Hivatalos Leírás


IMU - A jobb egészségügy jövője


A International Medical University (IMU) Malajzia első és legfejlettebb magán-orvosi és egészségtudományi egyeteme, amely több mint 24 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az egyetem Malajzia első egyeteme, amely hagyományos és kiegészítő gyógyszereket kínál, mindegyik egy fedél alatt. 1992-ben alakult, az egyetem nemzetközi hírnevet szerzett, és magas szintű oktatást biztosít az egyetem előtti, egyetemi, posztgraduális és folyamatos szakmai fejlődésben. Alapképzési programjai mind a helyi pályák (IMU fokozat), mind a nemzetközi partnerpályák (partner egyetemi diploma) részét képezik.


Az IMU úttörő szerepet töltött be a világ első partner Orvostudományi programjában, amely lehetővé teszi egy diák számára, hogy Malajziában indítsa el tanulmányait, miközben nemzetközi egyetemen szerez diplomát. Az elmúlt 24 évben az IMU 1992-ben egy 5 nemzetközileg elismert felsőoktatási intézménytől kezdte meg egyetemi egyetemét egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményhez, ahol több mint 30 világszínvonalú egyetemi partner vett részt Ausztráliában, Új-Zélandon, Kanadában, az Egyesült Államokban, Írországban, Kínában és az Egyesült Királyságban. . Ezzel az együttműködéssel az IMU több mint 3500 hallgató számára lehetőséget biztosított a diploma megszerzésére e tekintélyes egyetemeken.


Az IMU legfőbb campusának székhelye Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malajzia. 1999 óta az IMU klinikai egyetemeket hozott létre Seremban és Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malajzia) valamint Batu Pahat és Kluang (Johor, Malajzia) területén. Jelenleg az Egyetem több mint 3400 hallgatója vesz részt különböző programjaiban, mintegy 2980 diákkal a Bukit Jalil-nál, míg a Klinikai egyetemeken további 420 fő van. Az IMU is több mint 200 nemzetközi diáknak ad otthont a világ több mint 30 országában.

A mai napig az IMU egy egyetem előtti programot kínál: Alapítvány a tudományban, számos egyetemi alapképzés az orvosi és egészségtudományokban: Orvostudomány, Fogászat, Gyógyszertár, Gyógyszerészeti Kémia, Nursing, Nursing Science, Táplálkozási Dietetika, Táplálkozás, Pszichológia, Biomedical Science , Orvosi biotechnológia, kiropraktika, kínai orvostudomány, valamint posztgraduális diploma: MSc és PhD Orvosi és Egészségtudományi (kutatási), MSc közegészségügyi, Master of Pharmacy Practice, Okleveles Analitikai és Gyógyszerészeti Kémia és MSc Molecular Medicine. Az IMU alapképzési programjait nemzetközi szabványoknak megfelelően hasonlították össze, és a nemzetközi partneregyetemek elfogadják az átutalást a megfelelő programokba.


Az IMU tanulási modellje alapjai közé tartozik, amely a diákok fejlõdését olyan jól képzett és kompetens egészségügyi szakemberekké fejleszti, akik kritikus gondolkodók, reflektívak és mégis proaktívak. A cél az egész életen át tartó tanulás iránt elkötelezett egészségügyi szakemberek megteremtése, és a jó állampolgárság, a vezetés és az etikus magatartás érzésével.

Az akadémiai kiválóság iránti folyamatos törekvésében a kutatásba való elmozdulás természetes előrehaladás volt az orvosi és az egészségügyi kutatással, valamint az orvosi nevelés kulcsfontosságú területeivel. Az IMU kutatási erőfeszítéseit várhatóan tovább erősítik, miután 2012 szeptemberében elindították a Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Intézetet (IRDI).

Az egyetem 2010-ben jelentős áttörést indított egészségügyi központjainak megkezdésével, amelyek lehetővé tették az IMU személyzetének és hallgatóinak a betegek befogadását és kezelését. Az IMU-hallgatók oktatási helyszínéül szolgáló egészségügyi központok az egyidejűleg összehangolják az allopátiás (nyugati) orvoslás, valamint a kiegészítő és alternatív gyógyászat területét.


Ma az IMU egy integrált orvosi és egészségügyi intézmény, amely az orvostudomány és az egészségügy területén a világ egyik legelismertebb egyénekével és egyetemével partnerségben kínál oktatást, egészségügyet és kutatást.


Látomás

Az IMU innovatív globális kiválósági központ a tanulás és a kutatás területén, támogatva a társadalom kiszolgálására elkötelezett tudósok és szakemberek közösségét, elősegítve a diákok fejlődését abban, hogy elérjék valódi potenciáljukat kompetens, etikus, gondoskodó és érdeklődő állampolgárok és látomásos vezetők körében.

Az IMU elkötelezett az akadémiai szabadságért és az esélyegyenlőség elveiért a tudás követésében és alkalmazásában, a szellemi, oktatási és kutatási termelékenység legmagasabb színvonalán; és egy olyan tanulási szervezet létrehozása, amely tiszteletben tartja az egyént.


Oktatási misszió

Oktatási intézményként küldetésünk:

 • Annak érdekében, hogy tovább erősítsék az IMU-t mint kiválósági központot az orvostudományi, gyógyszertári és egyéb egészségtudományi programokban
 • Az IMU mint multidiszciplináris programokat kínáló felsőoktatási központ létrehozása
 • Az IMU létrehozása a posztgraduális képzés és a folyamatos szakmai képzés központjaként
 • A magas szintű etikai normákkal rendelkező szakemberek képzése, akiket a közösség életminőségének javítására és javítására szentelnek
 • Az illetékes szakemberek képzése az innovatív tudás-technológiákkal, különösen az IKT-k segítségével a tanítási-tanulási folyamatban


Minőségpolitika

Célunk, hogy innovatív, a tanuláshoz és a kutatáshoz nyújtott kiválósági központ jöjjön létre, amely kompetens, gondozó és etikus szakembereket állít elő, akik egész életen át tartó tanulók. Elkötelezettek vagyunk a szellemi, oktatási és kutatási termelékenység legmagasabb színvonalának elérésében.


8 tanulási eredményhálózatok

Az IMU valamennyi kimenetelű tantervet alkalmazza valamennyi programjára. Ez azt jelenti, hogy az IMU összes diploma teljesíti a programban várt összes kívánt eredményt. Ezeket az eredményeket úgy tervezték, hogy biztosítsák, hogy a diplomás készen áll a munkahelyre. Jelenleg nyolc általános kimeneti tartomány van, amelyek a következők:

 • Az alapkutatás alkalmazása a szakma gyakorlásában
 • Pszichomotoros készségek
 • Családi és közösségi problémák az egészségügyben
 • Betegségmegelőzés és egészségmegőrzés
 • Kommunikációs képességek
 • Kritikus gondolkodás, problémamegoldás és kutatás
 • Önirányított élethosszig tartó tanulás az információs és erőforrás menedzsment készségekkel
 • Szakmaiasság, etika és személyes fejlődés

Az egyes programok a fenti területeket alkalmazzák speciális oktatási eredményük fejlesztésére. Ezek az eredmények a tanterv minden aspektusát a tartalom és a szervezés, a szállítási és oktatási beállítások, az értékelés és a minőségi tevékenységek szempontjából fogják vezetni.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

International Medical University

Az IMU Bachelor of Nursing egy 4 éves teljes munkaidős program, amely felkészíti a hallgatót, hogy váljon nyilvántartott nővér, képesített gyakorolni a különböző körülmén ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

Az IMU Bachelor of Nursing egy 4 éves teljes munkaidős program, amely felkészíti a hallgatót, hogy váljon nyilvántartott nővér, képesített gyakorolni a különböző körülmények között, akár a köz-vagy magán egészségügyi ágazatokban. Az ápolói diploma megszerzése után a diplomás választhat, hogy regisztrált nővérként dolgozik, vagy fejlett diploma vagy alapfokú specializáció folytatása a szülési, ortopédiai, kritikus gondozás ápolásában, a vese ápolásában, a perioperatív ápolásban, a közös ápolásban, a gerontológiai ápolásban és így tovább. . A diplomások úgy is dönthetnek, hogy tovább folytatják tanulmányaikat a mester- és doktori (PhD) szinten.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Ez a fokozat felveszi a munkát bármely gyógyszerészeti környezetben, a kórházi és a közösségi gyakorlattól a gyógyszeriparig. Az orvostudományi szakemberek, a gyógyszerés ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

A gyógyszertárak programja teljes körű akkreditált négyéves gyógyszertári diploma, melynek lehetősége a partneregyetemekre, nevezetesen a University of Otagóra, Új-Zélandra vagy az Ausztrália Tasmaniai Egyetemen való átadásra.

Ez a fokozat felveszi a munkát bármely gyógyszerészeti környezetben, a kórházi és a közösségi gyakorlattól a gyógyszeriparig. Az orvostudományi szakemberek, a gyógyszerészek egyre fontosabb szerepet vállalnak és kulcsfontosságú tagja az integrált egészségügyi szakembereknek.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Az IMU Fogászat program 2 dalt kínál a hallgatók számára. Az első műsorszámot az IMU, Malajzia közösen, az angol nyelvű tengerentúli partneregyetemekkel együttműködve haj ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

Az IMU Fogászat program 2 dalt kínál a hallgatók számára. Az első műsorszámot az IMU, Malajzia közösen, az angol nyelvű tengerentúli partneregyetemekkel együttműködve hajtja végre, a diákok Malajziában és a későbbi években az egyik partneregyetemükön töltik az első fázist. A sikeres befejezést követően a hallgatók megkapják a megfelelő egyetemi egyetemet. A második pálya az, hogy a diákok töltsék az 5 éves egyetemi programot az IMU-ban, és megkapják az IMU Bachelor of Dental Surgery (BDS) diplomáját.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

Az IMU-nál lehetősége van az IMU első két és fél éveinek tanulmányozására és az orvosi program befejezésére Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Írországban vagy Kanadában lévő egyik partner egyetemre. Ezek a nemzetközi partnerségek azt jelentik, hogy az IMU tantervet úgy alakították ki, hogy megfeleljen az egyetemek magas nemzetközi színvonalának. Az IMU-n belüli orvostanhallgatóknak lehetőségük van teljes mértékben teljesíteni az IMU-t.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

International Medical University

A hároméves IMU Biomedical Science program hangsúlyozza a klinikai laboratóriumi képességeket és az emberi szervrendszert; izgalmas és dinamikus terület, amely rendkívül ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

A hároméves IMU Biomedical Science program hangsúlyozza a klinikai laboratóriumi képességeket és az emberi szervrendszert; izgalmas és dinamikus terület, amely rendkívül fontos az emberi betegségek megértéséhez és kezeléséhez. A hallgatóknak lehetőségük van a teljes hároméves program teljesítésére az IMU-ban vagy a program egy részét az IMU-ban tanulmányozni, és az egyetem egyik partnere Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban átutalni. Minden évben 2 bevétel érhető el - július és szeptember.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Négy éves IMU Dietetics with Nutrition programunkat kifejezetten olyan diákok számára tervezték, akiknek nagy érdeklődése volt az élelmiszerek, az emberek, a tudomány és ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

Négy éves IMU Dietetics with Nutrition programunkat kifejezetten olyan diákok számára tervezték, akiknek nagy érdeklődése volt az élelmiszerek, az emberek, a tudomány és az orvostudomány iránt. Meg fogja tanulmányozni az életet és a táplálkozástudományokat, feltárva az étrend és a táplálkozás szerepét a betegségmegelőzésben és a kezelésben. Ugyanakkor felajánljuk az átutalási lehetőséget Ausztrália és Új-Zéland partneregyetemeihez is.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Az IMU Gyógyszerészeti Kémia 3 év alatt (6 félév) fejeződik be, és teljes egészében az IMU Malajziában végzi. Ez az első malajziai program, amely teljes és szakosított ké ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

Az IMU Gyógyszerészeti Kémia 3 év alatt (6 félév) fejeződik be, és teljes egészében az IMU Malajziában végzi. Ez az első malajziai program, amely teljes és szakosított képzést nyújt a gyógyszerészeti kémia területén. A tanterv alapképzéssel kezdődik a korai fázisban, és kiterjed a későbbi fázisban a kábítószer-fejlesztési tevékenységekkel kapcsolatos alkalmazott ismeretekre és készségekre. A gyakorlat és a kutatás a program edzésének alapvető elemei. Ezt a programot a Royal Society of Chemistry (Egyesült Királyság) akkreditálja.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Mi vagyunk az első és egyetlen egyetem, aki felajánlja Malajziában és Délkelet-Ázsiában a teljes kiropraktikus oktatási programot. A program 4 éves akadémiai és klinikai ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

Mi vagyunk az első és egyetlen egyetem, aki felajánlja Malajziában és Délkelet-Ázsiában a teljes kiropraktikus oktatási programot. A program 4 éves akadémiai és klinikai képzésből áll. A hallgatóknak lehetőségük van az IMU-n belül sikeresen teljesített témákban szerzett hallgatók kreditjeinek megszerzésére, és ezek használatát az RMIT Egyetem Ausztráliában, az Angol-Európai Kiropraktikus Főiskolán (AECC) vagy a Dél-Wales-i Egyetemen Egyesült Királyság.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

A négyéves IMU BSc (Hons) a kínai orvoslás programban hangsúlyozza a kínai orvoslás és a nyugati orvostudomány integrációját. Ez biztosítja a diplomások egy professzionál ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

A négyéves IMU BSc (Hons) a kínai orvoslás programban hangsúlyozza a kínai orvoslás és a nyugati orvostudomány integrációját. Ez biztosítja a diplomások egy professzionális belépési szint az akupunktúra és a kínai gyógynövényes gyógyászat gyakorlatát. Az IMU biztosítja az átutalási lehetőséget Ausztráliában és Kínában működő partner egyetemeinknek is. És minden évben 2 befogadás van - február

... [-]
Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Az orvosi biotechnológia egy olyan multidiszciplináris orvostudomány, amely állati és növényi sejteket, valamint mikroorganizmusokat használ fel diagnosztikai termékek, g ... [+]

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.

Az IMU hároméves orvosi biotechnológiai szakasza a maláj biotechnológiai prioritásokhoz igazodik, és úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a magas nemzetközi szabványoknak, és az ausztráliai Newcastle-i Egyetem elfogadja a programba való átutalást.

Az orvosi biotechnológia a biotechnológia egy része, amely megtanítja, hogyan használjuk az összes élő szervezetet, különösen a sejteket és a sejtanyagokat, hogy gyógyszerészeti és diagnosztikai termékeket hozzanak létre, hogy segítsenek nekünk hosszabb és produktívabb életet élni. Ez a hallgató biztosítja a diákok alapos megértését az alapvető tudományok alapja biotechnológia az orvosi fejlődés. Az orvosi biotechnológia anyagi tanterve az IMU-ban tanítja és felkészíti a diákokat arra, hogy alkalmazzák a jelenlegi biotechnológiai technikákat a valóságos környezetben, különösen az ipari képzésben a biotechnológiai vállalatoknál, kormányzati szerveknél és nemzetközi intézményeknél.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

International Medical University

A kurzus biztosítja a hallgatók széles skáláját az egészségügyi és a kapcsolódó szakmai háttérrel a tudás és készségek a közegészségügyi tudományok és a kapcsolódó tudomá ... [+]

A közegészségügy a művészet és a tudomány a betegségek megelőzésében, az élet meghosszabbításában és az egészség megőrzésében. A közegészségügy nem csak az egészség megőrzésével foglalkozik a betegségek és a környezeti egészségi kockázatok csökkentése vagy megszüntetése, a társadalmi körülmények javítása, az egészséges viselkedések és életstílusok ösztönzése révén, hanem az egészségügyi szolgáltatások elosztását és optimális kezelését is magában foglalja.

A kurzus biztosítja a hallgatók széles skáláját az egészségügyi és a kapcsolódó szakmai háttérrel a tudás és készségek a közegészségügyi tudományok és a kapcsolódó tudományágak, amelyek hatékonyabbá teszik őket az egészségügy területén.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Az IMU Master of Science fokozat az analitikai és gyógyszerészeti kémia alkalmas a diplomások a kémia, gyógyszerészet vagy kapcsolódó tudományágak, és célja a friss diplo ... [+]

Az IMU Master of Science fokozat az analitikai és gyógyszerészeti kémia alkalmas a diplomások a kémia, gyógyszerészet vagy kapcsolódó tudományágak, és célja a friss diplomások vagy a jelenlegi foglalkoztatás a gyógyszeripari vagy kémiai kapcsolódó iparágakban.

A hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy megismerjék, bővítsék és növeljék tudásukat és megértésüket a kábítószer-felfedezés, a kábítószer-tervezés, a gyógyszerfejlesztés, a gyógyszer mikrobiológia, a termék-kereskedelmi forgalom, a biotechnológiai piac, a gyógyszertechnológia jelenlegi trendjei, a fejlett analitikai kémia, elválasztási technikák, kutatási módszertan, íráskészség, zöld kémia, minőségirányítás, természetes termékek és szabályozási környezet.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
International Medical University

Az IMU MSc Molecular Medicine tervezték a tudomány és az orvosi diplomások keresnek a fejlett képzés molekuláris és betegség-orientált kutatás. Ez a program célja, hogy k ... [+]

A molekuláris orvostudomány a kortárs orvosi kutatások középpontjába került, és elősegítette a betegség diagnosztizálásában, kezelésében és kezelésében elért áttörést. Például már lehetõvé válik az interomikával kapcsolatos megközelítésen alapuló többféle metabolit és toxin, amely a genomikai szûrés, a bioinformatika és a kemoinformatika értékelésén keresztül megtervezi a nagymértékû és egyedi kezeléseket, és növeli az új gyógyszerek biohasznosulását nano-leadással.

Az IMU MSc Molecular Medicine tervezték a tudomány és az orvosi diplomások keresnek a fejlett képzés molekuláris és betegség-orientált kutatás. Ez a program célja, hogy kivételes tananyagot biztosítson a hallgatók olyan képességekkel való ellátására, amelyek megfelelnek a legmagasabb igényeknek és a tudományos szigorúság elvárásainak. A tanterv innovatív, és világszerte elismert oktatóink szakértelmére támaszkodik, akik szintén szenvedélyes kutatók. A központi modulok bemutatják a molekuláris orvostudomány legfrissebb tudományos fejlődését, melyeket innovatív andragógiával szállítanak. A hallgatók fel fogják ismerni az egyszerű és összetett molekulák szerepét az emberi betegségekben, valamint azt, hogy a rendszerbiológia, a számításbiológia és a kémiai genetika hogyan változtatta meg a kutatási stratégiákat és módszertant az őssejtek technológiáján és terápiájában, a kábítószer-tervezésben és fejlesztésben, valamint az orvosi és klinikai kutatásokban .... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Mester

International Medical University

Az IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) posztgraduális képzési program lehetőséget ad a gyógyszertárak diplomások számára, hogy foglalkozzanak a képzési igények, mint eg ... [+]

Az IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) posztgraduális képzési program lehetőséget ad a gyógyszertárak diplomások számára, hogy foglalkozzanak a képzési igények, mint egy modern alapellátás gyógyszerész. Az IMU által felajánlott MPP program egyedülálló és az első olyan, amelyet egy malajziai magánintézmény kínál helyi és nemzetközi hallgatóknak.

A Pharmacy Practice három szakterülete lesz:

Klinikai gyógyszertárTársadalmiGyógyszertári menedzsment

Ez a mester fokozat program jobban felkészíti a diplomások az alapvető ismeretek és készségek, hogy fokozza a karrierlehetőségeket, mint egy klinikai vagy tanácsadó gyógyszerész a területen a klinikai gyógyszerészeti vagy szociális... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Kérj Információt
Német
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Location address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, 57000 MY
Social Media
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY