Read the Official Description

Legyen Implantológus gyakorlati implantológiai tanfolyamok.

Ismerje meg az intenzív edzőtáborok, a szakértői ismeretek legmodernebb implantátum fogászat. Használja ki a lehetőséget terápiás koncepciók implantációs kezelés a betegek sikeres megtervezésére és végrehajtására.

gyakorlat Pur

A részvétel a lágerekben, tanulás gyakorlatban. A hangsúly a gyakorlati képzés élőben betegeknél. Ők ültetik függetlenül miközben vezetett egy tapasztalt sebész és támogatott.

Hozzáértés

Ne várjon tovább! Tedd elméleti know-how közvetlenül akcióba. A hands-on szakértelem és bizalom foglalkozó betegek, akkor kezdődik meg, miután a kurzus.

Naprakész

Nem számít, milyen szintű tapasztalattal kapsz! Ismerje meg a legújabb műtéti eljárások gyorsabb, mint valaha, és akkor nincs idő implantológia szakemberek.

konzultáció

Függetlenül működnek a kis csapat, és mindig kíséri egy tapasztalt sebész. Bízni, és mindent megtanulni - az alapoktól a mester technológia.

Programs taught in:
Német

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Cézanne Dental

A politikai nyilatkozat a konszenzus konferencia implantológiai, az Egyesület tudományos társaságok Németországban, hangsúlyozza a szóbeli implantológia modern fogászatba ... [+]

7 modul a gyakorlatban siker! lefoglalva egyenként vagy csomagban!

A politikai nyilatkozat a konszenzus konferencia implantológiai, az Egyesület tudományos társaságok Németországban, hangsúlyozza a szóbeli implantológia modern fogászatban. Itt a tendencia egyértelmű: a szám az implantátumok alkalmazása évről évre növekszik Németországban 10-15% -kal, egyedül 2012-ben 1 millió behelyezett implantátumok Németországban; egyre több beteg tájékozódjon ezt a módszert, és hívja a megfelelő kezelést funkcionális és esztétikai okokból. A tudatosság növelése a lakosság követi ezt a trendet és erősödött meg.

merülnek fel az Ön számára ez a nagy jövőbeni fejlesztési lehetőségeket a saját gyakorlat és a hosszú távú növekedés értékesítési potenciál - feltételezve, hogy üljön le a hangteret egymástól. A tananyag implantológia kínálunk Cézanne Képzési Központ átfogó és rendszeres sor kurzusok a Berlin szívében, ahol bemutatásra kerül a tapasztalt előadók gyakorlatban.... [-]

Németország Berlin
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Address
Kurfürstendamm 119
10711 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
undefined