Weill Cornell Medical College in Qatar

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2001-ben alakult, mint a partnerség között Cornell Egyetem és Katar Alapítvány, WCMC-Q része Weill Cornell Medical College New York és osztja küldetése elkötelezettsége a kiváló oktatás, betegellátás és kutatás. Az első orvosi iskola Katar és úttörő koedukáció egyetemi szintű, WCMC-Q kínál integrált programot megelőző orvosi és egészségügyi képzésben vezető Cornell Egyetem orvosi diplomát. A tanítás szerint Cornell és a Weill Cornell kari, Köztük orvosok Hamad Orvosi Társaság (HMC) akik Weill Cornell találkozókat. Beiratkozás gyorsan nőtt 25 első évben előre orvostanhallgatók ősszel 2002 több mint 265 diák több mint 30 országban 2012-ben. A klinikai arénában, WCMC-Q már most is jelentős mértékben hozzájárul a közösségi Katarban. Orvosi kar tagjai engedéllyel és credentialed gyakorolni a betegeknek részeként oktatási feladatokat HMC lehetőség. Vannak folytatott tapasztalatcsere kari orvosok New York - presbiteriánus / Weill Cornell Egészségügyi Központ, különösen a tervezés szakaszában a katari Alapítvány Sidra Orvosi és Kutató Központ.

Együttműködésben orvosbiológiai kutatások projekt van folyamatban között Weill Cornell az USA-ban és Katar, valamint HMC, és egy nagyszabású kutatási program most az üllőn. WCMC-Q diákok izgalmas lehetőséget, hogy részt vegyen az orvosbiológiai vizsgálatok: A nyári kutatási program lehetővé teszi a kiválasztott diákok utazni az Egyesült Államokba, és munka mellett a mentori vezető nyomozók Cornell és Weill Cornell. Eközben egyre több a projektekben részt vevő Katar által irányított WCMC-Q kari és valósít meg az Tudományos Diákköri Experience Program Katari Nemzeti Kutatási Alap.

Cél és küldetés Weill Cornell Medical College Katarban hozta létre a Cornell Egyetem közösen Katar Alapítvány Oktatási, Tudományos és közösségi fejlesztési alapján kötött megállapodás 2001 januárjában. WCMC-Q része Weill Cornell Medical College-ben alapított New Yorkban több mint 100 évvel ezelőtt, és ugyanazok küldetése:

hogy a legjobb oktatás érdekében orvostanhallgatóknak hogy végezzen kutatást az élvonalbeli tudás az egészségügyi ellátás javítására mind most, mind a jövő nemzedékek hogy a legmagasabb minőségű ellátást kapjanak a közösség

Helyszínek

Doha

Address
Doha, Qatar Address,
Weill Cornell Medical College in Qatar,
Qatar Foundation - Education City,
P.O. Box 24144

Doha Doha, Doha, Katar

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket