Hivatalos Leírás

Több mint 17 évvel ezelőtt a BCNH tudományos és klinikai kiválóságáról ismert, bizonyítékokon alapuló tantervvel, melyet nagyra becsült oktatók, szakterületük szakértői szolgáltattak.

Rugalmas tanulás

Minden BCNH tanfolyamot rugalmasan terveztek. A hallgatóink többsége munkát vagy családi elkötelezettség mellett végzi el tanulmányait, ezért a legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy a hallgatók a megfelelő időben tanulhassanak. A diákok választhatják, hogy személyesen részt vegyenek az órákon, csatlakozzanak az internethez vagy nézzenek felvételt a saját idejükben.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

Akkreditáció

Mivel a táplálkozástani terápiában és a BSc (Hons) táplálkozási terápiában szerzett diploma az NTEC által akkreditált, a diplomások pályázhatnak a Gyógyszerészeti Tanács (CNHC) által vezetett szakmai nyilvántartásba való gyors bejutásra, amelyet a Minisztérium támogat Egészségügyi.

Tudományos kiválóság

A BCNH-nál szenvedélyesek vagyunk, hogy a diákjainknak a legigényesebb képzést biztosítsák, hogy kiváló Nutrition Practitioners legyenek.

Tanulmányozzuk a bizonyítékokon alapuló funkcionális orvostudományt, így a diplomások jobban felkészültek a publikált kutatási dokumentumok értékelésére. A kutatási készségeket az 1. évtől kezdve építjük fel, kezdve azzal, hogy hogyan találjuk meg és olvassuk el a kutatást, és később zárjuk le a tanulmányokat kritikus értékeléssel.

Előadónk szakterületünk szakértője, és a legújabb kutatásokról és a táplálkozási terápia fejlesztéséről tanítanak.

"Mechanizmusok" - minden diákunk és diplomásuk a BCNH mechanizmusokkal társul!

Ez lényegében a „miért” vagy „hogyan” fogalmának megértéséről szól, például arról, hogy az élelmiszer vagy a tápanyag előnyös vagy káros lehet az ügyfél számára a fiziológiai folyamatok megértésében. A mechanizmusok ismerete nagyon fontos ahhoz, hogy mind az ügyfelek, mind az egészségügyi szakemberek komolyan vegyék.

Átfogó képzés - a tanfolyamok átfogó lefedettséget nyújtanak a jelenlegi táplálkozási terápiás kutatások és a tanterv frissítik minden évben (például a közelmúltbeli kiegészítések közé tartozik a bél mikroflóra alapos feltárása és annak az egészségre gyakorolt ​​hatása, valamint a táplálkozási terápia genetikai vizsgálatának előnyei / korlátai )

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH 6. fokozat A diploma kurzusokat olyan jelöltek számára tervezték, akik magas színvonalú oktatásra vágynak, de nem feltétlenül rendelkeznek idővel vagy anyagi erőforr ... [+]

BCNH 6. fokozat A diploma kurzusokat olyan jelöltek számára tervezték, akik magas színvonalú oktatásra vágynak, de nem feltétlenül rendelkeznek idővel vagy anyagi erőforrásokkal a teljes BSc (Hons) program elköteleződéséhez.

A BCNH-nál a diplomák és a BSc (Hons) diákok együtt dolgoznak és kiegészítik ugyanazokat a táplálkozással kapcsolatos modulokat. Ezért az összes BCNH modul, amelyet a Diploma tanfolyamokon tanulmányoznak, a University of Greenwich a 4., 5. vagy 6. szinten hitelesítette.

Az egyetem a BCNH modulok minden elemét felügyeli a tartalomtól az értékelési módszerekig, a jelölésig és a minőségellenőrzésig.

Ez azt jelenti, hogy biztosak lehetsz benne, hogy akár diploma diákként is kapsz diplomát. Az egyetlen különbség az, hogy a BSc (Hons) hallgatók az egyetemen is regisztráltak, és kiegészítik az egyetemi modulokat a BCNH modulok mellett.... [-]

Egyesült Királyság London
Augusztus 2020
Angol
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul