Hivatalos Leírás

Universiti Selangor (UNISEL), korábbi nevén Universiti Industri Selangor alakult augusztus 23-án 1999-ben. Jelenleg működő két egyetemen; A burjánzó 1000 hektáros főépületben Bestari Jaya és a város Campus Shah Alam.

Unisel létrehozása összhangban van az állam kormány azon szándékát, hogy Selangor vezető regionális oktatási központ. Selangor kellene aktívabb szerepet töltenek be az felsőoktatási programok fokozzák a humán tőke fejlesztése kiválóság. Mivel a hetedik felsőoktatási intézménye (IPTS) Malajziában, Unisel egyedülálló, mert a malajziai első állami tulajdonú intézmény.

A VISION

Ahhoz, hogy egy neves egyetem, amely táplálja a szakemberek és tudósok nagy erkölcsi és etikai értékek

Küldetésünk

UNISEL elkötelezett amellett, hogy kiváló és kedvező tanulási környezet kialakítása érdekében az illetékes, egyenes és etikus szakemberek és tudósok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universiti Selangor (UNISEL)

Orvosi Laboratóriumi Tudomány (MLS) program lehetőséget biztosít az oktatás és a képzés minden fő tudományágak orvosi ... [+]

Szakmai elismerés: Malajziai Selejtező Ügynökség (MQA)

Bevitel: Január / augusztus

Időtartam: 4 év

Díjak: RM 48,345.00

Belépési követelmények

Pass STPM / Beiratkozás / A-szint / egyetem előtti program, vagy azzal egyenértékű minimális CGPA 2,50 az alábbi témákban: - Biológia / fizika - kémia és 5 kredit, vagy azzal egyenértékű, a SPM szinten, melyből 3 a következő témákban: - Biológia - Fizika - Matematika - Kémia - angol vagy kapcsolt Diploma elismert intézmények minimális CGPA 2,75; Vagy Kapcsolódó diploma elismert intézmények CGPA alább, mint 2,75, és minimum 3 év (36 hónap) szakmai gyakorlat az ugyanazon a területen.... [-]

Malajzia Shah Alam
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul