Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 3. helyen található az Egyesült Királyságban az Orvostudomány számára (Guardian University Guide 2018)

A brit Queen Mary Egyetem (QMUL), az Egyesült Királyságban működő Russell Group egyetem orvosi egyetemet nyitott Máltán, Európában. Jelentkezéseket fogadunk 2018 szeptemberi bejegyzésre, és pályázati határidőnk 2018. június 30 . Kínálunk:

  • Egy ötéves orvosi MBBS Málta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) egyetemi program.

Ösztöndíjak 2018-ban lesznek elérhetők a 2018/19-es belépésre.

A programot a Barts és a London School of Medicine és fogászat, a vezető brit orvosi iskola, amely egy kar a QMUL. Barts és The London alakult ki az európai legrégebbi kórházból, az 1123-ban alapított Szent Bartholomew-ból (az úgynevezett Barts-ből) és az első 1785-ben megnyitott londoni orvosi iskolából.

Ez a gyógyszeres program ugyanazt a tantervet követi, mint a Londonban tanított QMUL program, és Máltán a QMUL személyzete, valamint az iskola által képzett helyi klinikusok tanítják.

Máltáról

A program alapja Gozo, amely a Máltai Köztársaságot alkotó három sziget egyike. Málta elbűvölő története 7000 év: a szigeteknek három UNESCO világörökségi helyük van (beleértve az egész máltai fővárost, a Vallettát). Nemrégiben látta Máltát a tévében: a szigetek a Game of Thrones lenyűgöző helyeit kínálják.

Tandíj

35.000 euró évente

Pályázati folyamat

A pályázók közvetlenül az egyetemre vonatkoznak , nem pedig az Egyesült Királyság egységes alkalmazásrendszere, az UCAS.

Helyszínek

Victoria

Address
Sir M.A. Refalo Sixth Form
Fortunato Mizzi Street,
Victoria, Gozo

Victoria, Málta

London

Address
Garrod Building, Turner Street, Whitechapel


E1 2AD London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket