Carl Remigius Medical School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Carl Remigius Medical School edzi a szakemberek és vezetők, hogy szükség van az egészségügyi ágazat. A helyszínek Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln és München, mi agglegény- és mesterképzések teljes munkaidős és részmunkaidős. Ezzel és a diplomások biztonságos és továbbfejleszti a magas szintű egészségügyi ellátás Németországban, azt közösen a társadalmi felelősséget.

filozófiánk

Együtt a diplomások, feltesszük a társadalmi felelősséget. Ez az, hogy biztosítsa a célunk, a magas szintű egészségügyi ellátás Németországban és fejlesztése. Mert, hogy mi teszi a Carl Remigius Medical School céltudatos és előremutató szakértők és vezetők, amelyekre sürgősen szükség van az iparban.

Mint stratégiai partner oktatás egészségügyi vállalatok HRM kérdéseket fejlesztett Carl Remigius Medical School innovatív koncepciók és megfelelő képzést orvosi, egészségügyi gazdasági és terápiás szektorban. Ezek eredményeként a folyamatos párbeszéd döntéshozók vezető ipari testületek. A háttérben a demográfiai változások és a technológiai fejlődés, elemezzük az igényeket a növekvő munkaerő-piaci az egészségügyben. Az eredményeket tartalmazzák tanulmányi programok.

A diplomások vannak készülve a nagy gyakorlati orientáció a tanulmány a piaci kihívásoknak, dolgoznak új, érintett szakterületek és feltételezik fontos felület pozíciókat. Professionals diákok létre a Carl Remigius Medical School és a megfelelő készségek fejlesztése, az alapja a következő pálya felé. Azt feltételezik, menedzsment feladatokat, ellenőrzés fontos projektek terén közötti feszültség egészség és a gazdaság, illetve fontos szerepet játszanak a változások kezelésében.

A tanfolyamok a Carl Remigius Medical School interdiszciplináris és holisztikus megközelítést; úgy, hogy az alapvető követelményeket kell teljesíteni az egészségügyi szakemberek. Oktatóink tapasztalt szakemberek, jönnek számos különböző területein az egészségügyi ágazat, és így hívják fel a figyelmet a különböző megközelítések és nézőpontok.

Tanfolyamok és helyek

Tiszteletére a szülőhelye a névrokon Frankfurt a legnagyobb darabszámban tanfolyamok helyét. Több vannak a városok Hamburg, Köln, München, valamint a Idstein im Taunus. Így nagyon jól helyezkedik el Németországban. a 18. Március 2016 elindítja a Carl Remigius Medical School hét tanfolyamok:

  • Orvos Assistance (alapképzés, nappali)
  • Egészségügy és az ápolás (alapképzés, dual)
  • Egészségügyi Menedzsment Egészségügyi Szakmák (alapképzés, részmunkaidős)
  • Medical Education (BA, részmunkaidős)
  • Vezetés és menedzsment az egészségügyben és a szociális munka (MA, részmunkaidős) Multidiszciplináris kezelés a gyermekgyógyászatban (M.Sc., részmunkaidős)
  • Természetgyógyász és Komplementer Medicina (M.Sc., részmunkaidős)

Helyszínek

Frankfurt

Address
Carl Remigius Medical School,
Marienburgstr. 2

60528 Frankfurt, Hesse, Németország

Hamburg

Address
Carl Remigius Medical School,
Alsterterrasse 1

20354 Hamburg, Hamburg, Németország

Idstein

Address
Carl Remigius Medical School,
Limburger Straße 2

65510 Idstein, Hesse, Németország

kölni

Address
Carl Remigius Medical School,
Im MediaPark 4d / 2.OG

50670 kölni, Észak-Rajna-Vesztfália, Németország

München

Address
Carl Remigius Medical School,
Charles-de-Gaulle-Str. 2

81737 München, Bajorország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket