hogy regisztráljon a Health and Care Professions Council (HCPC) és a Society of Radiographers ... [+]

A diagnosztikai radiográfusok az emberi test képét állítják elő és értelmezik. A diagnosztikai képalkotás központi szerepet játszik az egészségügyben, és döntő fontosságú a trauma és a betegség diagnózisában és kezelésében.

A GCU Diagnostic Imaging minősítése világszerte elismert, és lehetővé teszi, hogy regisztráljon a Health and Care Professions Council (HCPC) és a Society of Radiographers.

A skóciai diagnosztikai radiográfusok többsége végzett a GCU-tól, és rendelkezik a modern egészségügyi és szociális ellátáshoz szükséges gyakorlattal, ismeretekkel, kompetenciákkal és jellemzőkkel. Hozzáférhet egy dedikált röntgen-készlethez, amely szimulálja a gyakorlatot.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A farmakológusok létfontosságú szerepet játszanak az emberi és állati egészségeket javító új gyógyszerek felfedezésében és fejlesztésében. ... [+]

A farmakológusok létfontosságú szerepet játszanak az emberi és állati egészségeket javító új gyógyszerek felfedezésében és fejlesztésében.

Ez a program magában foglalja a gyakorlati munka nagy részét, beleértve egy ötnapos gyakorlati molekuláris biológiai műhelyt, amely az elméletet és a gyakorlatot ötvözi, hogy felkészítse a laboratóriumi ismeretekre a munkaadók igényeit. Meg fogod érteni, hogy a test hogyan működik, mi a baj a betegségben, és hogyan lehet ezeket a betegeket kezelni.

A sikeres brit gyógyszeripar 70 ezer embert foglalkoztat és további 250 000 munkahelyet generál a kapcsolódó iparágakban. Skóciában az egészségügyi ágazatok és a biotechnológiai ágazat bővülése azt jelenti, hogy a diplomások iránti kereslet ezen a területen jelenleg meghaladja a kínálatot.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A program befejezésekor Ön jogosult az Egészségügyi és Ápolási Tanács (HCPC) nyilvántartásba vételére. ... [+]

Akár a kórházban, a közösségben, az iparban, az iskolákban, a sportban, a köz- vagy a magán egészségügyi környezetben dolgozik, a fizioterapeuták segítenek az embereknek a fizikai nehézségek leküzdésében a mozgás és a működés helyreállításához a lehető legközelebb. A gyógytornászok kulcsfontosságú tagjai az egészségügyi csapatnak, amely egy kihívásokkal teli és jutalmazó szakmában dolgozik.

Célunk, hogy fejlesszék a diplomásokat az értékekkel és készségekkel, hogy innovatív és problémamegoldó szakemberekké váljanak. Tudományos szemléletet alakít ki, és különböző helyzetekben foglalkozik a betegekkel; a neurorehabilitációtól a musculoskeletalistól a légzőszervi ellátásig és az iparig.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A diplomások jogosultak jelentkezni a Szakmai Terapeuta Kollégiumához és regisztrálni az Egészséggel ... [+]

A foglalkozási terapeuták sokféle emberrel dolgoznak, hogy segítsenek eljutni a lehetőségeikben és szerezzenek annyi függetlenséget, amennyit csak tudnak.

A fizikai vagy szellemi fogyatékossággal élők számára a mindennapi feladatok nehézkesek lehetnek. Azonban tevékenység révén a foglalkozási terápia lehetővé teszi az emberek számára, hogy produktívebb és élvezetesebb életet éljenek.

A Foglalkozási Terapeuta Világszövetsége szabványainak való megfeleléshez legalább 1000 óra gyakorlás szükséges. A Skócia egyik legmagasabb szakképzett munkaeroterapeuta-szolgáltatójaként a GCU innovatív a gyakorlatban elhelyezett tapasztalatok terén, ami munkahelyteremtést eredményez az új gyakorlati területeken.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ezt a programot az UK Chiropodists and Podiumok és az UK Health jóváhagyja ... [+]

Azok a betegek, akiknek a lábuk vagy alsó végtagjaik problémái vannak, szakértői gondoskodást és figyelmet igényelnek. A pedikűrök független, magasan képzett szakemberek, akik képesek mind a lábfejeket, mind az alsó végtagokat érintő problémák diagnosztizálására és kezelésére.

Célunk kreatív, innovatív és gyakorlott pletykák gyakorlása, kommunikációs és gondoskodó hozzáállás a betegek. Gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a klinikai környezetben, megfigyelheti és együttműködhet a képzett és tapasztalt, világhírű kutatók mellett.

Ezt a programot az UK Chiropodists and Podiumok és az UK Health jóváhagyja

Ez az egyetlen Podiatry program az Egyesült Királyságban, hogy felajánl egy HCPC által jóváhagyott nemzetközi akadémiai csereprogramot. Ez a La Trobe Egyetem, Melbourne, Ausztrália.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A GCU a skóciai terápiás radiográfiai oktatás legnagyobb szolgáltatója. A tanári csapat szorosan együttműködik a kollégákkal az NHS-ben. ... [+]

A terápiás radiográfusok magasan képzett szakemberek, akiknek alapvető szerepe van a rákos betegek kezelésében. Radioterápiás kezelést nyújtanak a legmodernebb berendezésekkel.

A radioterápiás radiográfusok az egészségügyi szakember részeként dolgoznak, és részt vesznek a radioterápiás betegkezeléssel kapcsolatos döntésekben. A rákos utazás során gondoskodnak a betegek és családjaik gondozásáról és támogatásáról.

A GCU a skóciai terápiás radiográfiai oktatás legnagyobb szolgáltatója. A tanári csapat szorosan együttműködik az NHS gyakorlati kollégáival és szakmai testülettel annak biztosítására, hogy a program releváns és naprakész legyen.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Kínálunk egyetlen orvosbiológiai tudományi programot elhelyezése Glasgow-ban, amelyet a Health and Care professions Council (HCPC) hagy jóvá, és akkreditált az Institute ... [+]

Akkreditálta: HCPC IBMS RSB

A biomedikai tudósok laboratóriumi vizsgálatokat végeznek a GP-k és más egészségügyi szakemberek által elemzett példányokra.

A biomedikai tudomány létfontosságú a betegség klinikai diagnózisához és a betegek pontos kezeléséhez, valamint az NHS és más egészségügyi ágazatok működéséhez.

Kínálunk egyetlen orvosbiológiai tudományi programot elhelyezése Glasgow-ban, amelyet a Health and Care professions Council (HCPC) hagy jóvá, és akkreditált az Institute of Biomedical Science (IBMS).

Megszerzi azokat a tudást és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy biomedikai tudós legyenek, beleértve a celluláris patológiát, a klinikai biokémiát, a hematológiát és a klinikai mikrobiológiát. A program kulcsfontosságú ereje egy munkahelyi elhelyezés egy skót kórházban.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A leghosszabb fogyatékosságú dietetikai program Skóciában, amelyet a British Dietetic Association és a Health and Care Professions Council (HCPC) akkreditál. ... [+]

Az emberi táplálkozás és a dietetika a táplálkozás tudományának alkalmazása a betegségek megelőzésére és kezelésére, valamint az egészség előmozdítására.

A GCU a legrégebben működő Dietetics programot nyújtja Skóciában. A fiziológia, a biokémia, a farmakológia és az élelmiszer-tudomány tanulmányozásából nyert táplálkozás és anyagcsere alapos ismerete, a pszichológia és a szociológia befolyásoló aspektusainak elismerése.

A program erős gyakorlati középpontjában az oktatói, táplálkozási laboratóriumi és klinikai szimulációs laborok, valamint az elhelyezés problémamentes tanulásának központjai vannak.

A programot a British Dietetic Association és a Health and Care Professions Council (HCPC) akkreditálja. A HCPC regisztrációhoz való jogosultsághoz vezet (a hallgatóknak 1000 órányi klinikai elhelyezést kell teljesíteniük), és követi a British Dietetics Association által meghatározott alaptantervet.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A GCU Optometry programját úgy tervezték, hogy elméleti és gyakorlati képzést biztosítson a fejlett klinikai készségekkel rendelkező diplomások megszerzéséhez, amelyeket ... [+]

A GCU Optometry programját úgy tervezték, hogy elméleti és gyakorlati képzést biztosítson a fejlett klinikai készségekkel rendelkező diplomások megszerzéséhez, amelyeket független szakemberekként fognak használni.

Az optometrikusok szemészeti szakemberek, akik észlelik a látási problémákat, és előírják és illeszkednek a szemüvegekhez, kontaktlencsékhez és egyéb vizuális segédeszközökhöz. Az optometrikusok különböző szemkörüli állapotokat is érzékelnek és kezelnek, mint például a glaukóma és a korral összefüggő makula degeneráció.

Skóciában az optometrikusok kiterjesztett egészségügyi ellátással rendelkeznek, mint az Egyesült Királyságban. Az a speciális tudás és klinikai készség, amelyet az optometrikusoknak teljesíteniük kell, a négyéves Optometry programunk középpontjában áll.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Az Orthoptics tanulás érdekes és kihívást jelent, és a foglalkoztatási lehetőségek kiválóak. A képesítés világszerte elismert. ... [+]

Az ortopédák olyan szövetséges egészségügyi szakemberek, akik a szemkörülmények széles körének diagnózisára és kezelésére specializálódnak.

A szem megértése és az agy szerepe a vizuális élményben kulcsfontosságú az orthotikus munkához. Az ortotiszták olyan betegek gondozásában és kezelésében dolgoznak, akik rossz látás- és állapotfeltételeket mutatnak, beleértve az agyi sérüléseket, a cukorbetegséget, a stroke-ot, az alacsony látást és a glaucomát.

Az Orthoptisták szorosan együttműködnek a szemészek és optometrikusok, valamint a gyermekorvosok, neurológusok, óvodapedagógusok, egészségügyi látogatók, endokrinológusok és más, egymással összefüggő egészségügyi szakemberek számára a multidiszciplináris ellátásban.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Rugalmas program, amelynek célja az ápoló szakemberek számára, akik fejlett képesítést keresnek. ... [+]

A szakképzett ápolónők szakmai továbbképzési programja, akadémiai végzettségeik fokozatú vagy méltóságú végzettségre való felkészítése; vagy diplomás bizonyítványt szerezni. A többszörös szállítási módszerek és a modulok széles választéka rugalmasságot nyújt a hazai és nemzetközi piacok széles választékához. Az odaítélési útvonalak testre szabhatók az egyéni szakemberek személyes fejlesztési szükségleteinek kielégítésére, a szolgáltatásfejlesztés operatív igényeire és stratégiai igényeire.

Miért válassza ezt a programot?

Szakemberek vagyunk az ápolás mind a négy területén (felnőtt, gyermek, tanulói fogyatékosság és mentális egészség), valamint egészségügyi ellátást, szülészetet és közegészséget.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A BSc (Hons) Felnőtt Nevelési fokozat a GCU-tól. Nagyon versenyképes és a diplomások megy végbe, hogy élvezze a karrier széles skáláját az NHS-ben. Ez a 4 éves fokozata l ... [+]

A felnőttoktatás dinamikus, kifizetődő és magasan képzett gondoskodó és együttérző karrier. Különféle készségeket fog kifejleszteni, amelyek az egészségügyi oktatást az egyénektől a különböző háttérektől fogva nyújtják, hogy több akut vagy hosszú távú állapotban lévő emberek komplex gondozását biztosítsák.

A program célja, hogy olyan ápolókat fejlesszen ki, akik képesek személyközpontú, biztonságos és hatékony gondozásra, más szakmákkal és ügynökségekkel együtt dolgozni egy folyamatosan változó és összetett egészségügyi környezetben.

Különböző klinikai elhelyezéseket fog tapasztalni, és sokféle technikával és megközelítéssel tanul. A kurzus 50% -át, a közösség- és kórházi elhelyezéseket, valamint független és önkéntes szektorbeli tapasztalatokat fogja vállalni.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vegye ki a 4 éves BSc (Hons) Gyermek ápolás diplomát, és vegyen részt a gyakorló elhelyezésekben a legkülönfélébb beállításokban, még nemzetközi elhelyezések is rendelkez ... [+]

Akkreditálta: NMC

Az egészségügyi szakember szerves részeként a gyermeknevelők a szüléstől a fiatal felnőttéig gondozást nyújtanak a gyermekek és családjaik számára. A gyermeknevelők széles körben alkalmazzák az intenzív osztályoktól és a családi otthonoktól az ellátást a globális vészhelyzetekben.

Az egészségügyi szakemberek által kínált szakmai tanfolyamokon dolgozó diákok közötti inter-szakmai tanulás ösztönözni fogja tudatosságát a szélesebb értelemben vett multidiszciplináris csapat szerepével és felelősségével, valamint elősegítheti a csapat munkaképességét.

Diáknőként különböző helyszíneken végezhet el gyakorlást, beleértve az új Glasgow Gyermekkórházat, a közösség ápolását és az iskolai ápolást. Ezeket a tapasztalatokat az elméleti ápolási ismeretek és a GCU legmodernebb interprofesszionális klinikai szimulációs központjában kifejlesztett gyakorlati tapasztalatok támasztják alá.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ez a program egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak, hogy tanulmányozzák a gondozás kézbesítését a gyakorlat két területén, a fogyatékkal élő tanulók és a gyermekek kö ... [+]

Az ápolási ellátás számos modern egészségügyi ellátásban valósul meg. A befogadott ápolóknak minden gyakorlati területre fel kell készülniük a betegek, a szolgáltatás igénybevevői és gondozóik igényeinek kielégítésére, a nyilvánosság elvárásainak megfelelően, hogy képesek legyenek megfelelni a kihívásoknak és megfelelni az ellátás iránti igénynek egy modern és komplex egészségügyi rendszer.

Ez a program egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy tanulmányozzák a gondozás kézbesítését a gyakorlat két területén, a fogyatékkal élők és a gyermekek tanulásában, és úgy alakítják ki, hogy mindkét területen az elméleti és a gyakorlati modulok széles skáláját nyújtsák.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ez az ápolói végzettség 4 évig tart, és gyakorlati tapasztalattal és készségekkel és ismeretekkel rendelkezik, amelyeknek készen kell állniuk a mentális egészségügyben. ... [+]

Az egyéni erősségek, szellemi jólét és függetlenség előmozdításával a mentálhigiénés ápolónők támogatják azokat az embereket, akiknek nehézségeik vannak az életüknek a mentális egészségi problémák miatt történő kezelésével.

Ez a program a mentális problémákkal küzdő emberek számára elérhető támogatás és kezelés korszerű megközelítéseire koncentrál. A hallgatók gyakorlati tanulási tapasztalatot vállalnak a tanfolyam 50% -ára az NHS Greater Glasgow és Clyde NHS-n belül. Ezek közé tartozik az NHS közösség és a kórházi elhelyezések, valamint a független és önkéntes szektor tapasztalatai.

E gyakorlat során a tanulási tapasztalatok során a diákok részt vesznek a mentálhigiénés ápolási tevékenységekben, beleértve az értékelést és a betegek körének gondozását a választott ápolási Pathway . Lehetőség van a nemzetközi elhelyezésekre vagy tapasztalatokra a program különböző pontjain.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A rendkívül versenyképes BSc Hons tanulási fogyatékossági ápolás lehetővé teszi, hogy regisztrált nővérré váljon, és dolgozzon az egyénekkel és a családokkal, hogy javíts ... [+]

A fogyatékossági ápolási tanulás magában foglalja az egyénekkel és a családokkal való partnerséget az önállóság javítása, az egészség elősegítése és a befogadás támogatása érdekében. Ez magában foglalja a valódi hozzájárulást a viselkedések és életstílusok fokozásához, amelyek segítenek a legjobb egészségügyi eredmények elérésében.

Ez a program a tanulási nehézségekkel küzdő emberek holisztikus igényeinek kielégítésére koncentrál. A kortárs tanulási fogyatékossági gyakorlatokon belül kulcsfontosságú témákkal foglalkozik, beleértve az egészségügyi szükségletek kielégítését, a közösség szerepvállalását, a személyközpontú tervezést, a beilleszkedést és az integrációt, az egészség terén mutatkozó egyenlőtlenségeket, a jogszabályokat, a törvényszéki gyakorlatot, az ellátás tervezését és értékelését, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, értékelés.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A BSc Paramedic Science az első teljes munkaidős egyetemi diploma a maga nemében Skóciában. ... [+]

A modern paramedikum kezeli és gondozza az embereket helyileg vagy otthonukban, hogy segítsen az elkerülhető kórházi felvételek csökkentésében, valamint vészhelyzetekben. Ebben a kihívásokkal teli és izgalmas programban olyan egészségügyi szakemberek mellett fog tanulni, akik tükrözik a modern egészségügyi rendszerben való együttműködés színvonalát.

A BSc Paramedic Science az első teljes munkaidős egyetemi diploma a maga nemében Skóciában. A legmodernebb szimulációs laboratóriumunk, beleértve a magas színvonalú manökeneket és technológiát, hiteles tanulási élményt nyújt Önnek számos klinikai hátterű kiváló oktató által.

A skót mentőszolgálaton belüli gyakorlati alapú oktatás az egészségügyi és szociális ellátás számos elhelyezésén kívül lehetővé teszi a tanítási időben szerzett elmélet és gyakorlati ismeretek és készségek összekapcsolását és fejlesztését.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A GCU az egyetlen skóciai egyetem, amely teljes körű szemészeti adagoláskezelési programot ajánl fel az elismert GCU Vision Centre-ben, amely az egyetemen található. ... [+]

A látszerészek olyan szemészeti szakemberek, akik felszerelik és látják el a szemüveget és kezelik az optikai gyakorlatokat. A látszerészek kiadása a kontaktlencse-illesztésbe és a speciális optikai eszközök ellátására is kiterjedhet.

A GCU az egyetlen skóciai egyetem, amely teljes körű szemészeti adagoláskezelési programot ajánl fel az elismert GCU Vision Centre-ben, amely az egyetemen található. A modern célra tervezett adagoló klinika, a Vision Center ideális környezetet biztosít a kereskedelmi gyakorlat felé történő képzésre.

A kiváló, integrált szakképzést kínáló GCU szemészeti adagolás-menedzsment BSc megnyitja a szakmai elhelyezéseket, és a jövőbeli munkáltatók számára az egész Egyesült Királyságban linkeket biztosít. Néhány együttműködési program is létezik a nemzetközi partnerekkel. A BSc Ophthalmic Dispensing Management az Általános Optikai Tanács által akkreditált.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ez az izgalmas és kihívást jelentő program a Glasgow-i Fogászati ​​Kórházban, a Glasgow-i Caledonian Egyetemen és számos elterjedési központban tanít. ... [+]

A fogtechnikusok / terapeuták magasan képzett szakemberek, akik a fogorvosi csapat részeként dolgoznak, és segítenek abban, hogy a betegek jó fogászati ​​egészséget élvezzenek.

Fontos szerepet játszanak a szájüregi betegségek, mint például az ínybetegség, a fogszuvasodás és a szájrák megelőzésében. Képességük a megelőző, parodontális és helyreállító terápiák biztosítása a felnőttek és a gyermekek fogaiban a klinikai kezelés és oktatás révén.

Ez az izgalmas és kihívást jelentő program a Glasgow-i Fogászati ​​Kórházban, a Glasgow-i Caledonian Egyetemen és számos elterjedési központban tanít. A fogorvosi iskola klinikai képzettségű laboratóriuma kiváló létesítményekkel és korszerű oktatási technológiákkal rendelkezik.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Rugalmas program, amelynek célja az ápoló szakemberek számára, akik fejlett képesítést keresnek. ... [+]

A szakképzett ápolónők szakmai továbbképzési programja, akadémiai végzettségeik fokozatú vagy méltóságú végzettségre való felkészítése; vagy diplomás bizonyítványt szerezni. A többszörös szállítási módszerek és a modulok széles választéka rugalmasságot nyújt a hazai és nemzetközi piacok széles választékához. Az odaítélési útvonalak testre szabhatók az egyéni szakemberek személyes fejlesztési szükségleteinek kielégítésére, a szolgáltatásfejlesztés operatív igényeire és stratégiai igényeire.

Miért válassza ezt a programot?

Szakemberek vagyunk az ápolás mind a négy területén (felnőtt, gyermek, tanulói fogyatékosság és mentális egészség), valamint egészségügyi ellátást, szülészetet és közegészséget.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Legyél regisztrált nővérévé a GCU hároméves felnőttképzési BSc-jével. Befejezésképp Ön jogosult a nővérre történő regisztrációhoz a Nursing and Midwifery Council (NMC) -n ... [+]

A felnőttoktatás dinamikus, kifizetődő és magasan képzett gondoskodó és együttérző karrier. Különféle készségeket fog kifejleszteni, amelyek az egészségügyi oktatást az egyénektől a különböző háttérektől fogva nyújtják, hogy több akut vagy hosszú távú állapotban lévő emberek komplex gondozását biztosítsák.

A program célja, hogy olyan ápolókat fejlesszen ki, akik képesek személyközpontú, biztonságos és hatékony gondozásra, más szakmákkal és ügynökségekkel együtt dolgozni egy folyamatosan változó és összetett egészségügyi környezetben.

Különböző klinikai elhelyezéseket fog tapasztalni, és sokféle technikával és megközelítéssel tanul. A kurzus 50% -át, a közösség- és kórházi elhelyezéseket, valamint független és önkéntes szektorbeli tapasztalatokat fogja vállalni.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A diploma megszerzésével beléphet a Nursing and Midwifery Council regiszterbe, mint Gyermekápoló. ... [+]

Akkreditálta: NMC

Az egészségügyi szakember szerves részeként a gyermeknevelők a szüléstől a fiatal felnőttéig gondozást nyújtanak a gyermekek és családjaik számára. A gyermeknevelők széles körben alkalmazzák az intenzív osztályoktól és a családi otthonoktól az ellátást a globális vészhelyzetekben.

Az egészségügyi szakemberek által kínált szakmai tanfolyamokon dolgozó diákok közötti inter-szakmai tanulás ösztönözni fogja tudatosságát a szélesebb értelemben vett multidiszciplináris csapat szerepével és felelősségével, valamint elősegítheti a csapat munkaképességét.

Diáknőként különböző helyszíneken végezhet el gyakorlást, beleértve az új Glasgow Gyermekkórházat, a közös ápolási és az iskolai ápolást. Ezeket a tapasztalatokat az elméleti ápolási ismeretek és a GCU legmodernebb interprofesszionális klinikai szimulációs központjában kifejlesztett gyakorlati tapasztalatok támasztják alá.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Augusztus 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ez a program a mentális problémákkal küzdő emberek számára elérhető támogatás és kezelés korszerű megközelítéseire koncentrál. ... [+]

Az egyéni erősségek, szellemi jólét és függetlenség előmozdításával a mentálhigiénés ápolónők támogatják azokat az embereket, akiknek nehézségeik vannak az életüknek a mentális problémák miatt történő kezelésével.

Ez a program a mentális problémákkal küzdő emberek számára elérhető támogatás és kezelés korszerű megközelítéseire koncentrál. A hallgatók gyakorlati tanulási tapasztalatot vállalnak a tanfolyam 50% -ára az NHS Greater Glasgow és Clyde NHS-n belül. Ezek közé tartozik az NHS közösség és a kórházi elhelyezések, valamint a független és önkéntes szektor tapasztalatai.

E gyakorlat során a tanulási tapasztalatok során a diákok részt vesznek a mentálhigiénés ápolási tevékenységekben, beleértve az értékelést és a betegek körének gondozását a választott ápolási Pathway . Lehetőség van a nemzetközi elhelyezésekre vagy tapasztalatokra a program különböző pontjain.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A fogyatékossági ápolási tanulás magában foglalja az egyénekkel és a családokkal való partnerséget az önállóság javítása, az egészség elősegítése és a befogadás támogatás ... [+]

A fogyatékossági ápolási tanulás magában foglalja az egyénekkel és a családokkal való partnerséget az önállóság javítása, az egészség elősegítése és a befogadás támogatása érdekében. Ez magában foglalja a valódi hozzájárulást a viselkedések és életstílusok fokozásához, amelyek segítenek a legjobb egészségügyi eredmények elérésében.

Ez a program a tanulási nehézségekkel küzdő emberek holisztikus igényeinek kielégítésére koncentrál. A kortárs tanulási fogyatékossági gyakorlatok legfontosabb témáit fedezheti fel, beleértve az egészségügyi szükségletek kielégítését, a közösség szerepvállalását, a személyközpontú tervezést, a befogadást és az integrációt, az egészség terén mutatkozó egyenlőtlenségek kezelését, a jogszabályokat, a törvényszéki gyakorlatot, az ellátás tervezését és értékelését, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, a kutatási módszereket és az értékelést.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Augusztus 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Változtasson a gyermekek és a családok életében és jólétében, miközben előmozdítja karrierjét PgD szakembereink közegészségügyi nővérével (Health Visiting). ... [+]

Tegyen különbséget a gyermekek és a családok életében és jólétében, miközben a PGD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN) munkatársaival halad előre. A közösségeknek változatos igényei és kihívásai vannak - és olyan programot tervezünk, amely felkészíti Önt arra, hogy találkozzon velük.

Egészségügyi látogatóként lehetőséged lesz napi rendszerességgel ellátni a közös javakat, elősegítve a jobb egészség megteremtését egyéni, csoportos és közösségi szinten. És a GCU-nál világszínvonalú oktatást kap egy olyan intézménytől, ahol hosszú a képzés a területen.

Segítünk Önnek a hatékony és eredményes gondozáshoz szükséges készségek fejlesztésében, egy olyan gyermek- és családközpontú megközelítéssel, amely mind a szolgáltatókat, mind a betegeket egyaránt lehetővé teszi. A megelőző és előretekintő gondozásra összpontosítva különleges szerepet kap az egészségügyi szolgáltatásban, az új szülők és családjaik együttműködésével és bátorításával.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Fejlessze tudását ... [+]

A közegészségügyi elmélet társadalmi beavatkozássá alakítása és helyi, nemzeti és nemzetközi szinten való jelentős változás létrehozása az MPH közegészségügyével. Ebben az egyedülálló és rendkívül releváns programban számos gyakorló szakemberrel találkozhatsz. Olyan ismeretek és készségek kifejlesztése, amelyekre szükséged van a karriered fejlődéséhez és az emberek életének javításához a világ minden táján.

Az online tanulmányok által támogatott hagyományos oktatás egyesített megközelítése révén a program arra készül, hogy pozitív hatást gyakoroljon a közegészségügy széles körére - a betegségek megelőzésére és a következmények minimálisra csökkentésére az élet meghosszabbítása és az egészségügyi egyenlőség javítása érdekében. Számos felmérést készítettünk - ideértve az írásbeli feladatokat, a projektjavaslatokat, a kisebb kutatást és a rendszeres felülvizsgálatokat - annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki tanulmányaiból.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 5 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A GCUs MSc Medical Ultrasound rugalmas tanulmányi lehetőségeket kínál az elméleti alapjainak és a valódi élménynek ahhoz, hogy javítsa nemcsak a saját munkáját, hanem a t ... [+]

A GCU MSc Medical Ultrasound rugalmas tanulmányi lehetőségeinek köszönhetően a GCU elméleti alapja és valós tapasztalata megmutatja, hogy nemcsak a saját munkáját kell javítania, hanem az egész területet is.

A legkorszerűbb szimulációs eszközök (MedaPhor ScanTrainer) és a sonográfiai berendezések (GES8) segítségével multidiszciplináris akadémiai szakértőink és klinikai szakembereink biztonságos és hatékony orvosi ultrahang-gyakorlatot fognak nyújtani Önnek. A készségeket olyan körülmények között próbálhatja meg, amelyek felkészítenek a valós gyakorlatra, és olyan azonnali visszajelzést kapnak, amely a saját területére jellemző.

... [-]
Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A GCUs MSc Diabetes Care és Management felkészíti Önt arra, hogy bizalommal haladjon előre a karrierje iránt, és segítsen az embereknek a közösségben élvezni az egészsége ... [+]

A cukorbetegség világszerte növekszik. A cukorbetegséggel kapcsolatos szakértelemmel rendelkező egészségügyi szakemberek nagy jelentőséggel bírnak. A munka kihívást jelent, de jutalmazó, és a mezőnek olyan tehetséges szakembereknek kell szüksége, akik igazi elkötelezettséggel rendelkeznek a közös jólét iránt.

A GCU MSc Diabetes Care és Management felkészíti Önt arra, hogy bizalommal haladjon előre karrierjében - és segítsen az embereknek a közösségben élvezni az egészségesebb, jobban teljesítő életet.

Az MSc Diabetes Care és Management multidiszciplináris, amely egyesíti a kulcsfontosságú betekintést több területen. Megtanulja a cukorbetegség gondozásában és kezelésében betöltött legjobb gyakorlatokat a perspektívák széles köréből.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
16 - 36 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A vezetők új generációjának felkészítésére terveztük, MSc Diagnostic Imaging programunk új betekintést nyújt a jelenlegi és a legjobb gyakorlatokba, és arra tanít, hogy v ... [+]

Az új generációs vezetők képzésére terveztük, az MSc Diagnostic Imaging program új betekintést nyújt a jelenlegi és a legjobb gyakorlatokba - és arra tanít, hogy valódi és értelmes változást hozzon létre. Fejlett kritikai gondolkodási készségeket fejlesztesz fel, számos kutatási és egyéb forrásból származó bizonyítékokat állít össze, és az iparági ismeretekre és klinikai tapasztalatra épít, hogy tájékoztasson a szakmai vitákról és vitákról.

A GCU virágzó és változatos tudományos közösségének részeként nemcsak felkészülsz a sikeres karriertekre, hanem arra, amit megtanulsz a terület előmozdítása és a közös jólét elősegítése érdekében.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tanuljon a legkorszerűbb létesítményekben, tanulmányozza a legfrissebb klinikai kutatásokat, és élvezze a legkorszerűbb képzést MSc Fizioterápiás programunkban. ... [+]

Tanuljon a legkorszerűbb létesítményekben, tanulmányozza a legfrissebb klinikai kutatásokat, és élvezze a legkorszerűbb képzést MSc Fizioterápiás programunkban. A GCU együttműködik az iparral, hogy a legmodernebb tanulmányi programot a fizoterapeuták felé kívánja vinni karrierjük megkezdésére. A programot gyakorló szakemberek, szakemberek és akadémikusok nyújtják - és a legfrissebb fejlesztések a területen is tájékoztatják.

A készségeket egy barátságos, nyitott és sokszínű környezetben fogja felgyűlölni - ahol összpontosítunk a karriered előmozdítására és a globális szerepvállalásra, a társadalmi felelősségvállalásra és a közös jó szolgálatára. Szerezzen be egy világszínvonalú oktatást, amely egy kereszt-funkcionális megközelítést alkalmaz, az ápolási, podiatriai, foglalkozás-terápiás és radiográfiai, valamint fizioterápiás munkákkal, valamint a vendég szakértők és a tapasztalt egyetemi oktatók által oktatott modulok segítségével a GCU Egészség- és Élõiskolájában Sciences.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Nyerje el a szükséges szakismeretet és ismereteket a Chartered Society of Physiotherapy (CSP) tagságához, regisztráljon az Egészségügyi és Karbantartási Szakmák Tanácshoz ... [+]

Szeretne probléma megoldani klinikai képességeit, gondolkodni önállóan és gyakorlott fizioterapeutaként dolgozni -, és készen áll arra, hogy gyorsuljon ott. Gyorsított MSc Fizioterápia a program az Ön számára.

A GCU-nál a programok nagy jelentőséggel bírnak a pályafutásodhoz képest, és összpontosítanak arra, hogy értelmes változást hozzanak létre, ami hozzájárul a közös jóléthez. Ön megszerezni a szükséges szakértelmet és tudást a Chartered Society of Physiotherapy (CSP) tagságához, regisztrálnia kell az Egészségügyi és Ápolási Tanácsot (HCPC), és gyakorló fizioterapeuta lesz.

Újabb betekintést nyerhet a neuromuszkuláris, kardiovaszkuláris és légúti terápiák és a neurorehabilitáció területén - a hagyományos vizsgálatokat és a klinikai elhelyezéseket átfogó gyakorlati tapasztalatokkal ötvözve. És akkor lesz egy támogató egy virágzó, barátságos és változatos GCU közösség, ahogy tanul.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Jóváhagyta az Egészségügyi és Egészségügyi Szakmák Tanácsa által jóváhagyott és a Szakmai Terapeuta Kollégium és a Foglalkozási Terapeuta Világszövetsége által akkreditál ... [+]

Akkreditálta: HCPC

Képzelje el az elégedettséget, hogy segítsen az embereknek elérni valódi potenciáljukat, átvegye az életüket és teljes mértékben részt vegyen a körülöttük lévő világban. Az MSc Foglalkozási Terápia a GCU-tól, pontosan ezt fogja tenni. A foglalkozási terapeuták szakképzett szakemberek, akik minden korosztály számára segítik a fizikai vagy mentális betegség, a fogyatékosság vagy az idősödés által megnehezített tevékenységeket.

Az Egészségügyi és Ápolási Tanácsok által jóváhagyott és a Foglalkozási Terapeuta Kollégium és a Foglalkozási Terapeuta Világszövetsége által akkreditált program kiterjeszti tapasztalatait és új betekintést nyújt a betegek gondozásába.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A GCUs MSc Clinical Microbiology segítségével sikeresen szerezheti meg a sikerhez szükséges készségeket ebben a rendkívül versenyképes és fontos területen. ... [+]

Az orvostudomány hihetetlen előrelépései ellenére még mindig sok a munka a XXI. Században, hogy egészségesebb közösségeket hozzanak létre világszerte - és a mikrobiológusok vezető szerepet töltenek be.

A tuberkulózis és a kolera még mindig pusztítja a populációkat a világ minden tájáról. Új és halálos influenza törzsek jelennek meg. A Zika-vírus gyorsan terjed a melegebb globális hőmérsékletekkel - mint más parazita betegségek.

Szinte egy évszázadra oltottunk oltóanyagokat és antibiotikumokat a fertőző betegségek megelőzésére és kezelésére. De ahogy új kórokozók jelennek meg, és az antimikrobiális gyógyszerrezisztencia terjed, innovatív megközelítésekre van szükség. A mikrobiológusok tétje magasabb, mint valaha.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A nagyra értékelt MSc Biomolekuláris és Biomedical Sciences program készíti el Önt a gyakorlati ismeretek tudományos vizsgálatot és értékes test tudástudás által értesíte ... [+]

A biomolekuláris és biomedikai tudományok kihívások, lelkes, vezetett diákok igényei. Természetesen ezek a csúcstechnológiájú mezők hihetetlenül pozitív hatást gyakorolnak a pozitív hatásokra - és jelentős karrierekre.

Az orvosbiológiai tudományok reményt nyújtanak a betegségek gyógyítására és az emberek egészségének és jólétének javítására az egész világon. Minden felfedezés formálja a jövőt. Minden hozzájárulás elősegíti a közjót.

A GCU-t az Egyesült Királyság legmagasabb 20-ban rangsorolták a világ vezető standardjaihoz (Research Excellence Framework) folytatott szövetséges egészségügyi kutatásokhoz. A nagyra értékelt MSc Biomolekuláris és Biomedical Sciences program készíti el Önt a gyakorlati ismeretek tudományos vizsgálatot és értékes test tudástudás által értesített a legújabb kutatási területen.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A mûködõ tudósoknak tervezték, az MSc Biomedical Science az egyetlen ilyen jellegû, Glasgow városában. ... [+]

Mint NHS tudós, máris hozzájárulsz a közjóhoz - pozitív hatással az értelmes munkára. Most készen állsz a következő lépésre: készen állsz vezetni.

A mûködõ tudósoknak tervezték, az MSc Biomedical Science az egyetlen ilyen jellegû, Glasgow városában. Ez a részmunkaidős program lehetővé teszi az NHS patológiában működő laboratóriumokban jelenleg alkalmazott orvosbiológusokat, hogy nagyobb szaktudást érjenek el és továbbjutassanak karrierjük következő szakaszába.

A GCU MSc Biomedical Science akkreditációja az Institute of Biomedical Science (IBMS). A részmunkaidős tanulmányozással a program két vagy három évig tart.

Ezzel a programmal a kórházi laboratóriumi alkalmazottak előreléphetnek a Change of Agenda programcsomagokon keresztül, és teljesítik a szükséges képesítéseket, hogy Chartered Scientist (CSci) legyenek.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A virágzó, változatos és globálisan hálózatos kutatóközösség részeként megvizsgáljuk, hogyan működik a szervezet, és mi jár rosszul, amikor egy betegség szenved, és megtu ... [+]

Az olyan inhalálóktól, amelyek megkönnyítik a légzést pirulák és injekciók formájában, amelyek roncsolják a rákot, a farmakológia a világon milliárd embereket érint, mint a jó erőt. MSc Pharmacology programunkban rájössz, hogyan lehet kihasználni ezt a hatalmat a számtalan élet megmentése és javítása érdekében.

A GCU-nál fogva kifejleszti a kábítószerek mögött rejlő tudományt és az emberi szervezetre gyakorolt ​​hatását, és átgondolja az élvonalbeli technikákat, a laboratóriumi készségeket és a kritikai gondolkodásmódokat, amelyeknek sikerülniük kell.

A virágzó, változatos és globálisan hálózatba kerülő kutatóközösség részeként megvizsgáljuk, hogyan működik a szervezet, és mi jár rosszul, amikor egy betegség szenved, és megtudja, hogy a kábítószerek hogyan alakulnak vissza, és megakadályozzák az orvosi feltételek széles skáláját.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A londoni kollégium által akkreditált és a királynő Margaret Egyetemen Edinburghban együttműködve ez a részmunkaidős program felkészíti Önt arra, hogy sikeres pályafutást ... [+]

Fejlesszünk egy szilárd tudományos alapot egy gyorsan változó területen a mi MSc Theory of Jodar Surgery. A londoni kollégium által akkreditált és a királynő Margaret Egyetemen Edinburghban együttműködve ez a részmunkaidős program felkészíti Önt arra, hogy sikeres pályafutást folytasson a fejlett gyakorlatban vagy a páholyos műtéten.

A jelenlegi tanítási módszerek széles skálájára támaszkodunk, és összekapcsoljuk a független munkát a gondozással foglalkozó csoportos megközelítéssel, és új perspektívát nyújtunk a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és a reflexív gyakorlat területén. A program megragadja Önt a szükséges készségekkel és eszközökkel, amelyek javítják a minőséget és szélesítik gyakorlata körét - előmozdítva saját karrierjét, miközben hozzájárulnak a közös jóléthez.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ez a program olyan regisztrált ápolók számára készült, akik meglévő ismereteiket és új készségeket fejleszteni akarnak. ... [+]

Élesítse döntéshozatali és problémamegoldó képességeit, és megtanulja megismerni a bonyolult klinikai helyzetek kihívásait a PGD speciális gyakorlattal a körzeti ápolási szakemberek szakképesítésével. Ez a program olyan regisztrált ápolók számára készült, akik meglévő ismereteiket és új készségeket fejleszteni akarnak.

Képzést kell szereznie, hogy jobban megfelelhessen a gondozásra vonatkozó politikai és szervezeti igényeknek, és előmozdítsa a legjobb gyakorlatokat az Ön területén. Használja ki a közös jólét iránti elkötelezettségét, hogy értelmes különbséget tegyen helyi, nemzeti vagy globális szinten. Készülj fel egy kihívást jelentő és jutalmazó karrierre szakemberként olyan programban, amely számos dinamikus tanulási lehetőséget használ.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Vizsgálat Szemészeti és Vizsgálati Vizsgálatunk olyan szemészeti szakembereket biztosít Önnek, mint Önnek az egyetemi tudást és gyakorlati készségeket, amelyekre szük ... [+]

Az MSc Vizsgálati Szemészeti és Vizsgálati Vizsgálatunk olyan szemészeti szakembereket biztosít Önnek, mint Önnek az egyetemi tudást és gyakorlati készségeket, amelyeknek hozzá kell járulniuk az úttörő orvosi előrelépésekhez, és hatékonyan diagnosztizálniuk és kezelniük kell az okuláris betegségek széles körét.

Akár további tudományos tanulmányokat szeretne folytatni, akár elsődleges gondozóként új feladatokat vállalni - programunk biztosítja a szükséges klinikai készségeket és kutatási tapasztalatokat. A karriered előrehaladása és jelentős hatása van a mező jövőjére.

A mag- és választható modulok és kutatási lehetőségek kombinációja - a program egyharmadát felölelő kutatási projekt révén - testreszabhatja tanulmányait a személyes érdeklődés és szakmai követelmények alapján. Ez magában foglalja azt a lehetőséget is, hogy a disszertáció befejezésekor válasszon egy szakosodást, amely egy megnevezett diplomához vezet:... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Nursing: A Professional Practice program előkészíti Önt arra, hogy vezető szerepet töltsön be és innováljon a fejlett ápolás területén, függetlenül attól, hogy az Egy ... [+]

Az ápolási ismeretek, készségek és tulajdonságok előmozdítása elengedhetetlen a szakmai gyakorlat alátámasztásához. Az MSc Nursing: A szakmai gyakorlatok továbbfejlesztése a regisztrált ápolók számára egy pedagógiai platformot kínál a karrierfejlesztéshez, amelynek során koncentrált tanulmányt végez a klinikai tudás, készségek és attribútumok előmozdítására a konkrét gyakorlati területeken.

