International Medical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás


IMU - A jobb egészségügy jövője


A International Medical University (IMU) Malajzia első és legfejlettebb magán-orvosi és egészségtudományi egyeteme, amely több mint 24 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az egyetem Malajzia első egyeteme, amely hagyományos és kiegészítő gyógyszereket kínál, mindegyik egy fedél alatt. 1992-ben alakult, az egyetem nemzetközi hírnevet szerzett, és magas szintű oktatást biztosít az egyetem előtti, egyetemi, posztgraduális és folyamatos szakmai fejlődésben. Alapképzési programjai mind a helyi pályák (IMU fokozat), mind a nemzetközi partnerpályák (partner egyetemi diploma) részét képezik.


Az IMU úttörő szerepet töltött be a világ első partner Orvostudományi programjában, amely lehetővé teszi egy diák számára, hogy Malajziában indítsa el tanulmányait, miközben nemzetközi egyetemen szerez diplomát. Az elmúlt 24 évben az IMU 1992-ben egy 5 nemzetközileg elismert felsőoktatási intézménytől kezdte meg egyetemi egyetemét egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményhez, ahol több mint 30 világszínvonalú egyetemi partner vett részt Ausztráliában, Új-Zélandon, Kanadában, az Egyesült Államokban, Írországban, Kínában és az Egyesült Királyságban. . Ezzel az együttműködéssel az IMU több mint 3500 hallgató számára lehetőséget biztosított a diploma megszerzésére e tekintélyes egyetemeken.


Az IMU legfőbb campusának székhelye Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malajzia. 1999 óta az IMU klinikai egyetemeket hozott létre Seremban és Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malajzia) valamint Batu Pahat és Kluang (Johor, Malajzia) területén. Jelenleg az Egyetem több mint 3400 hallgatója vesz részt különböző programjaiban, mintegy 2980 diákkal a Bukit Jalil-nál, míg a Klinikai egyetemeken további 420 fő van. Az IMU is több mint 200 nemzetközi diáknak ad otthont a világ több mint 30 országában.

A mai napig az IMU egy egyetem előtti programot kínál: Alapítvány a tudományban, számos egyetemi alapképzés az orvosi és egészségtudományokban: Orvostudomány, Fogászat, Gyógyszertár, Gyógyszerészeti Kémia, Nursing, Nursing Science, Táplálkozási Dietetika, Táplálkozás, Pszichológia, Biomedical Science , Orvosi biotechnológia, kiropraktika, kínai orvostudomány, valamint posztgraduális diploma: MSc és PhD Orvosi és Egészségtudományi (kutatási), MSc közegészségügyi, Master of Pharmacy Practice, Okleveles Analitikai és Gyógyszerészeti Kémia és MSc Molecular Medicine. Az IMU alapképzési programjait nemzetközi szabványoknak megfelelően hasonlították össze, és a nemzetközi partneregyetemek elfogadják az átutalást a megfelelő programokba.


Az IMU tanulási modellje alapjai közé tartozik, amely a diákok fejlõdését olyan jól képzett és kompetens egészségügyi szakemberekké fejleszti, akik kritikus gondolkodók, reflektívak és mégis proaktívak. A cél az egész életen át tartó tanulás iránt elkötelezett egészségügyi szakemberek megteremtése, és a jó állampolgárság, a vezetés és az etikus magatartás érzésével.

Az akadémiai kiválóság iránti folyamatos törekvésében a kutatásba való elmozdulás természetes előrehaladás volt az orvosi és az egészségügyi kutatással, valamint az orvosi nevelés kulcsfontosságú területeivel. Az IMU kutatási erőfeszítéseit várhatóan tovább erősítik, miután 2012 szeptemberében elindították a Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Intézetet (IRDI).

Az egyetem 2010-ben jelentős áttörést indított egészségügyi központjainak megkezdésével, amelyek lehetővé tették az IMU személyzetének és hallgatóinak a betegek befogadását és kezelését. Az IMU-hallgatók oktatási helyszínéül szolgáló egészségügyi központok az egyidejűleg összehangolják az allopátiás (nyugati) orvoslás, valamint a kiegészítő és alternatív gyógyászat területét.


Ma az IMU egy integrált orvosi és egészségügyi intézmény, amely az orvostudomány és az egészségügy területén a világ egyik legelismertebb egyénekével és egyetemével partnerségben kínál oktatást, egészségügyet és kutatást.


Látomás

Az IMU innovatív globális kiválósági központ a tanulás és a kutatás területén, támogatva a társadalom kiszolgálására elkötelezett tudósok és szakemberek közösségét, elősegítve a diákok fejlődését abban, hogy elérjék valódi potenciáljukat kompetens, etikus, gondoskodó és érdeklődő állampolgárok és látomásos vezetők körében.

Az IMU elkötelezett az akadémiai szabadságért és az esélyegyenlőség elveiért a tudás követésében és alkalmazásában, a szellemi, oktatási és kutatási termelékenység legmagasabb színvonalán; és egy olyan tanulási szervezet létrehozása, amely tiszteletben tartja az egyént.


Oktatási misszió

Oktatási intézményként küldetésünk:

 • Annak érdekében, hogy tovább erősítsék az IMU-t mint kiválósági központot az orvostudományi, gyógyszertári és egyéb egészségtudományi programokban
 • Az IMU mint multidiszciplináris programokat kínáló felsőoktatási központ létrehozása
 • Az IMU létrehozása a posztgraduális képzés és a folyamatos szakmai képzés központjaként
 • A magas szintű etikai normákkal rendelkező szakemberek képzése, akiket a közösség életminőségének javítására és javítására szentelnek
 • Az illetékes szakemberek képzése az innovatív tudás-technológiákkal, különösen az IKT-k segítségével a tanítási-tanulási folyamatban


Minőségpolitika

Célunk, hogy innovatív, a tanuláshoz és a kutatáshoz nyújtott kiválósági központ jöjjön létre, amely kompetens, gondozó és etikus szakembereket állít elő, akik egész életen át tartó tanulók. Elkötelezettek vagyunk a szellemi, oktatási és kutatási termelékenység legmagasabb színvonalának elérésében.


8 tanulási eredményhálózatok

Az IMU valamennyi kimenetelű tantervet alkalmazza valamennyi programjára. Ez azt jelenti, hogy az IMU összes diploma teljesíti a programban várt összes kívánt eredményt. Ezeket az eredményeket úgy tervezték, hogy biztosítsák, hogy a diplomás készen áll a munkahelyre. Jelenleg nyolc általános kimeneti tartomány van, amelyek a következők:

 • Az alapkutatás alkalmazása a szakma gyakorlásában
 • Pszichomotoros készségek
 • Családi és közösségi problémák az egészségügyben
 • Betegségmegelőzés és egészségmegőrzés
 • Kommunikációs képességek
 • Kritikus gondolkodás, problémamegoldás és kutatás
 • Önirányított élethosszig tartó tanulás az információs és erőforrás menedzsment készségekkel
 • Szakmaiasság, etika és személyes fejlődés

Az egyes programok a fenti területeket alkalmazzák speciális oktatási eredményük fejlesztésére. Ezek az eredmények a tanterv minden aspektusát a tartalom és a szervezés, a szállítási és oktatási beállítások, az értékelés és a minőségi tevékenységek szempontjából fogják vezetni.

Helyszínek

Kuala Lumpur

Address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,


57000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia

Seremban

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malajzia

Batu Pahat

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

83000 Batu Pahat, Johor, Malajzia

Kluang

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

86000 Kluang, Johor, Malajzia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket