Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

UCM források világszerte innovatív tanulási megközelítésekhez, újraértelmezi és kínálja azokat a diákoknak, akik az új nemzetközi munkafolyamatok részét képezik.

Nemzetközi üzleti szakembereket és úttörőket vonzunk a leginnovatívabb interdiszciplináris oktatási technikákban a legmagasabb tanulási színvonal biztosítása érdekében.

Az UCM Svájcban majdnem húsz éves tudományos tapasztalattal rendelkezik, ahol egyet, ha a campus alapja.

Az UCM-t a Nemzeti Felsőoktatási és Továbbképzési Bizottság akkreditálja az engedély nélkül. 2015-011. *

Látomás

Az UCM, a butik oktatási szolgáltatója a munkaerőpiac legújabb trendjeire, fülkéire és igényeire összpontosít, lehetővé téve az UCM számára, hogy az oktatási módszereket és tanfolyamokat gyorsan el tudja látni a jelenlegi időkhöz igazítva. Az UCM büszke egy rugalmas, agilis akadémiai struktúrára, amely hozzáadott értéket nyújt a hallgatók számára.

Az UCM megvalósítja Prof. Paolo Sotgiu alapító elképzelését azáltal, hogy összpontosít minden diák általános jólétére, érzelmi, szellemi, tudományos és társadalmi önmagára. Az UCM ezért hangsúlyozza azokat a tanítási módszereket és oktatási környezeteket, amelyek gazdag tanulási közösségeket hoznak létre.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Olasz
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

United Campus of Malta

Amellett, hogy a vonat a diákok a gyakorlatban a fizikai kezelést szakma, végzettség gyógytornász is foglalkozik a művészet ellátás legmagasabb értelemben: a magán és az ... [+]

Amellett, hogy a vonat a diákok a gyakorlatban a fizikai kezelést szakma, végzettség gyógytornász is foglalkozik a művészet ellátás legmagasabb értelemben: a magán és az állami, a sporttól a klinikára, honnan szociopata a nemzetközi együttműködés.

Elméleti ismeretek és készségek csiszolta kézikönyvek, az empátia és a szervezet, megelőző és gyógyító módszerek: a teljes sorozat, szigorú, nagyon profi.

Egy innovatív érettségi, kereszt, gazdag és rendkívül relációs alkalmas dolgozók. Pályakezdő csontkovácsolás, Testnevelés, sport tudomány és masszázs terapeuták lehet jelentkezni a tanfolyam és kérjen elismerésének korábbi anyagok.... [-]

Málta Saint Julian's
Szeptember 2019
Olasz
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Mester

United Campus of Malta

A tanfolyam négy évig, részmunkaidőben, mesterképzésre vezet. ... [+]

Áttekintés

A tanfolyam négy évig, részmunkaidőben, mesterképzésre vezet.

A tanfolyam kombinálja az előadást és a kutatást kötelező klinikai képzési modulokkal. Ez utóbbit az ortodoncia szakember felügyeli, amelyet az Európai Orvostudományi Testület leginkább akkreditált.

A tantárgyakat a csoportos foglalkozásokon, a szemináriumok gyakorlati készségképzésén és a diákok által vezetett továbbfejlesztéseken keresztül tanítják.

Az előadásokat Máltán 4 havonta 2 héten keresztül tartják, 40 órányi klinikai gyakorlatot az első félév minden félévében, a második év 50 óráját és a harmadik év 60 óráját.

A mesterképzés lehetővé teszi... [-]

Málta Saint Julian's
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Málta