Hivatalos Leírás

Ma a University

A Lithuanian University of Health Sciences (LSMU, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas) új megjelenés a litván felsőoktatás területén. 2010. június 30-án a Litván Köztársaság parlamentje határozatot hozott a Kaunas Medical University (KMU) és a Litván Állat-egészségügyi Akadémia (LVA) egyesítéséről. Az LSMU Litvánia legnagyobb orvosbiológiai tudományos felsőoktatási intézménye, folytatva a KMU és az LVA legjobb hagyományait.

Az egyetem a legnagyobb orvosbiológiai tudományos felsőoktatási intézmény Litvániában, sikeresen integrálva a tanulmányokat, a kutatást és a klinikai gyakorlatot. Az LSMU két fő akadémiából áll: az Orvosi Akadémia és az Állatorvosi Akadémia .

Az orvostudomány, a fogászat és az ápolás hallgatói gyakorlati készségeiket megszerezik a Kauno Klinikos LSMU Kórházban , amely a balti államok legnagyobb orvosi intézménye. Az LSMU Kórházban több mint 1200 magasan képzett orvos és 2400 ápolószemélyzet foglalkozik több mint 78 000 beteggel. A teljes orvosi személyzet értékeli a globális szabványoknak megfelelő innovatív és progresszív kezelési és diagnosztikai módszereket.

A gyógyszertári hallgatók gyakorlati készségeket szereznek az Egyetemi Gyógyszertárban, amelyet nemcsak a nyilvánosság kiszolgálására terveztek, hanem a Gyógyszerésztudományi Kar fő oktatási intézményévé is, széles körű gyakorlati ismeretekkel és készségekkel látva el a hallgatókat, és első kézből szerzett tapasztalatokkal. . Állatorvosokké válni kívánó hallgatók gyakorlati készségeiket az állatorvosi akadémia nagy- és kisállat-klinikáin és műtőiben szerezhetik meg.

Az LSMU az ERASMUS csereprogram aktív résztvevője. A hallgatók legfeljebb egyéves időtartamra tanulhatnak külföldi egyetemeken vagy külföldre gyakorolhatnak. A tudományos csere szerződéseit 26 európai ország egyetemeivel írták alá. Az ERASMUS partnerek többsége Németországban, Spanyolországban, Franciaországban, Finnországban és a többi EU-tagállamban van.

122156_rsz_adobestock_47061772.jpg

A látomásunk

Az egészségügy egyik vezető európai egyeteme a társadalom jóléte érdekében. Minden közösségünk erőfeszítésein keresztül arra törekszünk, hogy a QS World University Rankings 701 legjobb egyeteme legyen.

Küldetésünk

A jövőképet a KÜLÖNTETTEN keresztül fogjuk megvalósítani: a tudományos ismeretek és a tanulmányok és a tudomány legújabb eredményeinek létrehozása, összegyűjtése, rendszerezése és terjesztése, kreatív, becsületes, kezdeményezést mutató, oktatott, független és vállalkozó személyiség tanítása és fejlesztése, a demokrácia és a jólét, egészséges és oktatott társadalom kialakítása. Az LSMU alapvető szerepe az oktatás ebben a folyamatában az egészséges társadalom elérése, amely garantálja az ország társadalmi és gazdasági fejlődését, civilizációs identitását, valamint a nemzeti és globális kulturális hagyományok létrehozását, támogatását és fejlesztését. Az állatvilág egészsége és jóléte e cél szerves része.

Innovatív környezet

Az Egyetem Könyvtári és Információs Központja az EU egyik legmodernebb könyvtára, tagja az Európai Kutatási Könyvtárak Szövetségének, a LIBER-nek, amely az európai kutatási könyvtárak fő hálózata. A könyvtár mind virtuális, mind RFID technológiával rendelkezik, és a kutatók és a hallgatók körében nagyon népszerű, nemcsak Litvániában, hanem külföldön is, egyedi architektúrájának és információs rendszereinek köszönhetően.

Az LSMU részt vesz olyan projektek kidolgozásában, amelyek új technológiákat, kibővített tudományos kutatást és fejlesztést, valamint az Egyetem felújított és korszerűsített infrastruktúráját eredményezik. Hamarosan megnyílik a Modern Gyógyszerészeti és Egészségügyi Technológia Központ, valamint az új Gyógyszerésztudományi Kar modern laboratóriumokkal és osztályokkal. Ezen felül a közegészségügyi kar jelenleg is épül az Állat-egészségügyi Akadémia campusán.

Választás külföldi hallgatók számára

1990 óta az LSMU számos nemzetközi hallgató Alma Mater-ként működik, és jelenleg 70 országból (elsősorban Svédországból, Izraelből, Németországból, Spanyolországból, Egyesült Királyságból, Libanonból, Indiából, Dél-Koreából) érkeznek kb. Ez az LSMU hallgatói létszámának csaknem 17% -át tette ki.

A nemzetközileg folytatott hallgatók száma évente növekszik. Németország, Olaszország, Franciaország, Törökország, a Cseh Köztársaság, Finnország és Norvégia a legnépszerűbb Erasmus partnerországok az LSMU hallgatói körében. Az LSMU-n kívüli hallgatók leggyakrabban Spanyolországból, Olaszországból, Lettországból, Belgiumból és Lengyelországból érkeznek.

122157_rsz_adobestock_246355888.jpg

Nemzetközi tapasztalat és elismerés

Az LSMU több mint 140 európai, amerikai és ázsiai egyetemmel együttműködik tanulmányi és kutatási célokra.

Az egyetem számos nemzetközi szervezet tagja, mint például az Európai Egyetemi Szövetség (EUA), az Európai Régió Közegészségügyi Iskoláinak Szövetsége (ASPHER), Az Európai Orvostudományi Iskolák Szövetsége (AMSE), az Európai Orvosi Oktatás Szövetsége. (AMEE), a Balti-tengeri Régió Egyetemi Hálózata (BSRUN), Biomedicina és Egészségtudományi Doktori Iskola Szervezete az Európai Rendszerben (ORPHEUS), Állat-egészségügyi Oktatási Intézetek Európai Szövetsége (EAEVE), Állatorvosi Világszövetség stb.

Az LSMU az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tagja is, ahol ellátja az epidemiológiai kutatás és képzés, valamint a szív- és érrendszeri és egyéb krónikus nem fertőző betegségek megelőzésének együttműködési központját.

Az LSMU tanulmányi programjai megfelelnek az EU-országokban alkalmazott egyetemi oktatási szabványoknak, és a diplomások jogosultak az Egyesült Államok Egészségügyi Tanácsa (USMLE) és a PLAB vizsgára.

Tanulmány az LSMU-ban

Az LSMU a következő tanulmányi programokban fogadja a nemzetközi hallgatókat:

Program tartam
Nyelv Fokozat és képesítés
Díjazott
Integrált tanulmányok
Gyógyszer 6 év angol Egészségtudományi MSc, orvos
Fogászat (fogászat) 5 év angol Egészségtudományi MSc, orvos odontológus
Gyógyszertár 5 év EN Egészségtudományi MSc, gyógyszerész
Állatgyógyászat 6 év EN Állatorvostudományi MSc, állatorvos
Alapképzés
Gondozás 4 év angol Egészségtudományi BSc, Általános gyakorlati ápoló
Foglalkozásterápia 4 év angol Egészségtudományi BSc, foglalkozási terapeuta
Egészségpszichológia 4 év angol Társadalomtudományi BSc
Mesterképzés
Közegészségügy 2 év angol Egészségtudományi MSc
Közegészségügyi menedzsment 2 év angol Egészségtudományi MSc
Életmód orvoslás
(távoktatás)
1,5 év angol Egészségtudományi MSc
Speciális ápolási gyakorlat 2 év angol Egészségtudományi MSc, Advanced Practice Nurse
Étel tudomány 2 év angol Agrártudomány MSc
Állattudomány 2 év angol Agrártudomány MSc
Állatok és emberek kölcsönhatása 2 év angol Agrártudomány MSc
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Lithuanian University of Health Sciences

Az ápolóképzés olyan ápolók képzésére irányul, akik megértik az ápolás alapelveit, elméleteit és módszereit, széles körű ismeretekkel rendelkeznek az ápolási tudományról, ... [+]

Az ápolóképzés olyan ápolók képzésére irányul, akik megértik az ápolás alapelveit, elméleteit és módszereit, széles körű ismeretekkel rendelkeznek az ápolási tudományról, és képesek önállóan és kritikusan értékelni egészséges és krónikus betegségben szenvedő, eltérő szomatikus és mentális állapotú emberek ápolási igényeit. egészségügyi betegségek kezelése, valamint a személyes és a szakmai értékrend jobb értelmezésének fejlesztése.

Tanfolyam részleteiGondozás4 évEgészségtudományi BSc , Általános gyakorlati ápoló240 ECTS kreditÉvi 4200 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiKérjen engedélyt ápolói gyakorlatraFolytassa oktatásait egy mesterképzésbe való belépésselÁltalános gyakorló ápolóként dolgozzon különböző állami és magán egészségügyi intézményekben, amelyek mindhárom gondozási szinten egészségügyi szolgáltatásokat nyújtanakA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

Az egészségpszichológia olyan tanulmányi program, amelynek célja az egészségpszichológiában kompetens alapképzésben részesülő oktatók tudományos betekintése, szilárd tudo ... [+]

Az egészségpszichológia olyan tanulmányi program, amelynek célja az egészségpszichológiában kompetens alapképzésben részesülő oktatók tudományos betekintése, szilárd tudományos ismeretek alapja az egészségpszichológiában és szakmai alkalmazási készségek a személyes és közegészségügyi, valamint a jólét területén. Ennek a programnak az a célja, hogy biztosítsa a szükséges elsődleges egészségügyi pszichológiai képzést, és alapos ismereteket biztosítson az egészségügyi rendszerekről, az egészség fenntartásának és előmozdításának céljairól és céljairól, a rendszerkövetelményekről és -igényekről, valamint a mentális egészségügyi szakemberek szerepéről ezen igények kielégítésében.... [-]

Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

A Foglalkoztatásterápia tanulmányi program célja olyan szakemberek képzése és képzése, akiknek teljes ismeretekkel rendelkeznek a foglalkozási terápiában, a kutatás alapj ... [+]

A Foglalkoztatásterápia tanulmányi program célja olyan szakemberek képzése és képzése, akiknek teljes ismeretekkel rendelkeznek a foglalkozási terápiában, a kutatás alapjairól, valamint a foglalkozási terapeuta munkájához szükséges gyakorlati készségekről az egyén foglalkozási teljesítményének elemzésére, valamint a foglalkozási terápia céljainak és célkitűzéseinek megfogalmazására.

Tanfolyam részleteiFoglalkozásterápia4 évEgészségtudományi BSc , foglalkozási terapeuta240 ECTS kreditÉvi 4500 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiJelentkezzen engedélyt a foglalkozási terápia gyakorlásáraMunkaterápiás szolgáltatások nyújtásaFolytassa továbbképzését mester vagy Ph.D hallgató beírásával. programokA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

M.D.

Lithuanian University of Health Sciences

Az orvostudomány fokozatának célja az orvosok képzése, akik képesek belépni a rezidenciaprogramokra vagy rendelkeznek a szükséges készségekkel a sürgősségi segítségnyújtá ... [+]

Az orvostudomány fokozatának célja az orvosok képzése, akik képesek belépni a rezidenciaprogramokra vagy rendelkeznek a szükséges készségekkel a sürgősségi segítségnyújtáshoz és az egészségügyi ellátáshoz az orvos szakorvosa felügyelete alatt.

Tanfolyam részleteiGyógyszer6 évEgészségtudományi MSc, orvos360 ECTS kredit12 500 EUR éventeAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiKérjen engedélyt az orvostudomány gyakorlásáraNyújtson egészségügyi szolgáltatásokat orvosspecialista felügyelete alattNyújtson egészségügyi szolgáltatásokat orvosspecialista felügyelete alattA program felépítése

amit megtanulsz minden évben

1. év: anatómia, szövettan, genetika, fizika, kémia, litván nyelv2 - 3 év: szaporodás és öröklés, szakmai kompetencia, az idegtudomány alapjai, immunválasz és fertőzés, légzés és keringés, anyagcsere és homeosztázis, preklinikai vizsgálatok és mozgás alapjai, litván nyelv4-6 év: Klinikai modulok, klinikai orvosi gyakorlatMiért érdemes az LSMU-n tanulni az orvostudományt?Klinikai készségek alakultak ki a balti államok legnagyobb klinikai kórházábanA multikulturális környezet és a hallgatói közösség: 70 különféle országból származó nemzetközi hallgatók teszik ki az LSMU hallgatói létszámának csaknem 17% -átProbléma-alapú tanulási tanterv, amely lehetővé teszi a hallgatók számára klinikai esetek megoldását, kutatások elvégzését, hipotetikus elméletek, megoldások vagy ajánlások megvitatását és bemutatásátAz EU-ban, az USA-ban, Izraelben és más országokban elismert diplomaLehetőség egy szemeszter vagy egy év külföldi eltöltésére az Erasmus csereprogrammalKisebb csoportok, azaz legfeljebb 10 diák, a klinikai tanfolyamokonTámogató rendszer a diákok alkalmazkodásához: mentorálás, tanácsadás és pszichológiai tanácsadásBelépés... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Lithuanian University of Health Sciences

A közegészségügyi szak program célja kompetenciák biztosítása azoknak a hallgatóknak, akik karrierlehetőséget kívánnak folytatni az állami és magán egészségügyi szektorba ... [+]

A közegészségügyi szak program célja kompetenciák biztosítása azoknak a hallgatóknak, akik karrierlehetőséget kívánnak folytatni az állami és magán egészségügyi szektorban, valamint a nem kormányzati szervezetekben. Az MPH fokozat a legelterjedtebb szakmai képesítés a közegészségügy vezetésében. A program azoknak a diplomásoknak szól, amelyek már rendelkeznek alapképzéssel vagy mesterképzettséggel, és akik megpróbálják kibővíteni megértésüket és ismereteiket a közegészségügy területén.

Tanfolyam részleteiKözegészségügy2 évEgészségtudományi MSc120 ECTS kreditÉvi 4200 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiMunka a közegészségügyi szolgáltatásokban a helyi, nemzeti és nemzetközi közegészségügyi központokban és más intézményekbenMunka az ágazatközi területen a nem kormányzati szervezetek és közegészségügyi projektek, tevékenységek és kezdeményezések keretébenVezetjen vezetői és vezetői szerepeket az egészségügyi rendszerbenFolytassa tovább oktatását Ph.D. programokSzakmai pályafutást folytat a kutatás és oktatás terén a fertőző és nem fertőző betegségek járványtana, az egészségügyi ellátás kutatása, a megelőző orvoslás és más területekenA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

A tanulmányi program (ok) célja - megszerzett modern ismeretekkel, gyakorlati készségekkel és jelentős kritikus gondolkodással rendelkező kompetens, továbbképző nővér elő ... [+]

A tanulmányi program (ok) célja - megszerzett modern ismeretekkel, gyakorlati készségekkel és jelentős kritikus gondolkodással rendelkező kompetens, továbbképző nővér előkészítése, aki támaszkodik a kialakult szakmai és személyes értékek rendszerére, és képes alkalmazni fejlett ápolói gyakorlati megoldásokat tudományos kutatások alapján önállóan dolgozik a különféle egészségügyi intézményekben, és vállaljon vezető szerepet egy dinamikus multiprofesszionális környezetben az egészségügyi rendszer problémáinak hatékony kezelése érdekében.

Tanfolyam részleteiSpeciális ápolói gyakorlat2 évEgészségtudományi MSc , Advanced Practice Nurse120 ECTS kreditÉvi 4500 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiA fejlett gyakorlati ápoló gondoskodhat otthoni betegek gondozásáról a palliatív ellátó központokban fekvő és járóbeteg-egészségügyi intézményekbenSürgősségi orvosi segítséget kell nyújtaniA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

A Gyógyszertár fokozat célja a magas színvonalú gyógyszertári szakemberek képzése a modern gyógyszerészeti egyetemi tanulmányok szervezésével és biztosításával, a vonatko ... [+]

A Gyógyszertár fokozat célja a magas színvonalú gyógyszertári szakemberek képzése a modern gyógyszerészeti egyetemi tanulmányok szervezésével és biztosításával, a vonatkozó tudományos kutatások elvégzésével és a hatékony gyakorlati képzés biztosításával.

Tanfolyam részleteiGyógyszertár5 évEgészségtudományi MSc, gyógyszerész300 ECTS kreditÉvi 7000 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiGyógyszerészeti tevékenységeket és tudományos kutatásokat végezzenFolytassa tovább oktatását Ph.D. programokMunkavállalóként gyógyszertárakban, nagykereskedelemben, a gyógyszeriparban, a nemzetközi gyógyszeripari társaságok ügynökségeiben, a gyógyszerészeti kutatással foglalkozó laboratóriumokban kell dolgozniA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

Az Életmód Orvostudomány szak program célja a közvetítők képzése, akik a tradicionális közösség-központú közegészségügy legjobbjait és a személyiségorientált egészségügyi ... [+]

Az Életmód Orvostudomány szak program célja a közvetítők képzése, akik a tradicionális közösség-központú közegészségügy legjobbjait és a személyiségorientált egészségügyi ellátást összehozza. Ezek a szakemberek képesek lesznek segíteni az embereket az életmód megváltoztatásában az étrend, a testmozgás, a dohányzás és a stressz kezelésében; felmérni a káros szokások és függőségek kockázatát; azonosítja és értékeli a környezeti, életmódbeli, pszichológiai és biológiai egészségügyi kockázati tényezőket, valamint az egészségügyi stratégia és politikák alapvető prioritásait.

Tanfolyam részleteiÉletmód orvoslás1,5 évEgészségtudományi MSc90 ECTS kreditÉvi 7000 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiA különböző kockázati tényezők megelőzése és kezelése, a nem fertőző betegségekkel kapcsolatos egyéni viselkedés javítása és ennek elérése az elsődleges egészségügyi intézményekben, az orvosi csapatokban, a közegészségügyi irodákban vagy a magánpraxisban végzett munka révénFolytassa tovább oktatását Ph.D. programokA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

A program célja szakemberek képzése közegészségügyi gyakorlati tevékenységek, kutatás, pedagógiai munka és / vagy közegészségügyi doktori tanulmányok céljából. A program ... [+]

A program célja szakemberek képzése közegészségügyi gyakorlati tevékenységek, kutatás, pedagógiai munka és / vagy közegészségügyi doktori tanulmányok céljából. A program célja azoknak a diplomásoknak a célja, akik már rendelkeznek alapképzéssel vagy mesterképzéssel, akiknek célja az ismeretek és ismeretek bővítése az egészségügy területén.

Tanfolyam részleteiKözegészségügyi menedzsment2 évEgészségtudományi MSc120 ECTS kreditÉvi 4200 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiMunka az egészségügyi és közegészségügyi szolgáltató intézmények vezetői pozícióiban helyi, nemzeti vagy nemzetközi szintenSzolgáltatás az egészséggel kapcsolatos nem kormányzati szervezetekben, közegészségügyi projektekben, tevékenységekben és kezdeményezésekben, valamint a WHO Európában és a különböző európai egészségügyi politikai intézményekbenMunka a gyógyszeriparban és a biztosításbanVezető szerepet játszanak az egészségügyi rendszerbenVezető szerepet játszanak az egészségügyi rendszerbenFolytasson szakmai karriert az egészségügy menedzsmentjének kutatásában és oktatásábanA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

Az Odontológia szak célja a fogorvosok képzése, amelyek képesek a fogászati állapotok diagnosztizálására és kezelésére, valamint együttműködés más egészségügyi szakembere ... [+]

Az Odontológia szak célja a fogorvosok képzése, amelyek képesek a fogászati állapotok diagnosztizálására és kezelésére, valamint együttműködés más egészségügyi szakemberekkel az egyéni és a közegészség biztosításában.

Tanfolyam részleteiFogászat (fogászat)5 évEgészségtudományi MSc, orvos odontológus300 ECTS kreditÉvi 13 500 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiGyakorold a fogászatotFolytassa tovább oktatását Ph.D. vagy rezidencia programokFogászati kutatásokat végző állami vagy magánintézményekben végzett munka vagy az egészségvédelem egyéb fogászattal kapcsolatos területein végzett munkaA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

Az Állatgyógyászat program célja magasan képzett állatorvosok képzése, akik képesek dolgozni az állatorvosi szolgálatok magán- és állami hálózatában. ... [+]

Az Állatgyógyászat program célja magasan képzett állatorvosok képzése, akik képesek dolgozni az állatorvosi szolgálatok magán- és állami hálózatában.

Tanfolyam részleteiÁllatorvoslás6 évÁllatorvostudományi MSc , állatorvos360 ECTS kreditÉvi 8.000 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiAlkalmazni kell az állami élelmiszer-és állat-egészségügyi szolgálat rendszerébenFolytassa tovább oktatását Ph.D. vagy rezidencia programokMunka magángyakorlatbanA program felépítése

amit megtanulsz minden évben

1–2. Év: anatómiai szövettan és embriológia, állatok élettana és funkciói, valamint az állattartás és az állatjólét alapjai, sejtbiológia, állattan, növénytan, mikrobiológia, genetika és biofizika3 - 4 év: Propadeutika, Farmakológia, Gyógyszerészet és Farmakoterápia, Állatorvosi Patológia Toxikológia Parasitológia, Immunológia és Epidemiológia, Szakmai Kommunikáció5–6. Év: Diagnosztikai képalkotó, nagy- és kisállatok állatorvosi sebészete és belső betegségei, állatorvosi szülészet, nőgyógyászat és andrológia, kriminalisztikai állatorvostudomány, élelmiszer-higiénia, gyakorlati készségek, klinikai gyakorlatMiért tanulmányozza az állatgyógyászatot az LSMU-ban?Kényelmes tanulási lehetőségek: tantermek, laboratóriumok és klinikák egy campuson találhatókA multikulturális környezet és a hallgatói közösség: 70 különféle országból származó nemzetközi hallgatók teszik ki az LSMU hallgatói létszámának csaknem 17% -átAz EU-ban, az USA-ban, Izraelben és más országokban elismert diplomaKisebb csoportok, azaz legfeljebb 10 diák, a klinikai tanfolyamokonTámogató rendszer a diákok alkalmazkodásához: mentorálás, tanácsadás és pszichológiai tanácsadásLehetőség egy szemeszter vagy egy év külföldi eltöltésére az Erasmus csereprogrammalA tandíjak jó minőség-költség arányban és ésszerű megélhetési költségekben vannak az országbanBelépés... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul
Lithuanian University of Health Sciences

Az Élelmiszertudományok mesterképzés célja olyan képzett szakemberek képzése, akik képesek élelmiszer-kutatási eredmények felhasználására az élelmiszergyárakban, és olyan ... [+]

Az Élelmiszertudományok mesterképzés célja olyan képzett szakemberek képzése, akik képesek élelmiszer-kutatási eredmények felhasználására az élelmiszergyárakban, és olyan új termékeket fejlesztenek ki, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek és kielégítik az egészséges táplálkozás iránti igényüket. Ezen túlmenően a diplomások kompetenciákat szereznek az emberi erőforrás menedzsmentben, a termelési folyamat megszervezésében és a magabiztosságban a piac folyamatos megváltoztatásához való gyors önállósuláshoz.

Tanfolyam részleteiÉtel tudomány2 évAgrártudomány MSc120 ECTS kreditÉvi 3500 EURAngolul tanítottA diploma megszerzése után megtehetiHozzon létre saját vállalkozást az vendéglátás, az élelmiszer-előállítás területénMunka biotechnológiai ágazattal kapcsolatos vállalatokbanAlkalmazni az élelmiszergyárakban termelési mesterként, technikusként; minőségügyi vezető, termékfejlesztési felügyelő, projektmenedzser az élelmiszer- és mezőgazdasággal kapcsolatos szervezetekben, termelési felügyelő, élelmiszer-minőségi ellenőrÉlelmiszer-biztonsági ellenőrző ágazat vagy agrár-élelmiszeripari tanácsadási szolgáltatásokA program felépítése... [-]
Litvánia Kaunas
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Pre-Med

Lithuanian University of Health Sciences

A pre-orvosi (Pre-Med) tanfolyam célja, hogy felkészítse a hallgatókat az orvostudomány, az odontológia, az állatgyógyászat vagy a gyógyszertár programjára, általános bio ... [+]

A pre-orvosi (Pre-Med) tanfolyam célja, hogy felkészítse a hallgatókat az orvostudomány, az odontológia, az állatgyógyászat vagy a gyógyszertár programjára, általános biológiai és általános kémiai előadásokkal és gyakorlati órákkal tartva a hallgatókat.

Időtartam - 10 hét (október - december)A tanulmányok 2019. október 7-én kezdődnekTípus - Teljes munkaidőTantervBevezetés a kurzusba: információ az egyetemről, jelentkezési eljárás az LSMU-baÁltalános biológia és általános kémia órákVizsgálatA kurzus felépítése Bevezetés a kurzusbaBiológiai órákKémiai órákVizsgálatBelépési követelményekLegalizált középiskolai vagy főiskolai bizonyítvány és átirat (hivatalosan lefordítva angolul)Az angol nyelv jó ismerete kötelezőA jó biológiai és kémiai fokozat előny lenneMinden jelentkezőnek online jelentkeznie kell, és benyújtania kell az összes dokumentumotA benyújtandó tételek (angolul vagy egy hivatalos angol fordítással):A kormányzati hatóságok által megerősített érettségi / iskolai végzettségi igazolás (lásd alább "Az oktatási dokumentumok legalizálása")Középiskolai / középiskolai tanfolyamok átiratai, amelyek igazolják az általános biológia és az általános kémia sikeres teljesítésétAngol nyelvtudást igazoló bizonyítvány: TOEFL - legalább 65 pont (iBT); IELTS - 5,5 pont felett; az idegen nyelv legalább B2 szintű (CEFR) vagy hasonló szintű ismeretét igazoló igazolás. Ha nem tud bemutatni az angol nyelv ismeretét igazoló igazolást, akkor el kell végeznie az egyetem által készített angol nyelvvizsgát.Rövid önéletrajzÚtlevél vagy személyi igazolványEgészségügyi igazolás teljes orvosi vizsgálat alapjánEgy útlevél típusú fénykép (3x4 cm)Jelentkezési díj 150 EUR (vissza nem térítendő)Jelentkezési naptár... [-]
Litvánia Kaunas
Kérj Információt
Angol
Nappali
10 hetek
Campus
Bővebben magyarul