Ez a program felismeri az ellátás folyamatosan változó összetettségét, és számos rugalmas és választható tanulmányi lehetőséget kínál, amelyek oktatási szempontból érzékenyek az Egyesült Királyság irányelveinek megváltoztatására.

... [-]
Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Az MSc ápolási tanulmányok (Pre-regisztráció) kínál a diplomások bármely háttérben a lehetőséget, hogy át a diploma készségek ápolási. ... [+]

Ez az új és izgalmas MSc útvonal lehetővé teszi a diplomások bármilyen hátteret, hogy átruházzák a végzős készségeket, és kihasználják őket válás nővér.

Felismerve az egészségügyi ellátás változó kontextusát és a szükséges ápolók profilját, az MSc Nursing Studies célja, hogy felkészítse a fejlett kritikus gondolkodású készségeket végző hallgatókat, valamint gyakorlati készségeket és kompetenciákat, hogy együttérző, kompetens, személyközpontú, hatékony, biztonságos és magas színvonalú egészségügyi ellátás.

Az MSc diplomások várhatóan jelentős mértékben hozzájárulnak az "élet javításához" egyéni, közösségi és globális szinten. Miközben az egészségügyi és szociális gondozó szakemberekkel partnerségben dolgozik a betegek, az ügyfelek és a szolgáltatás igénybevevői igényeinek kielégítése érdekében, az oktatási és egészségügyi javításokon keresztül hozzájárul a közegészségügyi eredményekhez is.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
28 hónap
Campus
Bővebben magyarul

PhD

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Az egyetlen ilyen jellegű program Skóciában, a DPsych a sportban és a gyakorlatban fejlett terápiás készségeket fejleszt ki interdiszciplináris tanulással, tanítással és ... [+]

A sport és a testmozgás pszichológia viszonylag új és egyre népszerűbb terület az alkalmazott pszichológia területén az Egyesült Királyságban.

A DPsych Sport és Exercise Psychology az egyetlen ilyen jellegű program Skóciában, amely nagy hangsúlyt fektet a kiemelkedő terápiás készségek, az interdiszciplináris tanulás, tanítás és kutatás fejlesztésére.

A sport- és gyakorlópszichológusok a sport- és mozgásszervezés minden területén tevékenykednek, különösen a szakmai és olimpiai sportok, valamint a fizikai aktivitás fokozása és a lakosság körében való részvétel.

A helyi, nemzeti és olimpiai sportágakban, valamint a hivatásos labdarúgásban, rögbiben, golfban és a nemzeti sportintézetekben (Skócia, Észak-Írország, Wales és Anglia) működő megbízható és megbízható struktúrát képviselnek.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Az egyetlen ilyen jellegű program Skóciában, a DPsych a GCU-ban kínálja a kiterjedt klinikai fejlesztést és képzést, amely a Registered Counseling Psychologist szintre vi ... [+]

Akkreditálta: HCPC BPS

A GCU DPsych Counseling Psychology - integrált klinikai képzése és kiterjedt szakmai fejlesztése - az egyetlen ilyen program Skóciában. A tanácsadási pszichológia az alkalmazott pszichológia gyorsan növekvő területe, és a különböző lehetőségek széles választékára van szükség a magasan képzett HCPC regisztrált tanácsadó pszichológusok számára.

Ebben a doktori programban kibővíti azon képességét, hogy komplex ügyfélcsoportokkal dolgozhasson, és hatásos kutatást végezhessen a pszichológiai egészség területén.

Az aktív szakemberekkel való kapcsolatainkra támaszkodva világszínvonalú és nagyon releváns oktatást nyújtunk Önnek, amely klinikai képzést nyújt mind a humanista (személyközpontú), mind a kognitív-viselkedési megközelítésekben. Az oktatáshoz holisztikus és átfogó megközelítést alkalmazunk, és az alkalmazott pszichológiai elméletekben és kutatásokban kifejlesztett készségeidet, valamint a folyamatos klinikai elhelyezésben végzett munkát végezzük.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 7 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Az egyetlen ilyen jellegű program Skóciában, a DPsych in Health a GCU-nál fejleszti a létfontosságú ismereteket és készségeket a BPS gyakorlati pszichológus státusz eléré ... [+]

A British Psychological Society szerint az egészségpszichológia célja az, hogy tudományosan tanulmányozza az egészség, a betegség és az egészségügyi ellátás pszichológiai folyamatait.

A cél az egészségügyi pszichológia alkalmazása az egészség előmozdítása és fenntartása, az egészségügyi rendszer kialakítása és fejlesztése, az egészségpolitika kialakítása, a betegség és a fogyatékosság megelőzése, valamint a beteg vagy fogyatékkal élő személyek kimenetele.

Az egészségpszichológia mint tudomány a leggyorsabban növekvő pszichológiai terület az Egyesült Királyságban. Jelenleg azonban nincs Skócia egészségpszichológiai doktora. Az elöregedő és az obesogén populáció miatt a hosszú távú egészségügyi feltételek mellett a viselkedési egészségi és jóléti beavatkozások iránti igény (és ezért az egészségpszichológusok) csak növekedni fog.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A fizikoterápia doktora (előzetes regisztráció) (DPT) egy teljes idejű program, melyet innovatív oktatási módszerek segítségével nyújtanak a tanulás segítésére és kontext ... [+]

A fizikoterápia doktora (előzetes regisztráció) (DPT) egy teljes idejű program, melyet innovatív oktatási módszerek segítségével nyújtanak a tanulás segítésére és kontextusba helyezésére. Ez a program szakmailag szakképzettséggel jár, aki jogosult a HCPC regisztrálására, mint gyakorló fizioterapeuta. A modulokat tapasztalt oktatók, kutatók és meghívott akadémiai és klinikai oktatók nyújtják, akik szakterületük specialistái.

A klinikai / gyakorlati szakemberekkel való szoros kapcsolataik lehetővé teszik a diákok számára, hogy hozzáférjenek az egyetemi és a gyakorlati beállítások legkorszerűbb klinikai anyagához, kutatásához és szakmai hozzáértéséhez.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Learning support from the School of Health and Life Sciences

Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság