Brunel Medical School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2021 szeptemberétől izgatottan örülünk annak, hogy ötéves orvostudományi diplomát vezetünk be, amely az orvosi alapképzés, a műtét Bachelor (MBBS) kitüntetéséért jár. Az új Brunel Medical School az Egészség- és Élettudományi Főiskola része. Az ötéves orvostudományi MBBS-ek nyitva állnak az Egyesült Királyságon és az EU-n kívüli hallgatók számára. A lehető leghamarabb megbeszélést folytatunk az Health Education England és a hallgatói hivatal között, hogy a közeljövőben lehetővé tegyük az orvostudományi diplománk nyújtását az Egyesült Királyságból és az EU-ból származó (megerősítendő) hallgatók számára.

Miért tanulmányozzák az orvostudományt a Brunelnél?

Klinikai gyakorlatok Londonban és Anglia délkeleti részén

 • A Brunel-nél végzett orvosi tanulmányai során a klinikai gyakorlatok széles skáláját fogja elvégezni. Itt nem csak megfigyelheti, lehetősége van arra is, hogy klinikai ismereteit valós klinikai helyzetekben alkalmazza.

ösztöndíjak

 • Brunel Medical School 10 ösztöndíjat ítél oda, kifejezetten az MBBS Medicine számára, a 2021/22. További információkért kérjük, látogasson el az ösztöndíjak weboldalára.

A hangsúly a közösségi orvoslás

 • Az orvostudományi MBBS izgalmas eleme, hogy miként alkalmazzák klinikai ismereteiket a helyi közösségekben. A „nagyobb képet” tekintve megtanulhatja, hogyan lehet mindenki számára biztosítani a jó egészséget, nem csak az egyik beteg egészségét. Ez a helyben szerzett értékes tapasztalat felhasználható a közösségek javára szerte a világon.

Tanulja meg a gyógyászat tudományát és „művészetét”

 • Itt, Brunelben, nem külön oktatjuk a tudományt, tudnod kell, miért tanul. Mindent megtudhat az orvostudomány tudományáról - hogyan használják az orvosok a legfrissebb tudományos kutatásokat a döntéshozatal elősegítésére. Megtanulja a gyógyászat „művészetét” is - a bizonyítékokon alapuló gyógyszert alkalmazzák minden látott betegre.

Készüljön fel a „világ” gyógyszerre

 • Mi lesz biztosítva a szakorvosi tanácsadást, támogatást és útmutatást azok számára, akik megteszik a USMLE vagy MCCEE.
 • Megtudhatja a 21. századi kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk, azok egészségre gyakorolt hatását, és hogy ez hogyan kapcsolódik a betegek gondozásának gyakorlatához. Meg fogja fedezni a megelőzés, a közegészségügy, a rehabilitáció és a klinikai orvoslás egyéb szempontjainak jelentőségét globális szinten. Felkészítjük Önt az orvostudomány gyakorlására nemcsak az Egyesült Királyságban és az Ön hazájában, hanem világszerte is.
 • A fejlett „digitális” világ - innovatív tantervünkön keresztül számos technológiát fog megtapasztalni, például mesterséges intelligencia, robotika, virtuális valóság és virtuális konzultációk nyújtása.
 • A fejlődő világ - Az orvostudomány gyakorlására képzést kap, figyelembe véve a beteg jeleit és tüneteit, a modern technológia sok szempontja nélkül. Bizonyos esetekben áram nélkül!

Alapvető orvosi képesítés

 • Az Egyesült Királyságban orvosi diplomát elismernek az egész világon. Befejezi az elsődleges orvosi képesítést, amely ideiglenes regisztrációval rendelkezik a GMC-n és engedélyt ad az 1. Alapítvány / Residencia 1. év posztjai gyakorlására.

Legyen része a nemzetközi közösségnek

 • A világ hallgatói Brunel otthont hívják, amire rendkívül büszkék vagyunk. Valójában a világ 150 országában a Brunel képviselteti magát, amely lehetőséget ad neked arra, hogy egy változatos, globális közösség részeként éljen és tanuljon.

Garantált hallgatói szállás a nyugat-londoni campuson

 • Több mint 4500 modern, kényelmes és biztonságos szobával rendelkezik számos választási lehetőséggel az egyetemen.

130580_Box-image-x700.jpg

"Büszkék vagyunk a Brunelben működő világszínvonalú orvosi iskolánkra, amelynek célja, hogy felkészüljenek a 21. századi orvostudományra, különféle klinikai és közösségi körülmények között. Különösen beágyazzuk az ismereteket és megértést az integrált ápolási rendszerekről, amelyekben mind fizikai, mind mentális az egészségügyi ellátást egyre inkább a közösségben nyújtják, amelyet a digitális technológia biztosítása terén tett előrelépés támogat. Az ismeretekkel, készségekkel, rugalmassággal és a beteg-központú orvosokkal az orvostudományt szerte a világon gyakoroljuk. "

Paul Hellewell professzor

Provost-helyettes és dékán, Egészség- és Élettudományi Főiskola

Helyszínek

Uxbridge

Address
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, Anglia, Egyesült Királyság